Kuppen mot Sverige (fotbolls-VM)

Domarna är emot Sverige. Blåser sönder spelet. Blåser bort två mål. Nu går Portugal till VM - Sverige gör det inte. Självklart. Portugal är bättre för VM än Sverige skulle vara.

Utan Portugal i VM kommer man förlora portugisiska tittare, medan ingen bryr sig om den pyttelilla svenska publiken. För att inte tala om alla tittare Portugal kommer dra internationellt, medan ingen bryr sig om Sveriges matcher. Portugal spelar = fler tittare = högre reklamintäkter + mer biljettförsäljning.

Ur ett ekonomiskt perspektiv vill FIFA ha Portugal i VM, hellre än Sverige. Därför blåser domarna sönder Sveriges spel, och dömer ut Sveriges mål.

Allt är en konspiration, eller hur Seraph? :D

Prenumerera på bloggen

Kommentarer
Postat av: A

Därför man ser till att bojkotta allt som har med fotboll att göra.

2009-10-11 @ 09:47:35
Postat av: seraph

Det har jag ingen aning om Bleunt, men du kanske tror det? Du är ju också inne på sånt litegrann, liksom. ;) Du vet, med al-Qaida och allt.Och det är ju inte så att jag tror på alla konspirationsteorier i världen. Men att konspirationer förekommer, det vet man, inget konstigt med det alls. Det är ju inte så att man är mer "frisk" eller "smart" om man säger sig "inte tro på konspirationer." :D Vilket en del verkar tro, eftersom de använder "konspirationsteoretiker" som ett skällsord. :D

2009-10-11 @ 16:11:46
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0