Hamstrar är otacksamma

När man ger en av hamstrarna mat brukar de oftast tacka och ta emot. Det är mest bara Midna som ibland avvisar matgåvor som kyckling och skinka då och då. Hylia däremot tar garanterat emot det man ger henne. Oftast. Det som stör mig dock är när hon tar emot det, men stoppar det i kinderna i stället för att äta upp det. På något vis känns det inte lika bra. Inte lika tillfredsställande, när gåvan inte äts upp.

Jag antar att det är lite så med alla. När man får en present, till exempel en tröja av sin farmor. Vad är det första någon i sällskapet säger? "Ta på dig den så får vi se". Och man tar på sig den, för att visa uppskattning. Man stoppar inte tröjan i kinden och tar på den sen när farmor gått hem. Jag önskar hamstrar var lite artigare.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Ja, otacksamma är dom nog. Min brukar tacka mig genom att bitas. Men hon är söt iaf, och självmordsbenägen. Funderar på om hon känner sig utanför? Råttorna och valpen får kanske liite mer uppmärksamhet.. Jag får fråga henne helt enkelt!

2008-11-12 @ 09:15:16
URL: http://mittlivsomokand.blogg.se/
Postat av: bleunt

Jaa. Vissa verkar behöva mer för att bli tama, har jag märkt. Hylia blir fortfarande störd och grinig om man klappar henne i buren. Utanför buren går det bra, men inte i den. Då springer hon. Ja, du får fråga. Och pilla på din hamster varje dag. L_L

2008-11-12 @ 10:07:34
URL: http://bleunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0