Vad är Sarah Palins superkraft?

Varför är Sarah Palin klädd som X-Men, och vad är hennes superkraft?
The Void - hon suger ut alla spår av intelligens ur folk som hör henne tala.http://fandangogroovers.files.wordpress.com/2009/10/x-men.jpg

Förresten, jag hörde att Fidel Castro gillar cigarrer och gröna kepsar.
Vi borde bannlysa tobak och huvudbonader med skärm.


Prenumerera på bloggen

Kommentarer
Postat av: seraph

"Det bevisar inget i sig"You said it, bro!Ja? Precis som att jag någonsin har påstått att kommissionens klantighet bevisar regeringsinblandning. :D Haha! :D Nu får du ge dig... Det enda det resulterar i är att man får väldigt svårt att ta utredningen på allvar, speciellt, som sagt, när de själva säger att den var bristfällig. Men de kanske också är tokar? :D"dessa luckor är bevis på vad som inte hände"Wrong!Nej du Bleunt. Om man kommer med ett påstående, och så plockas fler och fler pelare bort från under påståendet, så rasar det slutligen ihop.Och jag kan ta ett jättebra exempel. Enligt den officiella historien var attacken en överraskning, något sådant hade man aldrig föreställt sig.Det är helt enkelt fel, eftersom man hade föreställt sig och övat liknande scenarion långt innan och på samma dag det hände. Så den officiella historien bygger delvis på påståendet att attacken var något totalt oväntat och därmed var den så framgångsrik. Men det var inget nytt och oväntat alls.Så nr 1: ingen överraskning, inget nytt. Och därmed kan inte det användas som förklaring till att flygvapnet flög åt fel håll och klantade sig som three stooges (de klantar sig 4 ggr på en dag men året innan genomför de ett 60-tal genskjutningar med 100% träffsäkerhet.)En annan del i den officiella historien gäller ju huvudskurken som målades ut som skyldig, herr bin Laden. Han sades vara skyldig, bevisen skulle komma, men det hände aldrig. FBI har honom fortfarande inte som efterlyst, som sagt.Så nr 2: det finns ingen som helst bindande bevisning mot huvudskurken.Så här står vi med en form av attack som inte var det minsta oväntad eller ny på något vis, en officiell utredning som enligt kommissionens medlemmar var bristfällig, och ingen huvudskurk har vi - trots tidigare påståenden och en enligt dig faktaspäckad story - som vi kan binda till dådet heller.Bitar plockas bort så här hela tiden, och vill man då stå där med trasor och säga att det var exakt så det hände iaf, fine, trivs man med det så visst. Andra människor ställer frågor och undrar wtf var det som hände? Och det är det som är grejen, det blir tydligare med tiden vad som inte hände.

2010-03-27 @ 01:34:58
URL: http://www.seraph101.wordpress.com
Postat av: bleunt

Alltså, jag försökte hålla mig väldigt kort i senaste inlägget för att undvika ett sånt där inlägg från dig.Jag vet att du är superpassionerad när det kommer till konspirationsteorierna, men jag är som sagt trött på att slå den döda hästen. Vi upprepar bara samma saker som förr, det är jag väl inte ensam om att märka?Nu handlar det inte ens om er gemensamma retorik längre, för din passion har halkat ner i gamla hjulspår igen.För tusan, gör ett videosvar nu! :D

2010-03-27 @ 02:07:36
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: seraph

"Alltså, jag försökte hålla mig väldigt kort i senaste inlägget för att undvika ett sånt där inlägg från dig. Jag vet att du är superpassionerad när det kommer till konspirationsteorierna"Nja inte så värst faktiskt, var ett bra tag sen jag ens snackade om eller läste om eller tittade på något 11/9-relaterat. Jag blir bara lite smått fundersam när du vägrar se att den officiella historien är en konspirationsteori (wilful ignorace?), och det känns lite religiöst. 'Det jag tror på är bäst, de andra religionerna, oj, teorierna har fel.'"men jag är som sagt trött på att slå den döda hästen. Vi upprepar bara samma saker som förr, det är jag väl inte ensam om att märka?"Nepps, din tro är korrekt, punkt."Nu handlar det inte ens om er gemensamma retorik längre, för din passion har halkat ner i gamla hjulspår igen."Detsamma. Trist att du ska vara så religiös i ditt tänk när det gäller detta, och detsamma gäller för skaparen av videon, för det handlar enbart om att sätta sig själv på höga hästar och kalla alla andra för "galna." Det är inte intelligent på något vis, utan uppvisar något av en mental slapphet, och går egentligen efter samma röda linje som de som "skyller allt på illuminati.""Äh, det var illuminati." "Äh, dom är galna." Lalala...Peace.

2010-03-27 @ 11:43:00
URL: http://www.seraph101.wordpress.com
Postat av: A

BRING DA TINFOIL!

2010-03-27 @ 12:32:36
Postat av: bleunt

"du vägrar se att den officiella historien är en konspirationsteori"Det handlar inte om att vägra. Det handlar om att se till bevisen och bedöma därefter. Jag har gjort mycket research, och efter att alla konspirationsteorier i slutändan inte kunnat bjuda på något konkret och sammanhängande så håller jag fast vid det mest stabila tills något bättre erbjuds.Erbjud mig något bättre som inte bara består av hål, så ansluter jag mig till det. Visa mig en annan teori om hur det gick till, som backas upp av bättre bevis och innehåller färre hål."Nepps, din tro är korrekt, punkt."Fast det där var ju "god dag yxskaft" om något. Jag skrev att vi slår en död häst, och bara upprepar vad vi redan sagt i tidigare diskussioner. Det hade alltså inget att göra med om min åsikts validitet."Trist att du ska vara så religiös i ditt tänk när det gäller detta"Jag håller på det med mest bevis och minst hål. Det är motsatsen till dogmatiskt tänk.

2010-03-27 @ 12:38:49
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: seraph

"du vägrar se att den officiella historien är en konspirationsteori"'Det handlar inte om att vägra. Det handlar om att se till bevisen och bedöma därefter. Jag har gjort mycket research, och efter att alla konspirationsteorier i slutändan inte kunnat bjuda på något konkret och sammanhängande så håller jag fast vid det mest stabila tills något bättre erbjuds.'Sluta dansa runt det jag säger. :) Det handlar om det faktum att det du tror på är en konspirationsteori, vilket du gång på gång vägrar erkänna. Men det är så, oavsett om du gillar det eller inte."Trist att du ska vara så religiös i ditt tänk när det gäller detta"'Jag håller på det med mest bevis och minst hål. Det är motsatsen till dogmatiskt tänk.'Your opinion does not make it so. Och det finns mängder med hål i bibeln, men de troende håller fast vid den ändå. :) Och du har fortfarande inte svarat på följande fråga: ser du något som helst problem i att kommissionen nu i efterhand anser att utredningen var bristfällig? Att de anser att de hindrades från att genomföra en riktig utredning?

2010-03-27 @ 14:18:06
URL: http://www.seraph101.wordpress.com
Postat av: seraph

A: BRING DA TINFOIL!Jag bara älskar när folk dumförklarar sig själv på det viset. Tack. :)

2010-03-27 @ 14:19:13
URL: http://www.seraph101.wordpress.com
Postat av: bleunt

Seraph, ge mig något bättre. Ge mig en bättre förklaring, med fler bevis och färre luckor. När du kan göra det, då lovar jag att ansluta mig till din tro. Men tills vidare. Jag kan inte basera en åsikt på luckor.

2010-03-27 @ 14:23:20
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: A

"Jag bara älskar när folk dumförklarar sig själv på det viset. Tack"

Eller hur! sättet du gör det på är inte lika direkt och roligt, men å andra sidan dubbelt så effektivt.

2010-03-27 @ 15:20:59
Postat av: MC Hypester D

Ang. videon, 0:18; McCain ser jobbigt obekväm ut.2010-04-05 @ 01:07:12
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0