Jag gillar inte bio

Nu ska vi iväg och se The Watchmen. Och gud NÅDE den som vågar sitta och förstöra filmen för mig, så som någon alltid lyckas göra. Det är alltid som som jag stör mig på, som besudlar min bioupplevelse.

Gud nåde den som vågar sitta och förstöra filmen genom att sitta och fnissa åt Dr.Manhattans blåa penis. Eller bara sitter och inte håller käften. Om någon stör filmen vill jag ha min biljett tillbaka.

 


Kommentarer
Postat av: seraph

Jag så den i Gävle ikväll kl 17:30! Jag gillade filmen som fan! Nu har jag inte läst serien innan, så jag kanske undvek att bli besviken för att de gjort någon jättestor ändring, har hört något om "bläckfiskar från rymden" i serien som, uppenbarligen, inte var med i filmen.Men som sagt, jag tyckte filmen var riktigt jävla bra, och sjukt snygg, och detsamma måste sägas om Malin Åkermans (som var skrämmande lik Zena krigarprinsessan!!!) kropp host hostJag ska nog ta och läsa serien nu, glider in på adlibrisPeace.

2009-03-15 @ 00:12:42
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: seraph

Och det fanns inte ett enda störmoment i publiken! Så jävla skönt.Nu ska jag se slutfighten i Matrix Revolutions, peace igen!

2009-03-15 @ 00:14:18
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: Henrik Petersson

"Om jag själv hade suttit bredvid honom hade jag spöat honom..."

Tillåt mig tvivla.

2009-03-15 @ 14:14:42
Postat av: bleunt

Henrik:

Klart han inte skulle. Vilket han aldrig menade på allvar, och påpekade i en senare video. :) Det är underhållning.

2009-03-15 @ 14:37:51
URL: http://bleunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0