Min favoritlåt

Jag gillar min favoritlåt. Jag tycker min favoritlåt är riktigt bra.
Jag tycker om att lyssna på min favoritlåt. Min favoritlåt för mig riktigt glad.

Tycker du också om din favoritlåt?Kommentarer
Postat av: Henrik Petersson

Jag ÄLSKAR min favoritlåt!

2009-07-14 @ 10:01:12
Postat av: A

ARGH! vill ju så gärna gilla Anticon-gänget, de gör ju mycket jävligt bra, men står fan inte ut med deras rap. Märks ju så otroligt tydligt att de inte växt upp med och "studerat" rap på samma sätt som t.ex. Sage Francis...på gott och ont såklart.Och det är ju skitsvårt att välja en favoritlåt. Olika varje dag och humör.

2009-07-14 @ 14:16:43
Postat av: bleunt

A:

Sage Francis är helt klart bättre på konventionell rap, ja. Det är ju bara att kolla på när Sole försöker freestyla. :p Men samtidigt tycker jag det är imponerande hur han får det att låta bra på ett eget sätt genom att eliminera alla rim och refrängen totalt. Det är annorlunda, och det måste ju gillas ändå. :)Sage har ju gått och blivit tråkig, dessutom. ;( Låter mer och mer som alla andra, och B Dolan hjälper inte.

2009-07-14 @ 14:29:38
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: A

Precis. Och det är just det innovativa jag gillar, hurde skiter i alla regler, men kan inte skaka a´v mig känslan av att det låter "fel". Kanske lyssnat för mycket på "vanlig" rap. eller för lite på det här-Och ja, sage har blivit lite slö och tråkig. Känns inte som han har samma energi och är gammal. B Dolan har jag dock inte hunnit lyssna på än. Tänkt köpa hans platta, du gillar den alltså inte?

2009-07-14 @ 15:53:18
Postat av: bleunt

Har inte lyssnat igenom hela hans platta, men av det jag hört tycker jag han låter väldigt vanlig. Inget som står ut, liksom. Varken rösten eller texterna. Men han är bra på att showa, iaf.

2009-07-14 @ 21:43:33
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: gabriella

Var det här ett inlägg för att påpeka poängen med "Jag älskar dig" - Really?!-inlägget?

2009-07-15 @ 16:13:59
Postat av: Erika!

Jag minns när du precis hört den där låten för första gången. Du skickade den till mig på msn och kunde inte riktigt bestämma dig för om den var bra eller inte. eller, du lyssnade efter låtens "genombrott", men kom snabbt på att det inte fanns något, det du väntade på i låten kom liksom inte. men du tyckte den var skön, otroligt skön och luddig. Undra varför jag minns det så väl? kanske för att jag var hemligt förälskad i dig och lyssnade på låten helatiden. Inte för att jag egentligen tycker den är så bra, utan för att du gillade den. awh, är det inte romantik det? Och nu är det din favorit, coolt!

2009-07-22 @ 00:09:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0