Amerikanska idioter

I över ett år har "The Tea Party Movement" vuxit i USA. Den uppstod kring demokraternas vinst i valet 08, och består av folk som är missnöjda med regeringen. Protesterna består mestadels av gamla, tjocka vita amerikaner som inte riktigt kan förklara vad de är missnöjda över. Men det officiella målet för protesterna är (och därav gruppens namn) den omänskligt höga beskattningen och socialismen som Obama sprider.

Vi kan ignorera att Obama sänkt skatterna för 98% av befolkningen (i klippet säger han 95%, vilket är Demokraternas egna siffra, men oberoende organ säger 98%), när 64% av demonstranterna tror att han höjt deras skatter. Såvida inte dessa demonstranter tillhör landets 2 rikaste procent, så har de helt fel. De är hjärntvättade av FOX News, och motiverade av sin smygrasism. Det är inte en tillfällighet att det här skedde på felaktiga grunder så fort landet fick en svart president.

"We want out country back", säger så mycket.Prenumerera på bloggen

Kommentarer
Postat av: Herzleid

Varje gång jag ser ett plakat om att Obama är kommunist får jag lust att internera alla "TeePees" i arbetsläger i Sibirien. Ge dem lite perspektiv liksom.Men plakaten bjuder ju på en del humor också, varav en hel del lingvistisk sådan. De har döpt det till "Teabonics" i pressen tydligen:http://www.nydailynews.com/news/national/galleries/teabonics_the_flawed_language_of_protest/teabonics_the_flawed_language_of_protest.htmlUSA är ett fantastiskt land eller hur?

2010-04-23 @ 00:08:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0