Sex med 9-åringar

Det här är lite läskigt.
Som ni ser är det ett land där det är lagligt att ha sex med 9-åringar.
Så om någon glad pedofil läser det här kan han ju trippa iväg till Jemen och ha kul.

Jag försöker att inte döma andra kulturer som "fel". Jag tycker det är etnocentriskt.
Men ibland är det riktigt svårt att låta bli.

Notera även att många länder inte har någon officiell byxmyndighetsålder. Notera även att länder där man måste vara gift inte heller har någon åldersgräns. Sen kan man ju sitta och fundera över hur många 9-åringar som får gubbkuk precis just nu. Och hur många av dom som går sönder av det. Men 10 minuter efter jag publicerat det här inlägget kommer jag redan ha börjat tänka på något annat. Det kommer du också 10 minuter efter att du läst det här.Förresten, det där med "manlig i en vecka" är ganska tråkigt. Jag skiter nog i det.
Jag började skriva en text i stället. Den handlar om människor som är som uppochnervända paraplyn i spöregn. Såna där människor som inte börjar tänka på annat 10 minuter senare.Felicia sjunger på sin favoritsång med en laddad revolver i munnen.
Hon kan inte orden och vågar inte riktigt hålla takten.
Ett två tre klick, ett två tre klick, ett två tre klick.
Musiken ackompanjeras inte längre av vassa stråkar.
Det skrivs inte längre några dikter om det ljudet.


Felicia skriver ordet Snart på baksidan av gamla kvitton.
Knölar ihop dom och gömmer dom i sina vänners lägenheter.
Sen går hon hem och sjunger sin favoritsång en gång till.
En duett mellan henne själv och alla gånger hon vaknat mitt i natten av en obehaglig känsla av att allt står rätt till.


100% Manlig i en vecka

Det är svårt att veta vad som är manligt.
Det är ännu svårare att vara manlig.


Är det ens något bra att vara manlig?


Jag funderar på att genomföra ett projekt. Projekt Maskulin.
Det går ut på att under en veckas tid leva manligt. Och bara manligt. Efter den stereotypt manliga idealbilden. Att för en vecka vara en klyscha. I sann Morgan Spurlock-anda. För att se hur stor skillnad det blir från mitt vanliga leverne. Inte att jag ska tillföra manligt i min vardag. Jag tänker inte lägga mig och läsa biltidningar. Jag tänker bara eliminera allt omanligt och skala av det från mina manliga drag som redan finns där. Varje dag startar jag med 100 poäng. För varje omanlig handling drar jag bort en summa, hur mycket jag drar bort beror på hur omanlig handlingen är.


Det svåra blir att definiera vad "manligt" är.
TV-spel, till exempel. Är det manligt? Eller är det pojkigt?
Jag tror inte jag tänker hålla mig borta från TV-spel i en hel vecka. Så jag tänker säga att TV-spel är modern manlighet. :p Eller åtminstone könsneutralt. Och jag spelar mest Excite Truck just nu, truckar är ju totalmanligt.

Projektet börjar i morgon, måndag.

Jag rapporterar här. Kanske inte varje dag, men då och då.Min pappa:

bleunt säger (15:41):
skaffa en jäkla xbox och DiRT, så köper jag spelet samtidigt så jag kan spöa dig

stefan säger (15:42):
lmaoMin mamma:

bleunt säger (12:26):
Tröttnat på dom nya låtarna i mp3-spelaren än?

Marie säger (12:26):
ja


Marie säger (12:27):
"gurgla blod som tandkräm"...


bleunt säger (12:27):
Haha.


Marie säger (12:27):
är det nåt för gamla tanter som jag ?


Bloggen ni aldrig kommer få läsa

Jag har mina blogginlägg i en liten textfil innan jag lägger upp dom.
Idag skulle jag lägga upp en sådär fem olika texter. Om hur jag gav min plats till en gammal gumma på bussen. Om Ledgers långa tår. Och hur han plötsligt känns som 2000-talets James Dean. Om min provocerande religionslärare som påstår att jag är sekuläriserad, och jag inte förstår hur man kan vara det när man aldrig varit religiös. Om hur alla män är potentiella våldtäktsmän. Hur jag stod alldeles intill en kille som var en halv sekund från att bli påkörd av en buss. Och säkert några grymt intressant saker som jag inte ens kan minnas nu.

Men det kommer ni aldrig nånsin få läsa.
För jag råkade ta bort all text. Allt bloggmaterial som jag skrivit på i några dagar, borta.

Så, vad ska jag göra av den här bloggen i stället? Ja, jag får improvisera.
Så här får ni i stället något som jag och Gabriella skrattade åt i tre dagar.


Det börjar med:
Sedan blir det roligt, hysteriskt skitroligt:
Sen blir det så otroligt fånigt roligt:

Och fortsätter i all oändlighet!!

Vilken är din favorit? (klicka)

Mmm what you saaaay...

Skitförbannad man på bussen

Satt på bussen mot Komvux.
En bit framför mig satt en man och såg skitförbannad ut. Då och då hade han upp händerna för öronen och knep ihop med ögonen, och satt så ett tag. Sen började han se skitförbannad ut igen, medan han fortsatte hålla för öronen.
Och han var väldigt, väldigt lik Adam Sessler från X-Play.Jag bara älskar såna vardagsbisarra saker.Bussen var dessutom sen.
Nästan tio minuter sen, en marginal jag inte har. Jag skyndade mig av den och tog raska steg mot Komvux-byggnaden. Märkte hur en kille gick framför mig, lika raskt. Jag antog att han var påväg till samma lektion, klockan var 18:00 och det kunde ju inte vara många lektioner på G just då, liksom. Jag försökte hålla jämn takt med honom, som en våldtäktsman bakom en ensam berusad blondin påväg hem från nattklubben en sen lördagsnatt.

Jag tittade hastigt på schemat för att se vilket klassrum jag skulle till för Engelska B.

Plan 4, sal A425B. Killen famför mig svänger in till vänster. Jag slänger en blick på skylten bredvid dörren medan jag svänger efter honom, A425A. Klassrummet är proppfullt, vi slår oss ner mitt i smeten där lediga platser hittas.

Läraren kommer in, och hälsar oss välkomna till Matematik C.

Fel klassrum... (Egentligen vet jag inte ens om det var Matematik C, kan ha varit vilket C som helst. Matematik, Engelska, Svenska. Jag hörde bara C, och tänkte "fel". Men jag är ganska säker på att jag såg en väns pojkvän där, och han ska tydligen plugga Matte C har jag fått veta efteråt så det var nog Matte jag hörde... Det var kul, för han hatar mig. Och när han får veta att det var jag som gick fel kommer han tycka det är jättekul.

Nå! Ska jag vänta tills läraren pratat klart och smyga ut ninja-style, eller resa mig direkt och samla ihop mina saker och vandra iväg? Jag valde det senaste, och samtidigt reste sig killen jag följt in. Herr råttfångaren själv, som lett mig i fördärvet med sin pipa. Vi går skamsna ch ursäktande ut därifrån med ansträngda leenden på läpparna.

I klassrummet bredvid har Engelska B just börjat.

Äntligen rätt! Sen fick jag sitta och göra diagnos i typ två timmar tills armen värkte."Jag vaknar av att Tito sitter grensle över mig och utövar samlag med mig"

Den där Tito, så han kan.
Hur har man samlag med en kvinna medan man sitter gränsle över henne? Finns många skäl till varför det inte riktigt går ihop i mitt huvud. Eller är det min snopp som helt enkelt inte kan böja sig på något konstigt sätt som alla andras kan? O_oI morse gav jag min plats på bussen till en äldre man.
Jag är snäll."vilken tur att du kan stava varenda ord som finns rätt så du kan klaga på alla andra va ? sluta bry dig om vad jag skriver och hacka på någon annan , tänker inte ändra i vilket fall."

Jag råkade tala om för henne att det inte stavas "avensjuka".
Då tog det hus i helvetet. Synd om människor som inte kan ta konstruktiv kritik utan att flippa sådär. Hur ska dom nånsin kunna utvecklas som personer? Om någon säger att jag stavat något fel tackar jag den personen, och försöker stava rätt nästa gång. Eller så blir man sur och stavar fel med flit bara för att man är en vrång 3-åring, whatever.

Män är kåta, kvinnor är offer

Jag kastade en hopknycklad räkning till Gabriella.
Hon blundade och vred bort huvudet när hon fångade pappersbollen med båda händerna.

Varför gör så många flickor så när dom ska fånga något som kastas till dom?

Jag har aldrig tänkt på det innan. Men många gör det. Bollar, nycklar, fjärrkontroller och till och med hopknycklade papper. OK om det kastades farliga grejer. Som skiftnycklar, bestick, spikaskar eller ormar. Men papper och bollar?


Frågan är om samhället format dom till det, eller om det är lite genetiskt.
Och vad en kvinna i så fall gör om man kastar en nyfödd bebis mot henne. Hmm...

Det blir kanske lite som att limma fast en macka på en katt.
Nu ska kanske sexistisk reklam förbjudas (som om det finns en objektiv gräns för vad sexism är). Alltså, skattepengar ska läggas ner på att avgöra om reklamen har för mycket naket eller inte. Och redan i morse visade man i rapport en av dom första åtalade bilderna.

dressman


Tydligen tyckte man den bilden var allt för sexistiskt, eftersom den framställde kvinnor som sexobjekt. OK, för det första är det bara en kvinna på bilden. Så varför blanda in kvinnor generellt? För det andra, är det bara jag som tycker mannen i så fall görs till lika mycket sexobjekt? Ser man inte mer naket på honom?
Nej, tydligen inte. För män är ju alltid dom initiativtagande. Sen att det är han som ser mest passiv ut och visar mest hud medan hon är den med armen runt honom och som ser ut som att hon tänker dra ner hans kalsonger, det bryr sig ingen om.


Jag är så trött på sånt här.
Så trött på att kvinnor ska skyddas från allt sexuellt. Att porrfilm är kvinnoförnedrande medan män tydligen gestaltas korrekt. Dags att vakna, och tänka efter hur den där bilden hade sett ut som vi byter plats på kvinnan och mannen. Sluta göra kvinnor till sexuella offer för samhället så fort lite hud visas, sluta göra män till översexuella kåtzombies.I morse var det en bukett tulpaner bredvid busschauffören.
Då tänkte jag att någon säkert gav honom den och sa "grattis på busschafförsdagen", bara så att chauffören skulle bli ledsen nästa år när han inte får en bukett, för busschaufförsdagen är ju totalt påhittad. Men sen såg jag massor av människor bära på tulpaner, så det är nog bara tulpandagen eller något.

Granen som Gud glömde (alliteration ftw)

Vi impulsköpte vår julgran dagen före julafton.
Från ett par invandrare som sålde granar på torget för 150kr styck. Det skumma vara att dom genast prutade på den. Utan att vi ens bad dom. Vi frågade hur mycket den kostade. 150kr, svarade den ena. Men den andra sänkte helt omotiverat ner priset till 100kr direkt. Jaha, tänkte vi... Och köpte den. Intet ont anande.


Nu vet vi varför dom var så angelägna att göra sig av med granen.
Den är besatt. Av ondska.


Gabriella reste sig från soffan. Tjöt till. Började gräva i byxorna. Drog fram... Ett granbarr. Från sina privata regioner. Hur det hamnat där hade vi ingen aning om, det hela var ganska mystiskt.


Nästa dag.


Jag går in i badrummet för att kissa.
Knäpper upp byxorna, drar fram kissorganet, känner hur det sticker till under förhuden. Drar tillbaka skinnskyddet och ser... Ett granbarr. Plockar bort det och känner mig lite rädd och osäker medan jag står där och lättar blåsan.


Dagarna som följer hittar vi granbarr överallt. I kläder. I håret. I sängen. Vi drar dom ur våra fingrar och tår. Så fort vi nuddar granen rasar det barr från den. Den är levande död. Kulor faller från den mitt i natten. Jag pluggar inte ens i kontakten till belysningen längre, jag vågar inte gå nära den.


Vi har bestämt oss för att göra oss av med den.
Vi har viskat om det ute i köket, när vi tror den inte hör.


Men den vet...


Kalla mig bög

Ang anmälan mot "HyperTobba"

Vi har hanterat din anmälan men anser inte att det är befogat med någon åtgärd då du uppträtt provocerande i dialogen.


Igår blev jag kallad efterbliven bög i min gästbok på Lunarstorm.
Jag anmälde det till Lunarcrew. Men dom svarade att jag förtjänade det.


Men låt oss inte fokusera på om jag förtjänade det eller inte.
Låt oss i stället fundera på vad alla homosexuella killar på Lunarstorm skulle tycka om att det tydligen är OK att använda "bög", en sexuell läggning, som skällsord enligt Lunarcrew. Så länge du blir "provocerad" är det OK att du kallar någon "bög" som förolämpning. Var går då gränsen? Om någon irriterar mig får jag kalla denne blatte, bög, fitta, hora, flata eller cp?
Jag tror jag börjar hata Penelope Cruz, efter att ha sett henne krama sprayflaskan och upprepa orden "for me, it's the best hair spray in the world" en sådär 100 gånger. Jag brukade gilla dig, Penelope. Du brukade ha integritet och vara med i bra filmer. Du hade klass. Nu är du bara en kosmetikahora som "är värd det".

Och att Petter släpper en låt som Logiskt efter en låt som God Damn It känns bara fånigt och ogenomtänkt. Men ingen i dagens musikklimat suktar väl efter trovärdighet.Tydligen är det en pågående debatt angående fyrverkerier.
Min åsikt var från början att det är fånigt att förbjuda.

Det var dock innan jag tillbringade mellandagarna och nyårsdagarna i Stockholm.

Överallt kastade man smällare. Små jävla skitungar runt 15 år. Inte bara på gatorna och vid busshållplatser, utan även i tunnelbanan. Smällare kastas mot människor och hundar, raketer avfyras mot mammor med barnvagnar.

Det här är inte enstaka incidenter, det här är något man upplever varje gång man går ut. Och jag ser inget skäl till varför man inte skulle förbjuda raketer och smällare. Vem uppskattar en smäll eller en fjutt?

OK, här i Norrland är det än så länge lugnt. Man kan gå på gatan utan att bli attackerad. Men i Stockholm förstår jag verkligen om man förbjuder smällare.


Det betyder inte att man blir utan fyrverkerier på nyår.
Bar aatt det ska tas hand om av profesionella pyrotekniker.


RSS 2.0