Därför förstördes Haiti

Mästerproducenten Quincy Jones har listat ut varför Gud orsakade jordbävningen i Haiti! Det är nämligen Quincy Jones som låg bakom den ostiga hitten "We Are The World", där massa artister gick ihop och sjöng för... vad det nu var. Och det är exakt 25 år sedan "We Are The World" släpptes! Det är, enligt Quincy, ett tecken från Gud. Det är ingen sammanträffande. Det här är Gud som säger åt Quincy att göra en remake av den gamla hitten.

Det var därför Haiti drabbades av jordbävningen, så att vi skulle få en ny version av "We Are The World" - exakt 25 år sedan originalet släpptes. Och aldrig har jag hört någon förringa människors lidande på ett så egocentriskt sätt.

Prenumerera på bloggen

Kommentarer
Postat av: emma

för dig som undrar är mina ärr så gamla, men syns lika mycket ändå. varför ska jag dölja något som tillhör mitt förflutna? det är ändå på nått sätt jag. jag gömde dom alltid förut när dom var nya och färska. jag skämdes. men nu var det länge sen. och det finns inte mycket att göra åt saken förutom att acceptera att dom kommer finnas där hela mitt liv.

2010-02-02 @ 22:07:15
URL: http://emmasnothingbox.blogg.se/
Postat av: bleunt

Emma:

Sa jag att du skulle dölja dem? Lugna dig lite. Jag sa till och med att det var POSITIVT att du inte döljer dem, så jag vet inte varför du är en sådan stridstupp angående kommentaren.

2010-02-02 @ 22:30:34
URL: http://bleunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0