Du måste titta

Den här veckan dimper Wario Land: The Shake Dimension ner i brevlådan för att recenseras. Jag ser fram emot det. Men trailern på YouTube klår allt.

Du måste titta!!

Spelet kommer fucka upp mitt vardagsrum.

Kommentarer
Postat av: sebbe

Nej ingen tvingar ju en att tro på spöken.

Tycker dock man ska respektera dom som gör

samtidigt som dom ska respektera dom som

inte tror.

2008-09-23 @ 22:28:24
URL: http://sebbegaylife.blogg.se/
Postat av: bleunt

Sebbe: Varför? Varför ska man respektera de som tror på spöken? Bara för att personen tror det? Om det räcker, då måste vi även respektera den schizofrena patienten som är övertygad om att CIA förgiftat all hans mat. Och vi måste respektera de som säger att tsunamin i Thailand och orkanerna i USA är skapade av Gud för att straffa människor som lever syndigt.En människa har alltid rätt till en åsikt, men respekt är inte en rättighet. Respekt är något man gör sig förtjänt av. Och det kommer alltid finnas åsikter jag inte respekterar.

2008-09-24 @ 08:53:05
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad tycker du om de stora bloggarna (blondinbella, kissie, kenza etc.)?Vilket parti gillar du mest, moderaterna eller vänsterpartiet?

2008-09-24 @ 12:07:59
Postat av: seraph

Vad tycker du om de stora bloggarna (blondinbella, kissie, kenza etc.)?Stora bloggare? De stora, intetsägande skräpbloggarna menar du väl?

2008-09-24 @ 13:47:40
Postat av: bleunt

Blondinbella är så ointressant att jag inte ens har en åsikt. Jag har mer åsikter om hennes läsare. Jag tycker det är lite tragiskt när modebloggar av sminkade småflickor har trettio gånger fler läsare än bloggar som tar upp saker som faktiskt är relevanta.Kisse, Kenza och de andra har jag aldrig läst.Jag har iof aldrig läst Blondinbella heller, så hon kanske skriver väldigt informativa texter om Wall Street-krisen och hur den kunde uppstå och varför det borde skada McCain. Vad vet jag. Men förmodligen skriver hon bara om Palins glasögon.Om jag bara får välja mellan vänsterpartiet och moderaterna, då väljer jag vänsterpartiet. Fast de är lite mesiga. De är ju snälla iaf. Men inget av partierna får min röst.2008-09-24 @ 16:38:34
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilket parti får din röst då?Och seraph: Jag kallar dem för de stora bloggarna eftersom att de är mest kända, och du kanske tycker att de är skräpbloggar, men det finns andra med andra åsikter, som peppas och finner inspiration av dem!

2008-09-24 @ 21:47:27
Postat av: bleunt

Först blev det Vänsterpartiet faktiskt. Sen blev det Piratpartiet, gjorde även lite volontärsarbete för dem. Nästa val vet jag faktiskt inte. Förmodligen bestämmer jag mig utifrån debatterna som hålls då. Det parti som utmanar Sverigedemokraterna mest får ju pluspoäng iaf.2008-09-24 @ 22:26:37
URL: http://bleunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0