Grodan Jesus


Kommentarer
Postat av: André

Det här har inget med grodor eller Jesus att göra (kanske lite med Jesus), men har du sett den här videon?



http://www.youtube.com/watch?v=b-awVQkTeVE



Tydligen vill man annullera de samkönade äktenskap som ingicks i Kalifornien innan proposition 8 trädde i kraft. Helt sjukt.



2009-02-21 @ 11:04:52
URL: http://andrethegreat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Både söt och rolig.

2009-02-21 @ 11:11:02
Postat av: bleunt

André: Dags för homocommunityt att sluta samman, tycker jag. Problemet är att bara de som vill gifta sig bryr sig. Alla måste bry sig. Då kan de vinna.

2009-02-21 @ 11:37:44
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: seraph

Är det inte dags att en del trångsynta idioter ger fullständigt fan i andra människors kärleksliv etc?



Jävla gnällande.



http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/homosexuella-kontakter-vanliga-i-djurriket-1.441033

2009-02-21 @ 12:43:36
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: bleunt

Jag tycker man ska vara försiktig med att rättfärdiga homosexualitet genom att peka på djurriket. Det ska inte behövas. Jag vet att homomotståndare använder det som argument, men tycker vi ska vara försiktiga med att gå där.

2009-02-21 @ 13:21:06
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: seraph

Nej det ska inte behövas, men det kanske behövs ändå.



Varför tror du att det inte är bra?

2009-02-21 @ 13:24:31
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: bleunt

Utöver att säga att de har fel när de påstår att homosexualitet inte finns i djurriket, så tycker jag inte man ska ta det längre. Att använda det som ett argument i diskussionen är att jämföra oss med djuren, och sänka oss till djurens nivå samt homomotståndarnas sätt att argumentera.



Att jämföra det på det sättet är ett försök att rättfärdiga homosexualitet, det är att säga att det Visst är "naturligt". Och då försätter man sig i en situation där det måste vara naturligt för att vara OK, annars skulle argumentet att det finns i djurriket inte behövas.



Och steget från vad som är naturligt och vad som är normalt är inte långt ifrån varandra. "Det är inte normalt" är fortfarande ett vanligt argument mot homosexualitet, och när vi då som försvar säger "det är visst naturligt" måste vi även säga "det är visst normalt".



Och jag tycker det är fel att sätta dessa krav på att homosexualitet ska vara just naturligt och normalt. So what om homosexualitet är onaturligt och onormalt, tycker jag vårt argument ska vara, i stället för att försöka låta dem bestämma arena för diskussionen.



Att framkalla mediciner som botar sjukdomar är inte heller naturligt. Att vara vänsterhänt eller rödhårig är inte heller normalt. Varför måste homosexualitet uppfylla speciella krav, liksom.



Samma sak angående idioti som om homosexualitet är en mental sjukdom eller inte - spelar det egentligen någon roll? Nu förstår jag att homosexuella kanske gärna vill känna sig naturliga, normala och friska. Men som argument Mot homosexualitet är de egentligen helt värdelösa, och förtjänar inte att bemötas med än med ett påpekande om att det är fel. :)



Långt svar!

2009-02-21 @ 14:06:37
URL: http://bleunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0