Vila i frid, min vän

Min trogne vapendragare avled idag. Tillsammans har vi sedan 2003 varit med om mycket. Det finns många fina minnen. Unreal Tournament-turneringarna. Hur vi slogs och kämpade. Landskamperna. Europacupperna. Vi var ett team, du och jag.

Fina, fina minnen. Och det känns lite vemodigt att du var tvungen att lämnan mig idag, efter en tids sjukdom. Du har haft ett bra liv, och varit med om mer än de flesta möss får uppleva. Både stordåd och besvikelser, både vinster och förluster. Vila i frid, min vän. Vila i frid. :'(


Djurplågare Vs. Nazister

De senaste dagarna har jag ofta fått frågan vilka jag hejar på i EM-finalen.
Tyskland, svarar jag. De frågar mig varför. Jag svarar att jag egentligen inte bryr mig, men om jag måste välja blir det helst inte landet där det är allmän underhållning att plåga ihjäl djur. Och helst inte landet som har västra Europas sämsta djurskyddslagar. Jag vet att det inte har något med fotboll att göra, och jag förstår att det borde få bli Spanien eftersom de inte vunnit på typ 40 år eller något. Men nej, jag vill inte.

Och då får jag svaret: Jaha, så det är bättre att heja på nazister som mördat 6 miljoner judar?Och jag bara suckar och blir trött i hjärnan. -_-
Tycker de verkligen på riktigt att det är en väsentlig jämförelse?

Män har ingen g-punkt

Nu börjar jag bli lite trött på myten om mannens g-punkt.
Den finns inte! Vi har prostata, inte samma sak.
Att säga mannens g-punkt är ungefär lika fel som att säga kvinnans ollon.Sen vet jag inte, men hur vet Aftonbladet vad din flickvän gillar för ställningar?
Det låter skumt... Håll koll på henne, något är i görningen.

PS.

Idag var jag för övrigt i Uppsala. Jag bevittnade en väktare som brottade ner en snattare.
Sen kom polisen. Jag ville filma och fota. För YouTube, och sånt. Men det kändes opassande.
Sen hade vi DS-träff med massa folk från Loading.se. Jag ägde dem alla i Mario Kart. Såklart. ;)

Frågorna till Sverigedemokraterna får vänta lite. Har kommit på några. Kom gärna med förslag.
Men just nu måste jag fokusera på att recensera Beach Sports whatever till Wii. Spelet låg i min brevlåda i fredags, nu måste jag spela och recensera det för Retry.se. Allt är inte guld och gröna skogar, fast även dåliga spel är roliga ibland.


Hälsa på Sverigedemokraterna

Sedan jag slutade lägga upp den här bloggen på Lunarstorm har jag ingen anledning att vara där längre. Men ibland, när man är riktigt uttråkad och besöker klotterplanket, finner man något underhållande. På Gävleborgs klotterplank såg jag en ung tjej göra reklam för Sverigedemokraterna. Usch fy och blä, tänkte jag först.

Men sen kände jag att det är lite kul med SD här i Gävle.
Så jag skickade ett mail och frågade henne var jag kan hitta dem, och hon svarade med adress och tider.

Så jag ska nog iväg och hälsa på SD, ställa lite frågor som jag inte hört någon annan ställa.
Frågor om religionsfrihet och homosexualitet. Frågor om det svenska kulturarvet.

Jag har bestämt mig för att inte attackera, inte göra dem defensivt inställda. Jag tänker med så vänlig ton och inställning som möjligt ställa motiverade frågor utan att de ska känna sig ifrågasatta utifrån mina egna åsikter. Jag ska med andra ord försöka vara vänlig och objektiv, och lyssna mer än jag ska argumentera.

Har DU en fråga du vill att jag ska ställa när jag besöker Sverigedemokraterna i Gävle?
Kom gärna med förslag!

Amerikaner på YouTube

YouTube är kanske ett av internets allra otrevligaste platser.

De flesta människorna där är riktigt otrevliga, och om man jämför amerikaner med svenskar på otrevlighetsskalan ligger amerikaner många många punkter högre upp än oss. Varför? Inte vet jag. Kanske för att vi haft internet längre än dem. Eller så är vi helt enkelt bara mognare och trevligare människor. Av... kulturella skäl, eller något. Anyway, det kan vara ganska underhållande ibland. Speciellt när man möter någon vapentokig homofobisk kristen galning som älskar Bush. Det roliga är, att amerikaner inte kan diskutera utan personangrepp. Det är tvärt omöjligt för dem att hålla sig på mattan. Och det kan låta ungefär såhär.

http://www.youtube.com/watch?v=wXqcAi83a-I#cQGlc9SXXrY


Min kommentar:

Well fine. Keep living in a country where people get shot all the time. More than any other western country in times of peace. Have fun! :)

Hans svar:

Funny you mention that, because in the US, firearm related deaths have increased nearly trifold since the fifties, as more and more illegal anti-gun legislations were passed.

But you, being the good little ignorant citizen you are, should just keep watching MTV and parrot the utter nonsense you hear. Don't read, don't think, don't protest, just watch. Got that?


Och mitt svar på det:


It's so cute when people try to make a point, and then finish it off with personal attacks even though they know nothing about the person they're attacking. :) It's cute in a six year old at day care kind of way.

Now, unless you can provide me with any proof that the increased killings by firearms since the 50's can be directly connected to the anti-gun legislations, maybe you shouldn't use that as an argument. You don't know if without those legislations, killings would have been up less.

Oh, and just for the record, I'm not American. I sensed that maybe you assumed I was. I'm Swedish. A country with better health care, better social security, better economic stability, lower crime rate, better political system. And oh, yes, way better gun laws. Which means we have waaay lower kills by firearms per capita than the US. Go figure.

And yes, we do have MTV. European MTV.
So I'll go watch that now then, have a sweet day. :x


 

Det är så kul att vara svensk bland amerikaner, för man kan säga "mitt land är bättre än ditt land" utan att de kan säga emot. För det stämmer, och de vet det innerst inne. :D Nu är det här en ganska kass blogg. Jag har inget att skriva om.

Paradiset för aborterade foster

En kille förespråkade fri abort.

Jag är också för fri abort, men påpekade att adoption ofta är ett bättre alternativ.

Även om jag tycker vår överbefolkade värld redan har för många barn.

Han avfärdade adoption som ett vettigt alternativ.

 

Så ja, jag sa att ”fråga ett adopterat barn om hon vill leva eller hade föredragit att mamman genomfört abort”. Och då kom det. Det kanske dummaste argumentet jag sett. Någonsin. :p

 

shadow_of_life P25 från Pajala
det är en fråga som ingen kan svara på, ja menarm tänk om saker hade varit bättre om man inte blivit född? man kanske hade kommit till ett slags paradis eller nått? Adopterad eller inte så vet man inte hur alternativet hade sett ut

 

bleunt P23 från Gävle
Skitsnack. Klart adopterade barn kan svara på frågan om de vill leva eller inte. Sluta fåna dig. De flesta adopterade barn är glada över att leva, och hade inte föredragit att deras mamma genomgått abort i stället. Det är ett jätteenkelt svar på en jätteenkel fråga. Sen kan ju du sitta och påstå att abortfoster hamnar i ett paradis och använda det som argument om du vill, men det tror jag verkligen inte att du tänker göra.

 

shadow_of_life P25 från Pajala
det jag sa var att ingen vet hur det hade sett ut om det blivit det andra alternativet... eller du kanske vet? och visst vill alla som lever leva, annars hade man väl tagit sitt liv...

 

bleunt P23 från Gävle
Det du sa var att det kanske hade varit bättre om alla adopterade barn hade blivit aborterade i stället. Och om du inte inser hur dumt det låter kan jag förstå att du sa det.

 

shadow_of_life P25 från
nej, jag sa att det kanske hade varit bättre om man inte blivit född, man vet ju inte, och det gäller både adopterade och inte adopterade barn

 

bleunt P23 från
Ja, att inte bli född är liksom resultatet av abort... Så ja, det var vad du sa. Och du syftade, när du sa det, på adopterade barn efter att jag lagt fram adoption som ett alternativ till abort.

 

shadow_of_life P25 från
min dåliga formulering, jag menade iaf alla som är födda, vare sig det handlar om abort eller inte så vet man inte om det andra alternativet hade varit bättre... sen är ju frågan, ska man verkligen föda ett barn bara för att överge det? och strunta i att ta ansvar? är det rätt?

 

bleunt P23 från Gävle
Att du ändå använder idén att alla ofödda människor kanske hamnar i ett paradis som ett argument låter helt enkelt korkat. Hur du än vrider och vänder på det. Du kan tro det eller påpeka möjligheten, visst. Men när du använder det som ett argument blir det bara dumt. Och nu frågar du mig om det är bättre att föda ett barn som får växa upp hos adoptivföräldrar som älskar det eller om det är bättre att döda fostret... Då hänvisar jag dig än en gång till att ställa den frågan till ett adopterat barn. Så får vi se om det barnet tycker att dess liv är bortkastat och hellre ade blivit aborterat.

 

shadow_of_life P25 från Pajala
sant, jag är lika dum som alla religiösa när jag använder det som ett argument(ang paradis mm), det roliga i det hela är att du vill att jag ska fråga ett adoptivbarn som har haft turen att få kärleksfulla föräldrar, förnekar du att man kan hamna hos dåliga föräldrar? så enligt mig så kommer alla ofödda till ett paradis och enligt dig så kommer alla adoptivbarn till bra och kärleksfulla föräldrar? vi är nog lika korkade...

för den delen skulle jag vilja veta om du anser att spermier oxå har ett "liv"? i sådana fall e ju onani massmord...

 

bleunt P23 från Gävle
Jag förnekar inte att man kan hamna hos dåliga adoptivföräldrar. Men om du visste vad som krävdes för att bli adoptivföräldrar skulle du veta att man inte går igenom att den skiten om man inte verkligen verkligen vill ha ett adoptivbarn. Då finns det många fler dåliga biologiska föräldrar. Och om du tycker det är lika korkat att tro att dte finns bra adoptivföräldrar som att tro att aborterade foster kommer till något paradis, då är du bara läskig.

Angående spermier, definiera liv. Om du med liv menar något som kan dö, ja. Om du med liv menar mänskligt medvetande, nej. Inte för att jag ser hur det ens är relevant, jag är varken emot onani eller abort. Men du kanske tror att varenda spermie hamnar i ett paradis.

 

shadow_of_life P25 från Pajala
och som argument tog du upp en jämförelse där bara adoptivbarn som har det bra räknas...

 

bleunt P23 från Gävle
Ja, för adoptivbarn som har det bra är ju lika craaazy som ett paradis för aborterade foster...


Mångkulturellt = Kriminellt

Det hände något konstigt. Jag började - mot mitt bättre vetande - att diskutera med någon som framstod som främlingsfientlig och negativt inställd inför mångkulturellt. Att diskutera med såna är vanligtvis nästan lika mycket återvändsgränd som att diskutera med religiösa, och jag gör det gärna inte. Men nu halkade jag dit och bestämde mig för att fördriva lite tid. Och konstigt nog spårade det aldrig ut. Han lyssnade på mig, jag lyssnade på honom och sedan gav vi varandra sansade svar i en öppen diskussion där båda höll sig på mattan. Och som om det inte var nog, på slutet kom vi till och med fram till något sorts samförstånd. Konstigt. Mycket konstigt.

Han frågar om jag tror SD kommer med i riksdagen 2010.
Jag svarar att de kanske gör det, om ingen tar upp debatt med dem.
Och här börjar det.

 

movieguide P27 från Skövde
Jo det är sant, men samtidigt undrar hur man ska fixa dom där j*vla problemen som finns i "gangsterförorterna"

 

bleunt P23 från Gävle

Integration. Skulle jag säga. Och inte vara rädd för tvång. Men att skicka iväg eller isolera skulle nog inte hjälpa. Inte heller att beröva invandrare religionsfrihet.

 

movieguide P27 från Skövde

Okej, samtidigt tycker jag inte om att Sverige blir ett mångkulturellt samhälle precis

Var kommer allt som är "svenskt" ta vägen då, om vi ska ha det mångkulturellt överallt? Känns som den svenska kulturen kommer inte finnas kvar ju...

 

bleunt P23 från Gävle
Men svensk kultur är en del av det mångkulturella. Det är hela konceptet med mångkulturellt. Annars är det monokulturellt. Har midsommarfirandet bland svenskar minskat de senaste åren? Eller vad är det som gör dig orolig? Har du sett för många människor prata med varandra på bussarna?

 

movieguide P27 från Skövde

Nope, det är iaf positivt att folk pratat med varann på bussen, och har inte sett någon minskning av midosmmarfirandet heller, iaf inte nu denna helg ens det som jag inte gillar är till exempel all skit som finns i Bergsjön, Rosengård, Angered, Ryd, Tensta, Rinkeby känns som det har blivit värre och värre, och att kriminella gängen (Original Gangsters) börjar bosätta sig här i Sverige

 

bleunt P23 från Gävle

Men nu pratade du om att den svenska kulturen hotas av ett mångkulturellt samhälle. Ska vi hålla oss till det ämnet? Eller ska vi prata om integration och kriminalitet? Du får nog ta och bestämma dig, så håller vi oss till ämnet vi beslutar oss för. Ska vi pratar om det mångkulturella hotet mot svensk kultur eller ska vi prata om kriminalitet?

 

movieguide P27 från Skövde

Okej det hade visst blivit missförstånd alltihop, okej det är bra med mångkulturellt samhälle, men ska de som har en annan kultur bakom sig anpassa sig till landets lagar och regler också? Det var det jag ville komma fram till, okej?


bleunt P23 från Gävle

Då var du riktigt dålig på att komma fram till det. Du tror alltså att kriminalitet är något kulturellt betingat? Så är det inte, det har inte med kultur att göra. Det har med sociala faktorer att göra. Och då pratar vi om något helt annat. En muslim stjäl inte en bil för att han är muslim och det är del av hans religion eller kultur att stjäla bilar, precis som att en kristen svensk inte stjäl bilar för att det är knutet till kultur eller religion. Om din fråga är om jag tycker invandrare ska stå över lagen är mitt svar självklart nej. Det är inte ens diskussionsmaterial.

 

movieguide P27 från Skövde

Kriminalitet finns ju överallt, oavsett kulturellt okej, ursäkta att jag råkade skriva fel då så att det blev misstolkat alltihop. Men samtidigt kan man faktiskt undra vad som händer här egentligen eftersom det förekommer hedersrelaterad våld hit och dit, eller all snack om att den där snubben som jobbar på pizzerian åker i en splitterny Mercedez, är det för att vi inte begriper på deras "religion/kultur"?

 

bleunt P23 från Gävle

Det förekommer inte hedersrelaterar våld hit och dit. Jag läser inte om det ens en gång om året. Även om det skulle ske, vad gör att det våldet är värre och mer fel än vanlig svensk kvinnomisshandel? Är det mindre fel när en svensk slår en kvinna än när en invandrare gör det? Jag tycker man ska vara försiktig med att kategorisera sådär, lätt att man tappar fokus och bara ser utåt då. Motivet spelar inte så stor roll, handlingen är lika förkastlig. Vad du menar med pizzabagare och splitternya Mercedez förstår jag inte.

 

movieguide P27 från Skövde

Nej man ska inte kategorisera bara sådär det håller jag med om, men tycker det är märkligt att det blev så uppmärksammad för ett antal år sen med hedersmordet på Fadime t ex, om du kanske kommer ihåg det, hon blev dödad av sin far för att hon var ihop med en svensk kille, är inte kärlek jättebra eller? Man hör ofta myter om att utlänningar åker i splitternya bilar, men har själv svårt att ta det på allvar, dom kanske gör det men inte alla

 

bleunt P23 från Gävle

Ja, Fadime var en tragedi. Alla mord är tragedi. Nu fick det fallet mer uppmärksamhet för att det var under ovanliga omständigheter. Tidningarna skriver hellre om ovanliga mord, eftersom det säljer mer. Om motivet dessutom är förbjuden kärlek förstoras det gärna och säljer ännu mer. Det är dock viktigt att komma ihåg att så gott som alla invandrare är emot hedersmord och tar avstånd från det. Det är bara några få dåliga människor som anammar det, precis som det finns svenska män som mördar. Det är bara inte lika intressant och säljer inte lika många tidningar så man skriver mindre om det.

 

Klart det finns invandrare som åker splitternya bilar. Sen hur de fått ihop pengarna har man väl rätt att undra. Och visst, några av dem är kanske kriminella. Varför man nu skulle jobba i en pizzeria om man var det. Samtidigt, hur många svenska direktörer i dyra kostymer gör allt på sjysst och laglig väg? Skandiachefer och allt. Det finns rötägg överallt, och de kommer i alla förpackningar. Men de flesta av oss är ändå OK, både svenskar och invandrare.movieguide P27 från Skövde

Jag har iaf blivit mer klokare när du och jag har snackat om detta ämne. eftersom jag är född och uppvuxen ute på landsbygden (typiskt svenskt!) så kände man inte till så mycket om invandrare och dess kultur/religion, glömmer aldrig bort den gången då man kom till den första skoldagen i 7:an på högstadiet, då var det en utländsk kille i min klass som reagerade på min T-shirt där det stod "Swedish vikings" och en tryck av Tors hammare på. jag visste inte ens om det att det uppfattades som "rasistisk" efteråt, men han tog inte det så hårt ändå, men man kommer ihåg det

 

bleunt P23 från Gävle

Weee, skönt med någon som ändå lyssnar. Vi behöver inte hålla med varandra, och det gör vi nog inte i allt heller. Men vi borde iaf lyssna. Annars funkar inget. Invandrare som blir upprörda över vikingatröjor och svenska flaggor på kläder tycker jag överreagerar lite. Men det beror inte så mycket på själva hammaren eller själva flaggan. De har inget personligen emot Tor eller svenska flaggan. Jag tror mer att de blir nervösa pga att människor som bär sånt väldigt ofta är rasister. Jag tycker vi svenskar måste ta tillbaka asatron och den svenska flaggan från rasisterna.


TV-spelande är faaarligt!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article2710799.ab

Här har unga ont

76 procent har ont i lederna.

63 procent har knarrande knän.

53 procent går inte rakryggade.

Mer än hälften har ont i höfterna.

40 procent har ont i benen.

84 procent går bara på betong under en vanlig dag.


Och tydligen är det TV-spelande som är boven i dramat.

Har verkligen 76% av dina vänner ont i lederna? Jag måste fråga mina, speciellt de som spelar. Själv spelar jag mycket mer än snitt och har inga av dessa besvär, alls. Jag måste vara övermänsklig! :D Och hur många har betonggolv hemma egentligen? O_o Och hur får man ont i höfter och knän av att spela tv-spel? Wii Fit?

 

"De kallas 'The Playstation generation'. Barn och ungdomar under 25 som är uppvuxna med tv-spel."
Vem kallar oss det?

"Och vars kroppar – på grund av spelandet – blivit gamla i förtid."
Oj! Inte visste jag att Nintendo uppfinner tidsmaskiner! Vi blir inte bara utslitna i förtid, vi åldras faktiskt snabbare!

"I Stockholm är det varmt och soligt, men inne på spelstället Dragons lair på Kungsholmstorg är det mörkt och kvavt."
Helt irrelevant, man vill bara illustrera hur knäppa, konstiga och skumma tv-spelarna är. Att det nästan är synd om dem.

"Halvsittande på några primitiva stolar spelar Lauri Vuorela, 22, och Kim Hånberg, 21, fightingspelet 'Guilty gear'. På frågan om varför de är inomhus rycker Lauri bara på axlarna. – Det är här man hamnar när man tycker om att spela, säger han."
Halvsittande. Jag som trodde jag helsuttit hela mitt liv. Tydligen inte. Åh, och just det, fortfarande synd om dem!

Och än en gång har stereotypa skildringar av tv-spelare gjort sig höra i media! :)
Vi halvsitter på primitiva stolar i källare med betonggolv och skyr solen utanför. Det är synd om oss, nästan alla har smärtor orsakade av tv-spelandet. Och jag har tur som inte är en av dem, eller känner någon av dem... Eller?


 


Homosexualitet är medfött...

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=794403

Tydligen. Om någon ens bryr sig. Bryr du dig? Jag bryr mig inte. Varför forska i det? För att "bota" det eller för att använda det som argument för homosexuellas rättigheter? Typ som om homosexuella nu ska kunna rättfärdiga sin läggning? Eller bara för att veta? När jag får frågan om jag tycker homosexualitet är medfött eller inte vet jag att den politiskt korrekta frågan är "medfött". Men jag vet inte om det är medfött eller om det beror på något annt. Och jag bryr mig inte. I en perfekt värld skulle ingen annan heller bry sig.

Roligt förresten hur man skriver bögar i stället för homosexuella män.
Varför inte skriva lebbar i stället för homosexuella kvinnor?

Japanskt gubbsnusk

Jag har äntligen börjat spela Apollo Justice, och det är oväntat porrigt. Sådär lolitaporrigt, som japanerna är världsbäst på. Redan i andra kapitlet börjar det handla om en 15-årig flickas försvunna trosor. Någon har stulit dem. Och det pratas väldigt mycket om flicktrosorna. När man hittar dem frågar Apollo om hon tänker sätta på sig dem direkt på plats. Hmm.

Nu gäller det bara att lista ut vem som stal dem.
Jag misstänker den äckliga läkaren som klämmer med handen i luften och håller upp stetoskopet medan han pratar snusk med den 15-åriga flickan. Han vill leka doktor med henne...
Gubbsnusk i sitt ässe. Är 15 byxmyndigt i Japan?How're you, Miss Trucy? Got any places you'd like... examined? Eh heh...

SD är en hockeyspelare med lepra

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1367241.svd

Jag skyller på att man låter SD vara ifred. Ingen tar upp debatt med dem.
De får säga vad de vill utan att ifrågasättas på några punkter.
Media och partier säger alltid att SD är dåliga, men bevisar det aldrig i debatt.
Så folk får bara höra en sida av deras argument, utan motvikter. Synd.

SD är som hockeyspelaren med lepra, den som ingen vågar tackla och som får åka hela vägen fram till mål.

Här kan jag ju passa på att skriva lite om min syn på invandring. Den är väldigt korkad och naiv, lova att inte skratta. Åh, och just det. Den kan även utgå från att SD har rätt. Att brott och våldtäkter i Sverige beror till största del på invandrare.
Here it goes:

Så länge vi har det bättre här än flyktingarna har i sina länder välkomnar jag dem.
Så länge någon har mindre chans att bli utsatt för våld här än där välkomnar jag dem.
Så länge det sker färre våldtäkter av kvinnor här än i länderna de flyr från, välkomnar jag dem.
Så länge ekonomin är bättre här än i länderna de flyr från, välkomnar jag dem.

Sen håller jag med om att vi inte kan ta Alla. Såklart.
Men det förstår även partier som inte har SD:s klarhet och insikt.
Det enda som stör mig med SD är egentligen saker som att de inte gillar religionsfrihet.
Det är det enda jag inte pallar i något mängd.

Tila Tequila är en målad neger

Tila Tequila (vilket jävla namn) påstår alltså att hon på egen hand fixade så att samkönade äkenskap nyligen fick genomslag i USA. Alltså, det är tack vare att hon hånglar med 10 olika tjejer på MTV som politiker började tänka att "hmm, kanske vi ska tillåta homosexuella att gifta sig ändå". Hon har sååå höga tankar om sig själv! Tidigare har hon sagt att hon inte vill sjunka till Paris Hiltons nivå. Alltså, whaaat? Du är Waaay Below Paris Hilton. Och DET är lågt!

Här är ett filmklipp om det, och anledningen att jag ens tar upp det och inte bara ignorerar sån här skit är poängen som kvinnan i klippet lägger fram. Nämligen att shower som A Shot At Love och personer som Tila är för homosexuella vad blackface var för svarta. Det är den bästa poängen jag hört på länge, för det stämmer så jävla bra! Det är liksom karikatyr och nedlåtande. Precis som Pride är, skildrar stereotypa bilder av en grupp och parodiserar det. Det ger en överdriven och dekadent bild av homosexuella, precis som målade negrer skildrade en fördummad och parodiserad bild av svarta som underhållning. Så jävla bra poäng, och så himla tragiskt att det är sant.

Tila Tequila och Pride stjälper gayrörelsen.


Själviskt att bli gravid

Det pågår en ny babyboom. Och jag tror det beror en del på att det är inne bland kändisar att bli gravida. Till och med Paris Hilton har pratat om att skaffa barn, huwa. Angelina Jolie, Jessica Alba, Jennifer Lopez, Britney Spears samt hennes 16-åriga lillasyster, Lisa Marie Presley, Halle Berry, Julia Roberts, Samla Hayek med flera är antingen höggravida eller ploppade ut en liten unge i år.


Själv tänker jag aldrig skaffa barn. När man säger det möts man såklart alltid av ”du är bara inte redo, när du är äldre kommer du vilja”. För alla vill ju ha barn. Alla. Och tror man att man inte vill det har man fel och kommer förmodligen ändra sig senare i livet.


Och visst, så är det kanske. Men om jag känner suget någon gång i framtiden och plötsligt vill ta ett krävande heltidsjobb som jag är bunden till för att kunna spendera alla pengar som behövs för att ge barnet en trygg och säker uppväxt (hör ni inte hur sjukt det låter?), tänker jag adoptera.


Varför? För att jag inte kan komma på något mer egoistiskt än att föra ännu ett barn till en redan överbefolkad värld där det redan finns miljontals barn vi inte kan ta hand om.


Det är egoistiskt och oansvarigt, och man gör det endast för att tillfredsställa sitt eget ego genom att försäkra sig om att en liten del av en själv kommer leva vidare efter ens egen död. Om någon kommer på ett annat skäl som inte låter själviskt till varför man inte adopterar vill jag gärna höra det.


Så snälla, om du någon gång vill ta hand om ett barn för Barnets skull, inte din egen skull, kom ihåg att det i vår överbefolkade värld finns miljontals barn där ute som inte har några föräldrar. Så var inte som alla dessa själviska putmagar man ser på stan, tänk längre än dem.

 

Och för er som inte tänker skaffa barn men ändå vill göra något gott för vår planet, knuffa en havande kvinna ner för några trappor redan idag.Svensk film suger och får 100 miljoner

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2204&a=778953&rss=554

Svensk filmindustri ska få 100 miljoner kronor så att de ska kunna skapa biosuccéer. För det är vad som fattats, pengar. Av alla svenska filmer som går upp under ett år är det typ en eller två som går i vinst. Resten går back. Så nu kastar man mer pengar på industrin så att det ska göras bättre filmer. Man får alltså pengar för att man gjort ett skräpigt jobb.

Men bleunt, det är ju för kulturen! Vad har du emot kultur?
Jag älskar kultur. Men svensk film suger, och det beror inte på att produktionsbudgeterna är för små.

Ge de här 100 miljonerna till musiken eller varför inte spelindustrin i stället.
De två områdena inom kulturen kan iaf konkurrera internationellt och gå med vinst.
Titta på spelindustrin, den är enorm. Den växer konstant. Dags att regeringen satsar på det, kanske?

Svenska spelutvecklare som Dice, Starbreeze, Avalanche och Grin har de senaste åren haft fantastiska framgångar med spel som Darkness, Ghost Recon och Battlefield, och kommer med spännande titlar som Just Cause 2, Bionic Commando och Mirror's Edge. Vad har svensk film åstadkommit eller kommer åstadkomma? Ge pengarna till spelutvecklarna, för de har FÖRTJÄNAT det.

De kommer inte kasta bort det på fåniga komedier om gifta par som är otrogna med varandra under middagar.
Eller slösa bort det på dåliga polisfilmer eller klyschiga romantiska draman i skärgårdar.

Känns det inte lite orättvist?

Aftonbladet kan inte stava (igen)

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article2665638.ab

"Dr Alban, 50, och tyska Haddaway, 42, har just släppt singeln 'Something good is on it’s way' ihop."

Ahem, det ska vara "its", inte "it's". Annars blir det "it is", inte possesivt som det ska vara.
Kom barn, så samlas vi i runt kring Aftonbladet för att peka och skratta.
HAHAHA! HAHAHA! HAHAHA! etc

Min blogg suger. :(
Jag har inget att skriva om och måste lägga upp skräpbloggar som den här. Blöh.
Kanske ska skylla på nyhetstorka under EM-tider? Kanske.

Jag är en hemsk, hemsk människa

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2662214.ab

Jag är en hemsk människa som inte lyckas frammana minsta gnutta empati för henne.
Jag är en hemsk människa som lite i smyg ler för mig själv, fast jag vet att det är dumt och fel.
Och inte hjälper det att det tydligen är det värsta hon varit med om i hela sitt liv.
Eller att hon heter Löwengrip i efternamn. Varför, förresten? Pappan heter ju Rydberg. Weird.

" Per Rydberg tror att hans dotters åsikter kan ha provocerat folk."

Oj, har hon åsikter? Vadå, typ, riktiga? Som folk blir upprörda över? Oj! Där ser man.

"– Hon är ganska åt höger, och det kan finnas ungdomar som står åt andra hållet.
"

Ungdomar? Var mannen inte 30 år gammal?
Det var säkert något jävla vänsterpatrask. Någon jävla haschtomte! Som alltid! Grr!
Jag tror inte det berodde på hennes politiska åsikter. Det är liksom inte det man förknippar henne med. Det var troligtvis bara någon idiot som tyckte som många andra, men inte hade vett att förtrycka sin ilska och hata allt ytligt och materialistiskt hon står för i tystnad i stället för att kasta en flaska.

Och att folk beter sig så ger ju +5 martyrpoäng till henne, liksom. Skit också.
Nu tror hon folk bryr sig. :(

Nåja, jag borde tycka synd om henne och skaka på mitt huvud när hon säger att det känns som det är lite hennes fel. För det ska hon ju bannemej inte tycka. Hon ska ju kunna skriva vad som helst utan att bli behandlad sådär. Och nu spydde jag lite i munnen pga att jag sitter och försvarar henne. Usch, det smakar magsyra. Gah! Nu spydde jag lite mer i munnen när jag insåg att jag suttit och skrivit en blogg om BlondinBella!

*Svälja spyan*
It burns! :(Uppdatera: Läste något som gjorde mig upprörd, och det går inte ens att kommentera hans blogg så jag måste göra det här! :p Han skrev: "Det är tack vare Blondinbella som bloggandet blivit 2008 års stora hype." Gah! Nej. Jag håller inte med. Bloggandet är inte direkt bara stort i Sverige. Inte bara stort 2008. Och HON är en produkt av bloggtrenden, bloggandet är inte en produkt av henne! Herregud, vad folk överskattar den flickan. Och jag hatar mig själv för att jag läser deras bloggar och skriver det i min. Jag som brukar skriva om Riktiga saker. :(

Det här är absolut sista!
FUCK UEFA!

" This video is no longer available due to a copyright claim by UEFA"

Det är vad man möts av så fort man försökter kolla EM-matchernas highlights på YouTube.
Och det är så jäkla sniket. Det här är sport, fotboll. Borde det inte tillhöra folket? Varför ska UEFA äga rättigheterna till att visa våra landslag? Är det inte VÅRT landslag som representerar VÅRT land? Fotbollen ska tillhöra folket, inte UEFA. Det är så jävla sniket, och jag blir lite arg. Att tv-kanaler och produktionsbolag som Viacom och NBC gör det kan jag förstå, men varför får UEFA göra det? Ge folket fotboll utan villkor.

Men jag hittade iaf turneringens hittills fulaste och mest komiska mål. :)
Vi får väl se hur länge det klippet blir kvar innan UEFA börjar gnälla.http://aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/fotbollsem2008/gruppd/article2657159.ab

Obama är svart om Hillary är hermafrodit

Alla sa att det var så historiskt att demokraterna antingen skulle få en svart man eller en kvinna som kandidat. Jag har aldrig fattat det. Visst, Hillary är en kvinna. Men är Obama verkligen svart? Var då?
Han är ju egentligen, faktiskt bara halvt svart. Blir det inte lite mindre historiskt då?
Och, vann Obama för att han har lite vitt inom sig? ;p
Skulle Hillary vunnit om hon var hermafrodit? :s

Jag har då och då sett Obama vara lite svart. Och du menar jag inte bilden av honom i muslimsk mundering. Då talar jag om när han dansade med Ellen, och gjorde det ganska vitt.
Eller när han borstade av axlarna, och gjorde det ganska vitt.
Och nu senast, när han gjorde fist pound med sin fru, också det på ett ganska vitt sätt. :p

Så jag vet inte, ska vi gå så långt att kalla Obama svart?
Äh, spela roll. Vi säger färgad. Eller något.
För han dansar för stelt, borstar för mesigt och fist poundar inte hårt nog för att var svart.

Och det är allt mina fördomar mot svarta (eller vita) har att säga om den saken. :)


För övrigt gör FOX News tydligen en stor grej av hela fist pound-incidenten.
Kallar det för "terrorist fist jab", jag älskar FOX News.

Muhammed <3 Jesus

Nu är det lite stim och stå över Muhammed-bilder igen.
Denna gång i en norsk tidning. Att det är så lätt att skapa rubriker, igen.

Jag tänker utnyttja hysterin för lite uppmärksamhet.
Jag har nämligen ritat en egen Muhammed-teckning.
Jesus är också med, för att det verkligen ska uppmärksammas.

Nu behöver jag bara luta mig tillbaka och vänta på mina femton minuter.

muhammed.jpg picture by bleunt

Metal Gear Solid 4 (HOCKEYFRILLA!)

Ho-ho-ho-ho-ho-ho-HOCKEYFRILLA!!Ho-ho-ho-ho-ho-ho-HOCKEYFRILLA!!Ho-ho-ho-ho-ho-ho-HOCKEYFRILLA!! (och actionmusche á la Magnum)Ho-ho-ho-ho-ho-ho-HOCKEYFRILLA!!Ho-ho-ho-ho-ho-ho-HOCKEYFRILLA!!Ho-ho-ho-ho-ho-ho-HOCKEYFRILLA!!Ho-ho-ho-ho-ho-ho-HOCKEYFRILLA!!HOCKEYFRILLA!!!


Han dumpade mig, och alla andra...

I fredags dumpade han mig. SxePhil, alltså.
Han dumpade mig och över 130 000 andra, bara sådär.
Vi är förstörda. De flesta av oss har tillbringat helgen med att gråta i kudden under natten och äta massor av glass direkt ut byttan under dagen. Vi har stirrat tomt på skärmen framför oss medan vi upprepade gånger tryckt F5 i hopp om att en ny videoblogg ska ta oss tillbaka.
Men nej, ingenting.

Varför, Phil. Varför?
Jag misstänker att det har något med hans pappa att göra. Hans pappa är sjuk, och Phil har ofta varit hängiven att samla in pengar till operation, eller något. De bor i USA, där måste man vara rik om man vill ha vård, typ. Nåja, jag har varit ute på internet länge nog för att veta att folk som säger att de ska lägga ner oftast inte gör det.

Vi väntar på dig, SxePhil. <3

phil.jpg picture by bleunt

Testa dig


Jag tog ett test. Typ från 2006, men ändå.
Ungefär som jag trodde. Visste att FP skulle få mycket.
Visste att kd suger. Överraskad av mp dock.

Testa dig du också.
Vad blev du?
test.jpg picture by bleunt

Vi hatar starka kvinnor?

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article2620573.ab

 

Jag blir så trött, men ska ändå försöka kommentera några korkade saker.


För när någon säger att jag ogillar Victoria Beckham eller Heather Mills för att jag är en konservativ kvinnohatare och för att de inte passar in i min konventionella kvinnosyn, då måste jag få protestera lite.


Det första som slår mig när jag tittar på listorna är att personerna är två olika sorters kändisar. Människorna på älskalistan har liksom förtjänat sitt kändisskap mer än kändisarna på hatlistan, med undantag för Amy Winehouse. Medan Paul faktiskt skrivit musikhistoria, Lewis faktiskt är en av världens bästa F1-förare, David och Gary är och var två av världens bästa fotbollsspelare.


Så kollar vi på kvinnorna...
Heather Mills, gifte sig med Paul och tog hans pengar. Begåvat? Nej.
Victoria Beckham, sjöng knappt i en skivbolagsproducerad flickgrupp förra årtiondet.
Känd pga David.
Kerry Katona, samma sak där. Hon är känd för att hon var sexig och hade en OK nog röst för att kunna sjunga låtar som andra skrev åt Atomic Kitten. Jag visste inte ens vem hon var, var tvungen att kolla Wikipedia.

 

Sen har vi då Amy. Hon är den enda kvinnan på listan med äkta talang.
Så vilka är det som köper hennes skivor om hon är så hatad? Men om hon nu är hatad har det nog mer med hennes knarkberoende och uppträdande att göra. Lika många tycker nog helt enkelt bara synd om henne.


Slutsats: Om du inte förtjänar ditt kändisskap, räkna inte med att bli älskad.
Det har inget att göra med att de är kvinnor, det är för att de inte förtjänat kändisstatusen.

 

Det finns starka kvinnor som tar för sig som ändå älskas och till och med hyllas för sin styrka, Angelina Jolie och Madonna till exempel. FÖR DE FÖRJÄNAR DET!!


Till skillnad från det här gänget. Så är det, punkt.

 

 

Har jag rätt eller fel? Finns det fler kvinnliga ”skräpkändisar” som vi känner inte förtjänar respekt och beundran? Är det så att män lättare blir kända inom sport? Är kvinnor inom musik oftare skivbolagsproducerade produkter, medan män oftare är respekterade musiker?


Sopor i trapphuset

Det har stått två påsar med sopor bredvid porten i vårt trapphus i tre dagar nu.
Påsarna står bredvid ett fönster, så solen ligger på dem under dagen. Det luktar.
Jag vägrar gå med andra människors sopor, men jag har skrivit en arg lapp och lagt på påsarna.
En arg lapp, så svenskt. Jag vet. Egentligen borde jag dra fram en sovsäck och slå läger där.
Bara så att jag ska kunna skälla ut idioten som lämnar sopor i trapphus när det är så här varmt.
I vissa länder skulle man nog stå och smyga bakom ett hörn, och kniva jäveln i ryggen.
*STAB STAB*

Vad är det med människor?
Nåja, det är ju bättre än när vi hade bajs i trapphuset iaf...

Får jag klappa Puerto Rico?

OK, så jag följde kampen mellan Obama och Hillary för några dagar sedan.
Plötsligt hörde jag att Hillary vunnit... I Puerto Rico! Whaaat?

puerto.jpg picture by bleunt

Jag blev lite förvirrad. Är Puerto Rico en av de 50 staterna? Sådär lite lurig, som Hawaii?
Näe. Det är det ju inte. Jag kollade Wikipedia. Puerto Rico är ett eget land med egen flagga.
Men USA äger det tydligen.

Man kan typ säga att Puerto Rico är USA:s lilla husdjur, som en liten hamster där bredvid Haiti.
USA, får jag klappa Puerto Rico, eller bits den?För övrigt kan Google inte stava Hillary Clintons namn rätt.

hillary.jpg picture by bleunt

USA inte redo för kvinnlig president

Ja, det var titeln på en artikel. "USA är inte redo för en kvinnlig president".
Som om Hillary förlorat bara för att hon är kvinna. Jag läste artikeln, och där stod ingenting som motiverade att hon förlorade på grund av sitt kön. Inte ett ord. Rubriken hade inget med texten att göra. Om Obama vunnit hade de säkert skrivit att USA inte är redo för en svart president.

Titeln är dessutom inom citattecken, som om någon i artikeln säger så.
Men nej, ingen antyder ens något om varför Hillary förlorat pga sitt kön.
Konstigt. Som att skriva "Hamstrar vägrar solrosfrön" som titel för att sedan bara skriva om hamsterhjul.

Ganska ointressant blogg, jag vet. Nästa ska nog bli bättre. :)

Hillary Clinton redo att ge upp?

Hillary ska tydligen hålla ett stort viktigt tal ikväll (amerikansk tid).
Inside-källor har sagt till press att Hillary Clintons läger tydligen pratat ihop sig med Obamas läger, förhandlat. Kan det här betyda att Hillary Clinton förbereder sig för kapitulation, och förhandlar med Obama om en plats som vice president? Eller fortsätter hon kämpa? Tänker hon acceptera vice president, eller tänker hon satsa på att vinna nästa val i stället? Vi får se. Ni mina läsare tycker nog inte det här är fasligt spännande, men det gör typ jag. :p

PS.
Igår hade min blogg 98 läsare. Det är nytt rekord. Yay!
Nu fattas bara 99 902 läsare till, sen har jag lika många som de 16-åriga flickorna som skriver om skor. :D


Vita svenskar har det svårt

Dagens blogginlägg handlar om ett samtal jag hade med en landsförrädare.
Hon heter
DontBelongToAny1 på Lunarstorm, och låtsas vara klok patriot.

Men egentligen är hon en landsförrädande poser. >:(

(Hennes text i normal stil, min i fet stil)
Är det olagligt att vara vit i Sverige?

 

Ja, tydligen. För fy fan vad vi vita har det tufft och svårt här i Sverige. Polisen trakasserar oss. Arbetsgivare vägrar anställa oss. Expediter i butiker följer oss övervakande. Alla politiker är ju blattar. Tänk om jag var svart eller brun, vad bra jag skulle ha det. Bästa vän med myndigheterna och hundratals utmärkta jobberbjudanden!


Men nej, nu är jag vit och ingen vill anställa mig pga det. Glöm Sydafrika och apartheid. Glöm folkmord i Darfur och alla treåriga småflickor som blir våldtagna efter att deras föräldrar blivit mördade. Vi svenskar är de riktigt utsatta!


Ja, men jag har inget som helst ansvar för barnen i Darfur. Jag vet vad som händer omkring oss, men jag är lite trångsynt och bryr mig mer om våra barn här i Sverige. För de är vår framtid.

 

Precis! Du är inte trångsynt, du är klok. Vad fan ska vi bry oss om små negerbarn som blir våldtagna och mördade för, när vi har barn här i Sverige som inte fick en Playstation 3 i julklapp förra året?! Våra barn är vår framtid, vi får något ut av att hjälpa dem. Barnen i Afrika är INGENS framtid, de kommer dö av AIDS och aldrig göra något för oss. För Sverige. För fosterland!


Njae, det är väl tråkigt det då. Men ta diskussionen med någon som bryr sig istället. T.ex Göran Persson. Fast tror inte han orkar lyssna på dig heller.

 

Det är synd om du inte bryr dig om ditt land lika mycket som jag gör... Du kommer se sen, när våra älskade kyrkor (som vi aldrig går till men ändå vill ha kvar, bara för att) förvandlats till moskéer! Då kommer du se att du borde brytt dig lite mer.


Det kommer inte hända.

 

Det kommer hända! Var inte naiv! Sverige invaderas av muslimer. Vet du att om man räknar alla illegala invandrare kommer Sveriges befolkning år 2010 att bestå av 70% invandrare! Tror du vi kan försvara oss mot dem då? NEJ!


Tråkigt. Då får du väl göra något åt det då.

 

Ja, inte verkar du vilja göra något åt det, mångkulturälskande kommunist! Se de svenska barnen i deras ögon, och berätta att de inte kommer få någon Playstation 3 julen 2010 heller, de får en varsin Koran i stället. Landsförrädare!


Det är invandrarnas fel att det går så dåligt för Sverige.
Deras fel att Perrelli, Martin Stenmarck och The Ark floppade i Eurovision! :(

RSS 2.0