Letterman är en pedofil?

Sarah Palin med familj var på besök i New York. De gick och såg en baseballmatch. David Letterman skämtade på sitt program att Sarah Palins dotter blev gravid av en av spelarna, "A Rod", som är en ökänd kvinnotjusare. Sarah Palins dotter är dessutom känd för, vad? Jo, att hon blev gravid trots att hennes mamma (Sarah Palin) är förespråkare för avhållsamhet.

Så!

Sarah Palin blev förbannad. Varför? David Letterman hade bara hört att Palin gick på matchen. Han visste inte vilka i familjen som var och inte var där. Men den enda dottern som var med och såg matchen var Sarah Palins 14-åriga dotter, Willow. Sarah Palin menar då att det var 14-åriga Willow som Letterman syftat på, och inte Crystal som är känd för att blivit gravid trots att  hon och hennes mamma är förespråkare för avhållsamhet.

Sarah Palin menar alltså att Letterman skämtat om att hennes 14-åriga dotter skulle blivit våldtagen (Letterman nämnde inget om våldtäkt) av baseballspelaren A Rod efter matchen. Letterman har bett om ursäkt och sagt att han självklart menade den äldre dottern, Crystal. Det tror inte Sarah Palin på, hon säger att Letterman skämtade om våldtäkt på hennes 14-åriga dotter.

Så Letterman säger att han gärna ser Sarah Palin på sitt program, så att han kan be om ursäkt och så att de kan prata ut om det här. Då släpps det här uttalandet från Palins folk:

"The Palins have no intention of providing a rating's boost for David Letterman by appearing on his show... Plus, it would be wise to keep Willow away from Letterman."

När Sarah Palin konfronteras och man frågar henne vad det där sista betyder, vägrar hon ge ett rakt svar. Så, Letterman skämtade om din vuxna dotter, men du antar att han menar din 14-åring och att han pratar om våldtäkt. Sen antyder du att Letterman är en pedofil? Wow.

 

Kommentarer
Postat av: Henrik Petersson

Jag gillar Letterman. Och ogillar Sarah Palin lite mer än jag gjorde igår.

2009-06-13 @ 14:53:22
Postat av: seraph

Huge lol.

2009-06-13 @ 17:51:12
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: Erik

Sarah Palin är dum i huvudet. Punkt. ^^

2009-06-13 @ 19:02:37
Postat av: Angelica

Är det bara jag som tolkar det som att dom försöker "hota" Letterman med Willow? Alltså: "it would be wise to keep Willow away from Letterman." Kan ju tolkas som att det vore bäst så att inget skulle hända?

2009-06-14 @ 00:41:10
URL: http://ejlila.blogg.se/
Postat av: Erik

Det har du nog rätt i faktiskt.

2009-06-15 @ 02:17:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0