Ljug och sug för Jesus

Igår satt jag bredvid en kille som bar ett träkors runt halsen.
Han satt och ljög för kunderna. Precis som Jesus vill.

Sen började han bita och suga på korset när han blev uttråkad.
Det såg lite sexigt ut, faktiskt.

Jag undrar förresten vad Jesus kommer tycka om att alla bär kors och crucifix när han kommer tillbaka. Stackarn lär ju krypa ihop i fosterställning och gråta pga alla traumatiska minnen det bringar tillbaka.


http://www.ghcmoseslake.com/jesus_on_cross_crucifixion.jpg/jesus_on_cross_crucifixion-full.jpg

Prenumerera på bloggen

Kommentarer
Postat av: Erik

Bill Hicks much? ;)

2009-11-30 @ 13:37:22
Postat av: bleunt

Och en gnutta Eddie Izzard. ;)

2009-11-30 @ 17:06:34
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Erik

Bill Hicks och Eddie Izzards kärleksbarn! Jag funderade på en sak häromdagen förresten, "bleunt", hur ska man uttala det? och har det något betydelse? Vad är ursprunget?

2009-11-30 @ 17:40:34
Postat av: bleunt

Jag vet inte. Det är ju meningen att bara läsas, egentligen. Men folk brukar säga "blunt".Ursprunget är ordet "blunted", som kommer härifrån:http://images.uulyrics.com/cover/f/fugees-tranzlator-crew/album-blunted-on-reality.jpgAvtrubbad, slö. Passade mig, tänkte jag. Sen kortade jag ner det till Blunt, för korta nick är snyggare. Men när alla trodde jag menade blunt som i...:http://urflink.com/images/blunt.jpg... så klämde jag in ett E, så lät det lite franskt också som en bonus.

2009-11-30 @ 17:45:01
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Erik

I see! Det förklarar saken. Jag tänker mig det alltid på tyska, typ. "Blåint" haha. :D

2009-11-30 @ 17:56:57
Postat av: Henrik Petersson

Jag trodde det kom från "blunt" som i "obehagligt uppriktig".

2009-11-30 @ 18:47:58
Postat av: A-palle

Hmm, såg att du lämna en kommentar angående Henrik Fexeus sinnescirkus. Jag tänkte faktiskt skriva till dig och rekommendera dig att försöka gå på den. Även fast ja inte känner dig så värst bra(läs: jag läser din blogg:D) så tror jag att du skulle uppskatta den väldigt mycket. Jag lovar, det var en klockren 10a i min ögon iaf. Och att döma av applåderna han fick så var jag nog inte ensam om att tycka det!Angående fotbollen så är det inte bara en boll som rullar på gräset. Eller, visst är det det, om man har den inställningen. Men om man bara låter sig ryckas med av det så är det mycket mer än så. Se det evolutionärt så kan du ju föreställa dig att det handlar om kampen om vem som är bäst, helt enkelt. Vem är störst bäst och vackrast. Den här gången var det mitt lag, då får man va stolt och galen, då måste man visa upp sig :D ... Typ! :D

2009-11-30 @ 19:08:16
URL: http://apalle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0