Hamstrar kan inte inreda

Hylia fick nyss nytt i buren. Hennes lilla gula plasthus med det blå taket fylldes med mjukt papper. Inatt drog hon ut allt det pappret och drog ner det till höet. Sedan har  hon lagt pappret i en halvcirkel runt höet. Ungefär som en pappersmur, eller något. Kanske längtar hon också efter snö. Nu har hon inget mjukt i sitt hus, medan bottenvåningen är alldeles stökig. Hoppas hon är nöjd.

Hamstrar kan inte inreda.

Photobucket

Kommentarer
Postat av: Adeline

Så sant som det är sagt. Men jag antar att din hamster i alla fall inte kissar där de sover? Jag har två hamstrar, båda lika ohygieniska. Om jag lägger in hushållspapper i deras hus tuggar de sönder det till småbitar och kissar på det. Lägger jag in bomull försöker de tugga sönder det och när det inte funkar kissar de på det. Lägger jag in ingenting alls vilket jag testade någon enstaka gång då drar de in sågspån (har det som underlag) och sedan kissar de på det. Borde komma typ manualer till hur man får hamstrar rumsrena!

2008-11-09 @ 20:52:47
URL: http://addicted2adeline.blogspot.com
Postat av: WysiWyg

Jag minns min första hamster, Silvia. Hon vägrade använda dörren i huset, utan tuggade upp fönstret så hon kunde använda det. Blev faktiskt hennes död till slut. hmm

2008-11-09 @ 23:10:01
URL: http://www.losatankar.se
Postat av: bleunt

Adeline:

Jag tror inte hon gör det, men är inte säker. Hon har en toalett under en trästock, men ibland blir det kissfläckar här och där på plastvåningen och även inuti rören som leder till våningarna. Lat.Wysi:

Haha! Precis så är Hylia också! Aldrig dörren, alltid fönstret. Men som tur är kommer hon igenom fönstret utan att tugga plast. Vad har de emot dörrar...

2008-11-09 @ 23:18:30
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Anonym

(bara för att jag har dålig humor) men dom kan dansa : P

2008-11-11 @ 13:45:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0