Fira fördomarna!

Pride suger. Jag tänker inte skriva någon lång text om varför jag tycker Pride suger.
Jag skrev det förra året, ingen idé att skriva igen.

Låt oss bara säga att jag inte gillar hur det firar fördomarna. Och hur det tydligen ska representera homosexuella.
Låt oss bara säga att de lika gärna kunde ha en parad med negrer som äter vattenmelon.
Och om du inte förstod den jämförelsen får du googla.

Kommentarer
Postat av: A

Fast å andra sidan så tycker jag det ligger i varje människas händer att tänka till och förstå att dragqueens och liknande inte på något sätt är represenativa för homosexuella. De är heller inget de påstår sig vara. Spänn av och ta det för vad det är, folk som är sig själva TO THE MAXXXX!Vet ju att det inte är så, men det är nästan som man få¨r intrycket att du tycker att homosexuella minnsann ska vara som oss andra, och inte vara fööör extrema...or whatevva

2008-08-01 @ 23:19:57
Postat av: bleunt

Men nu kan vi inte vara så naiva och kräva att folk ska kunna tänka till själva. Och jag förstår mycket väl om folk vars enda kontakt med homosexuella sker via Pride är skeptiska gentemot homoadoptioner när de ser halvnakna läderbögar i koppel.Och ja, man kan få intrycket av att jag tycker homosexuella ska vara "vanliga". Men då bortser man totalt från att även heterosexuella kan vara extrema, eller hur? Klart homosexuella ska få vara extrema, det finns extrema människor av alla läggningar. Det är inte vad jag kritiserar. Det jag kritiserar är att media bara intresserar sig för homosexuella när de är extrema clowner. Om jag lyckas förklara det nu.

2008-08-02 @ 20:22:41
Postat av: A

Om du kritsierar media, varför skrev du att #Pride# suger? Och JAG skulle nästan reagera mer om de gjorde program/inslag/whatevva om helt vanliga homosexuella, varför skulle de göra det liksom?Och att folk ska tänka själva kan jag hålla med om att det är lite mycket begärt ;)

2008-08-02 @ 21:22:52
Postat av: bleunt

Pride suger och media täcker det. Att skriva att Pride suger provocerar mer, och jag är en effektsökande attention whore.Media borde täcka homosexualitet på ett mer normaliserande vis. Tydligen behövs det eftersom många fortfarande har trångsynta fördomar och tycker det är en fel och sjuk livsstil. Egentligen lever de flesta precis som alla andra, det skulle inte skada att visa. Och då menar jag inte på Rapport som nyhetsinslag.

2008-08-03 @ 14:28:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0