Tila Tequila är en målad neger

Tila Tequila (vilket jävla namn) påstår alltså att hon på egen hand fixade så att samkönade äkenskap nyligen fick genomslag i USA. Alltså, det är tack vare att hon hånglar med 10 olika tjejer på MTV som politiker började tänka att "hmm, kanske vi ska tillåta homosexuella att gifta sig ändå". Hon har sååå höga tankar om sig själv! Tidigare har hon sagt att hon inte vill sjunka till Paris Hiltons nivå. Alltså, whaaat? Du är Waaay Below Paris Hilton. Och DET är lågt!

Här är ett filmklipp om det, och anledningen att jag ens tar upp det och inte bara ignorerar sån här skit är poängen som kvinnan i klippet lägger fram. Nämligen att shower som A Shot At Love och personer som Tila är för homosexuella vad blackface var för svarta. Det är den bästa poängen jag hört på länge, för det stämmer så jävla bra! Det är liksom karikatyr och nedlåtande. Precis som Pride är, skildrar stereotypa bilder av en grupp och parodiserar det. Det ger en överdriven och dekadent bild av homosexuella, precis som målade negrer skildrade en fördummad och parodiserad bild av svarta som underhållning. Så jävla bra poäng, och så himla tragiskt att det är sant.

Tila Tequila och Pride stjälper gayrörelsen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, snacka om att ha höga tankar om sig själv. Dessutom är hon inte ens bisexuell, det var bara ett spel...

2008-06-22 @ 09:41:26
Postat av: Jag!!

Jag tror inte ens att hon är någon kvinna. Eller så är hon de nu men har varit man förut. Det finns fan transor som ser mer kvinnliga ut än henne liksom^^

2009-04-03 @ 15:55:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0