Min blogg - ett horhus

På senaste tiden har min läsarskara ökat. Och det är ju bra. Å andra sidan har det inneburit en lite mindre bra bieffekt. Främmande bloggare kommer hit för att hora ut sina bloggar i kommentarerna. Inget fel med det, jag horar ut mig själv jag också. Hittills har jag tagit bort deras inlägg så fort jag sett dem, även om deras inlägg innehåller något annat än bara promotandet.

Men till alla ni som tar er tid att hora ut era modebloggar/dagboksbloggar här: Det finns bättre sätt. Det är bättre om ni lägger ner er tid och energi på bloggar som har fler läsare än den här, för jag har verkligen inte Så många. Och de jag har är nog inte intresserade av vad ni har att skriva. Eller rättare sagt, vad ni inte har att skriva.

Plus att jag kollar mina kommentarer ganska ofta, och tar bort promotioninlägg direkt. Vill ni lämna vanliga kommentarer, fint. Men undvik gärna reklam, både för er skull och för oss som faktiskt använder oss av kommentarfälten till något konstruktivt. 

Kommentarer
Postat av: Peter Tuvesson

Fast vissa förtjänar att göras reklam för. Som denna till exempel. Möjligen bästa sidan på nätet som jag följer dagligen. Soldyrkande Anders är kung.http://home.swipnet.se/hemmatorp/soldyrka.html

2009-06-25 @ 13:21:37
URL: http://muterade.wordpress.com
Postat av: bleunt

Varför blir han hård av att såga? O_O

2009-06-25 @ 13:57:31
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Peter Tuvesson

Det heter väl wood i USA när han har stake?

2009-06-25 @ 14:08:08
URL: http://muterade.wordpress.com
Postat av: Erik

Kan det inte vara så att bilden är tagen precis när hans såg-rörelser gör att hans penis gungar uppåt lite?Jag hoppas det.

2009-06-25 @ 17:35:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0