Populärkultur

Jag anser mig vara kunnig när det kommer till populärkultur.
Så det här quizet som Gabriella bad mig göra passar mig bra. Du ska lyssna på intron till gamla amerikanska komediserier, sedan ska du välja vilken textrad som kommer härnäst.

Gör quizet du också! Jag fick 600 poäng. Det vill säga, jag slog både Gabriella och Adrian. ;) Det är lite svårt att kunna serier som aldrig sänts i Sverige, även om man hört Gilligan's Island-låten många gånger ändå. Men sändes serien i Sverige kring mitten av 90-talet, då kan jag. Är det något att vara stolt över? Hmm.

steveurkel29ww.jpghttp://mediaoutrage.files.wordpress.com/2008/04/jaleel-white-s.jpg
Jaleel White.

Kommentarer
Postat av: WysiWyg

Två. TVÅ av dem kunde jag, resten fick jag gissa på. Antar att jag helt enkelt gillade annan sorts underhållning, som typ A-team.Gissa vad jag fick för poäng? 800. muhaha

2009-07-02 @ 11:11:57
URL: http://www.losatankar.se
Postat av: bleunt

Haha! Köp en lott!

Jag gillade också A-Team. Det var actionserier från 80-talet som lärde mig engelska. MacGyver, A-Team, Magnum P.I., Airwolf, Nightrider. Men ja, jag tittade på mååånga komediserier också. TV-junkie.

2009-07-02 @ 11:27:00
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: WysiWyg

Exakt samma sak för mig. När vi skulle börja lära oss engelska i fyran så kunde jag redan tala det flytande (någorlunda iaf). Det var inte förens på högstadiet när jag fick en klasskompis som var hälften amerikan som jag började få "konkurrens", och även då låg jag före (förmodligen för att den engelska som lärdes ut var närmare englands än USAs).

2009-07-02 @ 14:56:26
URL: http://www.losatankar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0