Artister gnäller på Spotify

Eller... Egentligen gnäller de på sina skivbolag. På Sony. För att Sony fick köpa en stor del av Spotify skitbilligt, och Spotify är i dag värt skitmycket. Så Sony rear ut sina artister över Spotify, och tjänar enorma pengar utan att skänka något till artisterna. Det här har fått artister som Magnus Uggla och Petter att lacka, och bete sig som om de just upptäckt att skivbolagen skiter i dem. Petter säger rätt ut att "vi har blivit en vara", som om de någonsin varit något annat för skivbolagen.

Snälla, söta, rara artister. När ska ni inser att er största fiende inte är människorna som älskar er musik. Er största fiende är skivbolagen som vill tjäna pengar på den. Visst, skivbolagen använder er som argument när man stämmer Pirate Bay, men det är uppenbarligen bara för att "ska inte artisterna få betalt för sin musik?" låter bättre i allmänhetens öron än "ska inte vi få betalt för artisternas musik?".

Efter att ha sett hur Magnus Uggla mobbar, örfilar, hånar och förnedrar en ung stackars pojke i sin dokusåpa, har jag rankat honom som en av de mest patetiska små männen i Sverige. Nu cementerar han den uppfattningen.


[Uggla.jpg]
Men tydligen är Sony de egentliga våldtäktsmännen

Nu ska Magnus Uggla ta bort alla sina låtar från Spotify - om Sony låter honom.
Boo freaking hoo!
Cry me a river, build a bridge, and get over it.

Kommentarer
Postat av: Erik

Agreed.

2009-08-14 @ 15:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0