Megan McCain <3

John McCains dotter, Megan McCain. Jag har sett henne lite då och då, i diverse program. Mest efter valet. Hon är självklart republikan. Självklart väldigt kristen. Men hon är den vettigaste republikanen jag vet. Hon är som Ron Paul, fast inte sinnessjuk. Och efter att jag sett henne på måndagens The Colbert Report gillar jag henne bara ännu mer. Jag hoppas att hon representerar riktningen som republikanerna kommer ta i framtiden.

http://images.huffingtonpost.com/gen/32489/thumbs/s-MEGHAN-MCCAIN-large.jpg

Hon är "pro life", det vill säga emot abort.
Men hon är till exempel emot avhållsamhet som sexualundervisning.
Hon är för homoaäktenskap.
Hon är emot tortyr.
Hon är bara 23 år gammal men låter 23 gånger smartare än Palin. Och på tal om Palin så vägrar Megan kommentera om henne, vilket hintar till vad hon har för åsikt om den saken. Go Megan! Jag vill se henne i presidentvalet om en sådär 40 år. Kanske hon mot Chelsea Clinton? :p

Kommentarer
Postat av: seraph

Är Ron Paul sinnessjuk? :DOch om 40 år hoppas jag verkligen mänskligheten har kommit förbi det här med presidentval och illusionen att folket bestämmer vem som ska leda dem etc.Jag hoppas verkligen vi rör oss i venusprojektets riktning, om något.

2009-05-20 @ 12:05:48
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: bleunt

Ja, Ron Paul är sinnessjuk. Vissa av hans åsikter är helt uppåt väggarna. Han vägrar inse att regeringen har ett ansvar."om 40 år hoppas jag verkligen mänskligheten har kommit förbi det här med presidentval"Demokrati är inte perfekt, men det är det bästa vi har.

2009-05-20 @ 12:45:26
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: A-palle

Hon får gärna ställa upp i vilket val som helst, hon var trevlig att titta på :D

2009-05-20 @ 14:20:16
URL: http://apalle.blogg.se/
Postat av: seraph

"Ja, Ron Paul är sinnessjuk. Vissa av hans åsikter är helt uppåt väggarna."Hm ok. Ja bloggade inte du om the young turks där de snackade om Ron Paul, om hans åsikter om färgade människor etc? Är det sant, ja då..."Demokrati är inte perfekt, men det är det bästa vi har."Just nu så är det så. Men förhoppningsvis går utvecklingen framåt fort.

2009-05-20 @ 14:53:20
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: bleunt

"Men förhoppningsvis går utvecklingen framåt fort."Har du något bättre förslag? Och säg inte anarki. :p

2009-05-20 @ 14:55:04
URL: http://bleunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0