Svenskar fruktar marijuana

Varför blev jag förvånad? Jag trodde stödet för legalisering var större. Bland tjejer är det ju nästan skrämmande många som nappat på lögnerna. Jag är lite besviken. Tänk, en punkt där USA är långt mer liberala än oss. Skäms, Sverige. Skäms.

Photobucket

Kommentarer
Postat av: Erik

I agree, inte för att jag tror att människor klarar av att bruka droger ansvarsfullt, men marijuana är verkligen inte så jävla farligt.

2009-06-21 @ 22:27:18
Postat av: seraph

Jag blev också lite less när jag såg det där.

2009-06-22 @ 09:43:44
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: WysiWyg

Jag måste hålla med Erik lite, jag tror inte det råder några som helst tvivel om att om maja blev lagligt i Sverige så skulle en jättehög med (dumma) ungdomar (främst) (försöka) röka huvudet av sig. Vi är helt enkelt dåliga på att sköta droger, förmodligen för att vi är uppväxta i ett land där det är underförstått att det alltid är någon annans ansvar när vi gör dumma saker.Men jag skulle föredra att de försöka röka huvudet av sig än att supa det av sig. Det senare är nämligen alldeles för lätt, och brukar ofta resultera i otrevligheter även för andra.Men jag är inte förvånad över att resultatet blev som det blev. LS har väl inte slutat med sin policy att kicka och varna allt och alla som ens avlägset kan anses vara positiva till "droger"?Jag är förvånad att alternativet "Ja" ens fanns med. Borde nog varit typ "Nej, alla knarkare borde skjutas" eller något istället. ;-)

2009-06-22 @ 10:06:17
URL: http://www.losatankar.se
Postat av: herzleid

Hah! Jag kollade också på den och tyckte det var spännande att se att mest för legalisering var unga män... Det var också skönt på nåt sätt att de flesta 12-åringar inte vet vad det är för nåt.HAX skrev om det där igår, som av en händelse:

http://henrikalexandersson.blogspot.com/2009/06/staten-spriten-och-graset.html

2009-06-22 @ 12:20:33
URL: http://herzleid.myopenid.com/
Postat av: bleunt

Wysi:

Ja, mer ansvar till folket. Dags att växa upp. Något är fel när man är mindre drogliberal än USA. Jag skulle gärna se alla droger legaliserade, men samtidigt inser jag att det är en naiv bild av en utopi vi förmodligen inte är redo att hantera. Vi behöver barnvakt, än så länge.

2009-06-22 @ 12:32:34
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: WysiWyg

Definitivt för tidigt ja. Men man kan ta det långsamt.Börja med att sätta gränsen vid alkohol. Allt som är "mindre illa" än alkohol (eller lika med alkohol) blir lagligt.Nästa steg är att göra det lagligt för doktorer att skriva ut "droger" till de som är beroende.Det borde med lite tid och längd slå undan benen på den organiserade brottsligheten, och öppna möjligheterna för att legalisera även tyngre droger.

2009-06-22 @ 12:56:29
URL: http://www.losatankar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0