Sverige ligger i krig!

Jag såg ett fint litet inlägg från en av Loadings högervridna smygrasister. Jag kallar alla som ser ras framför samhällskategori för smygrasister, mest för att det gör dem så upprörda. Lite för upprörda och träffade, faktiskt. Eftersom jag är moderator där kan jag inte skriva vad jag vill, så jag skriver det här i stället. Hans inlägg såg ut så här:

"Krigets Sverige"

Men vänta nu, det är väl inget krig i Sverige?

"Sveriges 200 år av fred är officiellt över."

OMG det är krig i Sverige! Och det är inte bara hans egna högervridna främlingsfientliga propaganda som yttrar det sådär lite lagom subjektivt och nästan metaforiskt, det är OFFICIELLT!! Den svenska staten har förklarat regelrätt och fullt ut krig!

"Då tänker jag inte på de fredsbevarande styrkor vi har i Afghanistan, för att hjälpa civilbefolkningen där."


Hjälpa civilbefolkningen kan Obama göra på egen hand med långdistansmissiler, helt utan svensk hjälp. Men okej, när soldater skjuter på andra soldater är det inte krig. Det är fredsbevarande. Lite som när du knullar en 15-åring för att hon ska få tillbaka oskulden som George W. Bush stal från henne.

"Nä, jag tänker på att det nu råder inbördeskrig i Rinkeby."

fry-see-what-you-did-there-scaled.jpg image by richwell888

"En 25-årig rebellsoldat meddelade i pappersupplagan av Metro att Rinkebyungdomarna är soldater som ligger i krig mot fienden; Sverige i allmänhet och polisen i synnerhet."

Men inte mot Sveriges militär? Sveriges första krig där vår militär inte är inblandad på något vis, fantastiskt! Så när Sverige skickar militär till ockuperat land är det inte krig. Men när en lallare i Rinkeby inte gillar polisen är det plötsligt inbördeskrig, och han är en SOLDAT. Och det är väl inte inbördeskrig om SVERIGE är fienden? Finns det ett Sverige inom Sverige?

"Polis, brandkår och ambulanspersonal bombarderas med sten, samtidigt som skolor och andra byggnader brinner ner till grunden. Ja, jag måste nog - i vild förtvivlan - erkänna att det råder riktigt inbördeskrig."

Okej, så inbördeskriget (för det är ett krig!) står mellan... Rinkeby och Sverige? Och Rinkebys stridsplan för att vinna kriget som Sveriges militär inte ens är medveten om, är att bränna ner Rinkeby? Oj! Tänk om den amerikanska södern hade en så genial taktik! Då hade de inte behövt ha en smygmuslim i vita huset i dag. 

"Hur skall framtidens 78-åriga Inger och 72-åriga Sven kunna känna sig trygga"

Vad fan.. Inger? Sven? De namnen finns inte längre i framtiden.
Du måste mena Fatima och Mohammad. ALLAH AKBAR!

"när det redan råder krigstillstånd i flertalet större städer."

Sverige har inte ett flertal större städer. :p
Jag ringde en kund i Täby i dag. Jag hörde kulsprutorna i bakgrunden. Kanske borde vi skicka skribenten till Irak eller Somalia, så att han får lära sig skillnaden mellan krigstillstånd och svenskt förortstumult - som han säkert bor flera mil ifrån.

"Vi känner inte längre igen vårt Sverige. Vid det här tillfället behövde inte ens terrorvänstern hjälpa till med krigföringen mot oss."

Och tur var väl det! För jag är en del av terrorvänstern, och jag kan avslöja att vår plan att systematiskt avliva borgarsvin på Sigtunas gator inte alls hade varit lika effektivt som att bränna ner Rinkeby. Vilken tur att varenda invandrare i hela Rinkeby hann före, och att svensk militär är upptagen med stenkastare i mellanöstern.

Prenumerera på bloggen

Kommentarer
Postat av: Palle

Tror inte riktigt fokus skulle vara på definitionen av krig, men ok. Säg till han att han är rasist istället, och frys ut honom. Med andra ord, gör som normen!

2010-06-11 @ 20:07:14
URL: http://apalle.blogg.se/
Postat av: bleunt

Ordet krig fanns i titeln. Ordet krig dök upp flera gånger i texten. Då får man räkna med att fokuset i mitt svar ligger till stor del på det löjligt överdramatiserade ordvalet.Och nigga please, sluta spela martyrkortet.

2010-06-11 @ 23:19:28
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Kalle Balik

stakars pale å alla andra pattrioter som inte e svärje fientliga som nårmen :(

Dagens rasister gnäller så jävla mycket. På 90-talet spöade de i alla fall folk. Inger och Sven skäms säkert över er, vikingar!

2010-06-12 @ 00:32:57
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Kalle Balik

Ja, jag glömde ju att säga att det var ett mycket bra inlägg och, som vanligt, så gillar jag speciellt de politiska inläggen. Puss på dig, bleunt.

Och puss till dig också, Palle, för att du trofast argumenterar för din sak. (Trots att det är fel sak, men ändå.)

2010-06-12 @ 00:36:47
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: E

Du är så jävla störd i huvudet så att man blir mörkrädd när man läser vad du skriver. Get a life din jävla halvkommunist/inkompetenta rövslickare

2010-06-12 @ 01:00:37
Postat av: bleunt

Bara HALVkommunist? :(

Och FYI, så är det jävligt svårt att slicka röv!

2010-06-12 @ 01:06:59
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: WysiWyg

1. Kallar mig dum om du vill, men jag vill bara försäkra mig; du är sarkastisk va? Jag har på senare tid förlorat förtroendet för en del av de jag följer så...2. Att slicka röv är jättelätt. Bara det är någon annans röv. ;-)3. Är det inte på tapeten att de ska ändra lagen så de kan sätta in militären mot sådant här "bus"?

2010-06-12 @ 09:04:38
Postat av: bleunt

Wysi:

Det är en hel del sarkasm för att förlöjliga hans påståenden, ja. :p Och militären skulle säkert jättegärna villa ha något att göra.

2010-06-12 @ 11:27:42
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: max

lol :) sånt här e alltid lika kul

2010-06-12 @ 12:01:14
Postat av: Axll

Högeranhängare som inte ser skillnad på socialism och kommunism och samtidigt ser sig som pålästa. Lol. :)

2010-06-12 @ 23:56:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0