Obama får fredspriset

Max säger (13:17):
vad tycker du om usas fredspris? 

bleunt säger (13:18):
var det USA som fick det? 

Max säger (13:19):
obama

bleunt säger (13:19):
för att?

Max säger (13:19):
han inte startat krig än tror jag

bleunt säger (13:19):
hahaha
så rätt


Nu bedriver ju Obama krig i Afghanistan, men är man en amerikansk president räcker det väl med att man inte startar några nya krig. På tio månader. :p

Men det härliga med det här är att konservativa clowner som Limbaugh och Glenn Beck har hånat Obama för att Chicago inte fick nästa sommar-OS.

"THE WORLD HAS REJECTED BARACK HUSSEIN OBAMA", hette det. Och man menade att alla hatar honom. Ptja, det här var ju en fin comeback, även om han inte förtjänar det. Jag vet inte riktigt precis vad han gjort, egentligen.

Så Nobels fredspris går till Obama, för att han inte startat krig än.

Prenumerera på bloggen

Kommentarer
Postat av: Henrik Petersson

Var det inte därför Arafat fick fredspris? För att han inte krigat mot Israel på ett tag?

2009-10-09 @ 13:33:56
Postat av: seraph

Hm ok, men bombandet av Pakistan då? Det tog väl fart som fan efter att han blev president? Och han ska fan inte ha Nobels Fredspris, han kanske inte startade krigen i Irak och Afghanistan, men han plockade ju upp stafettpinnen, liksom.Och Henrik ... krigat mot Israel? Du menar väl försvarat sig mot Israel?

2009-10-09 @ 13:43:41
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: André

Att Obama fick fredspriset visar återigen vilket skämt priset är. Han lär ha fått det av samma anledning som Jimmy Carter och Al Gore fick priset, dvs att det inte handlar om någonting annat än ett politiskt ställningstagande från Nobelkommitténs sida.Seraph snackar skit som vanligt när han påstår att terroristen, antisemiten och mördaren Arafat försvarade sig mot Israel när det han gjorde var att genom våld få Israel att sätta sig vid förhandlingsbordet för att sedan förstöra för hela fredsprocessen och starta nya våldshandlingar.Förutom Yassir Arafat så tycker jag att det mest ironiska var 1973 när Henry Kissinger vann fredspriset. Två år innan Vietnamkrigets slut, ett krig som han var med och förlängde genom att 1968 tillsammans med Nixon förstöra fredsförhandlingarna mellan Nord- och Sydvietnam i Paris. Starkt jobbat.

2009-10-09 @ 15:58:39
Postat av: bleunt

Haha, André och Seraph - de två extremisterna. :)

2009-10-09 @ 16:12:34
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: seraph

Extremist? Säger bara som det är. :PEn krigande president ska inte ha ett fredspris."Seraph snackar skit som vanligt när han påstår att terroristen, antisemiten och mördaren Arafat försvarade sig mot Israel när det han gjorde var att genom våld få Israel att sätta sig vid förhandlingsbordet för att sedan förstöra för hela fredsprocessen och starta nya våldshandlingar."Blah blah använd slagorden antisemit och terrorist så räcker det blah blah. Och om Israel utsätts för våld så är det helt och hållet Israels eget fel tack vare sin inhumana och rasistiska politik.Jewish nazi känns inte så far fetched. :)Och vad gäller "fredsprocessen" som "Arafat förstörde", läs vad John Pilger och Chomsky har att säga om det, så kanske du får en mer rättvis bild av det hela. :) Israel vill inte ha fred, de vill tvinga bort oskyldiga människor från sina hem, förnedra dem, mörda dem.Men föärsvara det om du vill du, det är vad fegisar gör, de ställer sig bakom den starke.

2009-10-09 @ 17:23:11
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: Erik

Bleunt, Obama håller med dig.http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5935163.ab

2009-10-09 @ 20:09:57
Postat av: André

Seraph:John Pilger och Noam Chomsky? Visst, det de skriver är inte alls vinklat så jag måste tro på allt de skriver. ironi Har för övrigt läst en del av vad de har skrivit och det är bara löjligt, precis som det du skriver. Du tror dig veta att Israel är rasistiskt och att man vill "mörda" och "förnedra". Vilket skitsnack. Är det några som vill mörda så är det palestinierna. Varken Hamas eller Fatah erkänner Israels rätt att existera ens och det antar jag att du inte heller gör.Kalla mig feg därför att jag erkänner en suverän stats rätt att försvara sig mot angrepp på dess civilbefolkning...

2009-10-09 @ 23:19:19
Postat av: Erik

Anledningen till att konflikten i palestina (och många andra konflikter) bara fortsätter och fortsätter är för att en jävla massa idioter alltid ställer sig på en sida, och inte ser saker från båda sidor.

2009-10-09 @ 23:22:09
Postat av: bleunt

Världen skulle vara bättre om alla var som jag.

2009-10-10 @ 01:10:08
URL: http://bleunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0