Vissa människor suger

Minns ni videon jag skrev om där en kille improviserar pianolåtar på Chatroulette? När det klippet hade 4,5 miljoner visningar bestämde sig YouTube för att radera det. Nu har man i stället lagt upp en ny version, där vissa personer fått sina ansikten blurrade.

Jag utgår från att dessa personer kontaktat YouTube om att inte villa synas i en sådan AWESOME video, och det innebär att dessa personer suger möglig åsnekuk med syfilis. På ett dåligt sätt.

Årets sämsta personer är dessa människor.

Prenumerera på bloggen

Kommentarer
Postat av: Robin

"hällre ökänd än okänd" gäller inte i alla lägen.

2010-03-26 @ 23:53:04
Postat av: seraph

"'Enorm, ond, allomfattande muslimsk terror?'Det är inte vad man påstår. Däremot är det vad ni tror skulle krävas, om ni nu trodde på att terrorism som inte utförs av USA ens existerar."Vem har påstått att all terror utförs av USA? Och jo, man pekar hela tiden på al-qaida, eller andra 'onda' grupper som hotar oss alla. Man skyller hela tiden på "terrorister" och använder detta begrepp för att rättfärdiga sin egen terrorism."Eftersom ni rättar er efter tänket att något stort måste orsakas av något stort."Ett insiderjobb måste inte nödvändigtvis vara så enormt stort, och att tro att den officiella konspirationen krävde knappt nånting är ju bortom naivt."Man kan tillämpa det tänket på annat också, som till exempel mordet på JFK. För det kan ju inte bara varit Oswald, en ensam galning med gevär."Mm, så är det varje gång, en ensam galning (det kan vara så, självklart, men att sedan totalt avfärda tanken att det kan finnas fler personer med intressen med i spelet är ju sanslöst naivt, och väldigt märkligt.) Och detta är officiellt, och därmed troligt. Det är så ni resonerar. Hade den officiella teorin varit att CIA sköt honom, då hade du hängt på den och skrattat åt den alternativa Oswald-teorin. Det handlar inte om bevisning eller fakta, men jag antar att det känns bättre om man inbillar sig det. Det kunde ju absolut inte funnits några som verkligen avskydde Kennedy inte, nej nej. :D Helt omöjligt! :D Det var token med ett rassligt gevär. Det är ju officiellt."'Och den officiella historien ÄR en konspirationsteori.'Det är vad som har mest fakta som backar upp. Jag gillar fakta. Så jag kör på det."Men du erkänner att det är en konspirationsteori? Svider det så hemskt?Och du menar alltså att de som genomförde den officiella utredningen har fel när de säger att utredningen var väldigt bristfällig? Och om det fanns så mycket fakta som du påstår då skulle t ex bin Laden vara efterlyst för 11/9 av FBI, men som vi redan vet så är han inte det, pga brist på bevis."Nu kör du samma retorik som när kreationisterna säger att evolutionsteorin bara är just det - en teori."Det är en teori, med väldigt mycket som backar upp den. Det heter t ex gravitationsteorin också.Och den officiella teorin vad gäller 11/9 är faktiskt inte så faktaspäckad och trovärdig som du gärna vill tro. 11/9-kommissionen lyckades ju för fan inte ens korrekt beskriva hur tornen var byggda. :D Det verkar som att du hänger på den därför att den helt enkelt är officiell.Sen spelar det ingen roll hur många inom CIA, FBI, militären, brandkåren, etc etc etc som går emot den. De är ju bara konspirationsteoretiker. Vad vet exempelvis Ray McGovern med 27 år inom CIA, egentligen? Youtube-killen med x-filesmusik har ju redan visat att han helt enkelt är tokig.

2010-03-27 @ 00:07:42
URL: http://www.seraph101.wordpress.com
Postat av: bleunt

Damn, wall of text!

Det osar lite religiös fanatiker över det. ;) Jag tycker du borde göra ett videosvar till dprjones. Skulle vara awesome om du fick Nykotyne2, Thunderfoot, dprjones, TJ och hela YouTubes skeptiska ateistcommunity av kvasiintellektuella på dig. ;D"Det handlar inte om bevisning"Du sa det själv. :)"Det är en teori, med väldigt mycket som backar upp den."Du sa det själv. :)"11/9-kommissionen lyckades ju för fan inte ens korrekt beskriva hur tornen var byggda"Än en gång fokuseras det mer på luckor och hål, det som inte finns där i stället för allt som talar för. Precis som kreationisterna gör med evolutionsläran.Nej men seriöst, sätt ihop en (ett?) video reply, för min skull. <3 Predika sanningen!

2010-03-27 @ 00:25:30
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: seraph

"Damn, wall of text!Det osar lite religiös fanatiker över det."Haha! :D Så nu är man galen för att man skriver mycket också. :D"Jag tycker du borde göra ett videosvar till dprjones. Skulle vara awesome om du fick Nykotyne2, Thunderfoot, dprjones, TJ och hela YouTubes skeptiska ateistcommunity av kvasiintellektuella på dig."Ooh nej, en hel hög med människor som är poppis på yt som säger att den officiella teorin stämmer. Jag tycker dom borde ta sig ett snack med exempelvis Ray McGovern eller arkitekterna inom ae911truth osv. Vad får dom ut av klanka ner på mig? :D Och om jag gör ett videosvar måste jag ju snacka engelska, och jag har så lätt för att snubbla på orden då, men visst, jag kan prova om ett tag, är mitt i en flytt nu så har lite annat för mig. :D"Det handlar inte om bevisning" Du sa det själv. :) "Det är en teori, med väldigt mycket som backar upp den." Du sa det själv. :)Det finns bra mycket mer bevis som backar upp evolutionsteorin än vad som backar upp den officiella 11/9-teorin. Du måste lära dig skilja på vad jag snackar om. ;) När det gäller många officiella konspirationsteorier så handlar det ofta om att folk repeterar dem för att de är officiella."'11/9-kommissionen lyckades ju för fan inte ens korrekt beskriva hur tornen var byggda' - Än en gång fokuseras det mer på luckor och hål, det som inte finns där i stället för allt som talar för."Ja alltså är man normalt funtad, så borde man ju börja fundera när kommissionen som ska utreda skiten inte ens kan beskriva hur byggnaderna var konstruerade, och sedan när de själva säger att utredningen var bristfällig. Det är ingen liten lucka, det är ett megahål. :D"Precis som kreationisterna gör med evolutionsläran."Och ungefär som de officiella konspirationsteoretikerna gör med de alternativa teorierna! :D

2010-03-27 @ 00:37:12
URL: http://www.seraph101.wordpress.com
Postat av: bleunt

"Jag tycker dom borde ta sig ett snack med exempelvis Ray McGovern eller arkitekterna inom ae911truth osv."Ja! Säg det till dem! :D"Och om jag gör ett videosvar måste jag ju snacka engelska, och jag har så lätt för att snubbla på orden då"Du kan garanterat inte låta värre än zomgitscriss. ;) Och hon är ju en av dem."så borde man ju börja fundera när kommissionen som ska utreda skiten inte ens kan beskriva hur byggnaderna var konstruerade"Fast en lucka (hur stor den än är) i det genetiska släktträdet är ju inte ett bevis för Gud. Du kan inte förvandla en frånvaro som bevis på närvaro."Och ungefär som de officiella konspirationsteoretikerna gör med de alternativa teorierna! :D"Nej, det är alltid ni som placerar burden of proof på oss, medan ni själva nöjöer er med att använda luckor som bevis. Precis som kreationister.

2010-03-27 @ 00:43:47
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: seraph

"Jag tycker dom borde ta sig ett snack med exempelvis Ray McGovern eller arkitekterna inom ae911truth osv.""Ja! Säg det till dem!"Om de nu är så insatta så vet de exakt vilka dessa människor är och kan leta upp dem hur lätt som helst. Men det är enklare att kalla dem tokiga."så borde man ju börja fundera när kommissionen som ska utreda skiten inte ens kan beskriva hur byggnaderna var konstruerade""Fast en lucka (hur stor den än är) i det genetiska släktträdet är ju inte ett bevis för Gud."Luckorna i den officiella utredningen bevisar inte vad som egentligen hände, utan vad som inte hände. Och du ser alltså inget problem alls i att 11/9-kommissionen fuckade upp en så basic grej som att beskriva tornens konstruktion? Det bevisar inget i sig (vilket jag aldrig påstått), men det placerar dem i ett väldigt inkompetent ljus, och då börjar man fundera hur bra de genomförde resten av utredningen. Och tydligen gick det inte så bra med tanke på de själva säger att utredningen var dålig."Och ungefär som de officiella konspirationsteoretikerna gör med de alternativa teorierna! :D""Nej, det är alltid ni som placerar burden of proof på oss, medan ni själva nöjöer er med att använda luckor som bevis. Precis som kreationister.""Du kan inte förvandla en frånvaro som bevis på närvaro."Nej, dessa luckor är bevis på vad som inte hände, inte vad som hände, som sagt. ;) Kom igen nu. Och eftersom ni påstår att det gick till så som den officiella historien säger, då är bevisbördan på er. Det enda 911-truth-rörelsen har gjort, är att ställa frågor.

2010-03-27 @ 01:02:07
Postat av: bleunt

"Det bevisar inget i sig"You said it, bro!"dessa luckor är bevis på vad som inte hände"Wrong!"Det enda 911-truth-rörelsen har gjort, är att ställa frågor."There you go again. Har du hört kreationisternas slogan "teach the controversy"? Damn, dprjones hade mer rätt än jag insåg. :D Ni följer exakt samma mall!2010-03-27 @ 01:08:43
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Palle

Off-topic!

2010-03-28 @ 14:16:42
URL: http://apalle.blogg.se/
Postat av: S.Shooter

Jag hade varit stolt att vara med i det där youtube klippet. Killen är ju grym!

2010-04-04 @ 22:42:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0