Självmordsvideo

EDIT:
Och så var hans självmordsvideo borttagen, och det var förmodligen precis som jag trodde - en bluff. Faktiskt så är ALLA hand klipp borta just nu. Spännande.2009 är det ute med självmordsbrev.
Nu är det självmordsvideor som gäller.Sen är han en kronisk lögnare som dragit många lurerier förr.
Så det blir intressant att se om det är på riktigt, eller ännu en av hans lögner.

Prenumerera på bloggen

Republikansk logik

En internationell terroristorganisation genomför en välplanerad och välfinansierad attack mot World Trade Center första september 2001. Republikanerna säger att det var Clintons fel, eftersom Bush inte ens varit president i ett år.

En ensam galen terrorist misslyckas med att bomba ett plan december 2009. Republikanerna säger att det är Obamas fel, eftersom han varit president i nästan ett år.

Wait... Whut..?

Prenumerera på bloggen

Så ska USA vinna Afghanistan

Det här är USA:s plan i Afghanistan.
Nej, det är inte ett skämt. Det är planen.

http://www.afterdowningstreet.org/sites/afterdowningstreet.org/files/images/Afghanistan%20Plan%20Big%2012042009.preview.jpg

Om någon hittar en större bild där man ser vad det står i bubblorna blir jag glad.

Prenumerera på bloggen

Verbal dyslexi

Min mamma vet vad ett USB-minne är. Hon använder USB-minnen utan problem. Hon lyckades även installera det mobila bredbandet helt själt, som ju sitter i en USB-port. Att däremot veta att det heter USB verkar dock vara svårare. Hon säger rätt bokstäver. Det är alltid U, S och B med i det hon säger. Men ordningen hon placerar dem i verkar vara totalt slumpmässigt och godtyckligt.

"Så vad händer om jag lägger in det här på min UBS och tar till jobbet?"

Däremot har hon äntligen lärt sig att säga MSN, som länge hette SNM. Så hennes nyårslöfte får väl bli att hugga tag i USB nu också. :p Och så kommer hon tycka det här inlägget är elakt.

Prenumerera på bloggen

Bloggtorka

Det är så konstigt, för den 24:e hade jag bara 54 besökare.
Vad gjorde alla just den dagen? Konstigt.

Sorry för bloggtorkan. Jag får lite dåligt samvete när jag ser att bloggen får besökare trots att  jag inte lagt upp ett skit de senaste dagarna. Det minst ointressanta är väl att jag tagit ut min sista piercing från underläppen, och är nu fri från både dreads och piercings. Snart vuxen!

Photobucket
Om någon har förslag vad jag ska skriva om så är det bara att komma med det. Funderar på att hänga ut mor min och hennes tekniska dyslexi en aning, bara för att ha något att skriva.

Prenumerera på bloggen

Superkort recension: Avatar

Om du bara ska se en film i år där man använder sig av rymdvarelser för att symbolisera vårt förtryck och taskigt förda politik mot minoriteter och diverse folkgrupper - se då District 9.

Photobucket

Om du däremot vill se små självlysande helikopterödlor och blåa side boobs i 3D, då måste det bli Avatar.

Prenumerera på bloggen

Sagan om ringen-matematik

Sagan om ringen på tv. Och en sak hade jag aldrig tänkt på förr.

Man säger i början av filmen att tre ringar gavs till alverna, sju till dvärgarna och nio till människorna. Sen gjordes en tjugonde ring i hemlighet - härskarringen. Sen blev det ett slag med rustningar, hästar och svärd etc - väldigt medeltid. Sen berättar man att ringen föll i glömska under 2500 år. Ringen hittas av Gollum, som behåller den tills han blir 500 år gammal. Slutligen plockar Bilbo upp ringen, och när första filmen börjar är han 111 år gammal.

Det har alltså passerat 3000 år från det att ringen skapades, till det att filmen utspelas. Och då är min fråga: varför springer de fortfarande omkring med svärd, hästar och rustningar? Man skulle ju kunna tro att något hade hänt under 3000 år, men icke. Inte ens så mycket som ett jävla ånglok.

Fail på hela boken, som borde varit fucking jävla science fiction.

Prenumerera på bloggen

Ankor och döda kändisar

Jag läste på en löpsedel att det hade varit tittarstorm mot något Anna Anka sagt. Två frågor poppar oundvikligen upp i mitt huvud:

1) Hur kan folk höra vad Anna Anka säger?

2) Vem fan bryr sig vad Anna Anka säger? Jag förstår inte hur någon sitter där i soffan, hör henne säga något, och blir så upprörd att man ringer TV3 och klagar. Vad är det för människor vi talar om här? Är det sånt här som upprör dem? Korkade C-kändisar som säger irrelevanta saker?

Och när vi ändå är på skvallertråden tänker jag berätta om en annan löpsedel jag såg. På omslaget stod det typ "Dessa kändisar har haft sitt tuffaste år hittills". Gissa vem som var på omslaget. Brittany Murphy. Haha. Ja, om man DÖR har man haft ett ganska tufft år.

Och pricken över i var när man även passade på att håna henne för några misslyckade plastikoperationer, med en passande "före och efter"-bild. Så jävla klockrent, och det sög att jag inte hade kamera med mig.

Prenumerera på bloggen

Bögfavorit i repris

Eftersom det är jul så blir bloggen inaktiv.
Men ett av mina gamla inlägg har av någon anledning fått uppmärksamhet på sistone. Jag misstänker att någon bög eller flata skrivit om det i sin bög- eller flatblogg. Och nu vallar mängder med bögar och flator till inlägget för att läsa, och kanske lämna någon ilsken kommentar efter att man tagit inlägget på alldeles för stort allvar.

Så jag lägger upp inlägget igen, eftersom det blivit så poppis på sistone.


Jag kan förstå bögar och flator. Eller ja, jag kan förstå runt hälften av dem iaf. Jag förstår till exempel hur en butch flata är attraherad av feminina kvinnor, eftersom jag attraheras av samma sak. Jag kan även förstå bögar. Jag förstår hur man kan finna vissa män attraktiva. Jag tycker själv män som Dave Grohl, Nick Cave och Benicio Del Toro är snygga.

Vad jag däremot inte förstår är homosexuella män som är attraherade av feminina män, och lesbiska som attraheras av maskulina kvinnor. Vad är poängen? Om jag var bög skulle jag såklart vara ute efter manliga män. Är det män jag vill ha så ska jag fanimej ha en man också, inte en kvinna med kuk. Finns det två sorters homosexuella? En sort som är ute efter beteende och de personliga egenskaperna hos ens eget kön, och en sort som mer är ute efter de fysiska attributen? Är det bara vaginan man vill undvika eller penisen man vill ha när man väljer en fjollig bög till partner?

Är man mer bög om man är ute efter en manlig man än om man är ute efter en man som beter sig som en kvinna? Jadu, det är såna här djupa frågor som kan få mig att ligga vaken om nätterna. ;) Bara för att man är liberal betyder inte att man förstår.

Prenumerera på bloggen

Elin är en bitterfitta

Jag har inte skrivit ett ord om Tiger Woods och hans fru.
Det är helt enkelt löjligt hur mycket uppmärksamhet det får.

Men nu ska Elin kräva skilsmässa, och ta halva hans förmögenhet. Och det är ett sånt jävla fittigt drag av henne. Det är inte hennes pengar. Det är HANS pengar. Det är HAN som tjänat ihop dem. HON har ingen rätt till HANS pengar. Egentligen.

Så jävla unket. Så jävla dålig lag.
Tjäna era egna jävla pengar, idioter.
Stjäl dem inte från andra. Ni är patetiska.

Prenumerera på bloggen

Gud hatar julgranar

“Thus says the Lord, Learn not the way of the heathen, and be not dismayed at the signs of heaven; for the heathen are dismayed at them. For the customs of the people are vain: for one cuts a tree out of the forest, the work of the hands of the workman, with the axe. They deck it with silver and with gold; they fasten it with nails and with hammers, that it move not." - Jeremiah 10:2-5

Lyssna på Gud nu. Alla kristna som har julgranar i era hem borde genast slänga ut dem. Kanske borde ni sluta fira jul helt och hållet, för det har egentligen inget med kristendom att göra. Egentligen. God jul!

Prenumerera på bloggen

Årets attention whore

Och priset för årets uppmärksamhetskåtaste uppmärksamhetshora går till... Mamman som twittrade om att hennes son höll på att dö. Medan han dog. Å andra sidan är hon inte den värsta jag sett. Den värsta jag sett var nog hon som lade upp bilder av sitt döda spädbarn på Lunarstorm. Om ni minns det inlägget.

Det finns två möjligheter här:

1) Hon var mer kåt på uppmärksamhet än angelägen att rädda sin unge.

2) Hon var mer angelägen att få folk att be för sitt barn än att få dit räddningstjänsten.

Om det är #1 är hon helt enkelt en hemskt dålig människa. Den som hänger ut sitt döda barn på det sättet är en dålig människa. Om det är #2 visar det bara på farorna med vidskepelse och religion på ett personligt plan.

Prenumerera på bloggen

SNÖKAOS!!!

Varje gång det kommer lite snö kan man läsa alla dessa rubriker som handlar om resultaten av att det kommit lite snö. Snökaos i södra Sverige! Rekordmånga olyckor under julhelgen! Blixhalka längs E4! All busstrafik i Stockholm inställd!

Det var som fan, det blev vinter i år också?

Prenumerera på bloggen

Din hund kommer dö!

Jag älskar den där pedigree-reklamen där man säger att "undersökningar visar att din hund kan komma att leva upp till 2 år längre om du matar den med pedigree varje dag". Typ.

Men allt jag hör dem mena är "KÖP PEDIGREE, annars dör din hund!" Jag älskar den reklamen. :p

Prenumerera på bloggen

Thriller är värt 3 våldtagna barn

Den här killen har nyss listat 00-talets bästa musik och bästa film.
Nu håller han på att lista 00-talets största nyhetshändelser, där Michael Jacksons död ligger på #8. Den här killen, Davis Fleetwood, är oftast vettig med sina politiska åsikter. Men i det där klippet skrämmer han mig lite.

Han ställer en hypotetisk fråga: Låt oss anta att Michael Jackson var en pedofil, som antastat en så där 12 små pojkar. Med tanke på hur mycket bra musik och glädje Michael Jackson har skänkt världen, skulle du (om du kunde) hindra honom från att någonsin födas för att rädda dessa 12 små pojkar från honom?

Och jag blir helt stum av förundran över att någon som brukar säga så smarta saker, faktiskt säger något så otroligt dumt. Så eftersom jag brukar säga så många dumma saker, så får jag väl kontra med att säga något ännu dummare.

Min egen fråga: Hur många våldtagna barn är skivan Thriller värd? Ett? Två? Tre? Kanske fyra? Hur många barn skulle DU våldta för att säkra Thrillers existens? Kom igen, det är ju världens mest sålda album någonsin. Minst tre våldtagna barn är den väl värd?

Det är sjukt hur idoldyrkan gör oss redo att förlåta vad som helst. 

Prenumerera på bloggen

Onlinedebattörens guide - del 1

Diskussioner på internet handlar aldrig om vem som har bäst argument. Vinnaren är inte den som lägger fram sin åsikt på bäst och mest övertygande sätt. Det handlar inte ens om vem som har rätt.

Nej, diskussioner på internet handlar enbart om vem som är villig att slå på en död häst längst. Se det som en verbal version av arga leken. Oavsett hur många gånger din motståndare kör med cirkelargument och ad hominem-attacker får du aldrig någonsin vara den som visar tecken på att tröttna och vilja avsluta dispyten. Icke! Det är din plikt att stanna kvar och upprepa dig själv på nya sätt, hur trött och söndertrampad debatten än må vara.

Inte nog med att ditt uttågande ger din motståndare det sista ordet, han kommer även måla din ovilja att slå döda hästar som en ren och skär kapitulering. Och med all rätt! För du ha sannerligen förlorat. Diskussioner på internet handlar nämligen aldrig om att framföra välformulerade och genomtänkta argument. Nej, det handlar om att inte vara den som tröttnar först.

Prenumerera på bloggen

Kan du dina katter?

Do you know how to use the cats?
Do you know when to make use of keyboard cat?
Or when to pull out spaghetti cat?

Know your cats!


Prenumerera på bloggen

Öppet brev till Aesop Rock

Leta rätt på de här killarna, och låt dem producera din nästa skiva.
Det var allt.Prenumerera på bloggen

2009 i tv-spel (nördfaktor 10)

Här kommer en liten resumé av spelåret som passerat. Förlåt till alla spel som inte kom med! För er som inte orkar läsa (plus att många rim är fonetiska) finns ett videoklipp där jag läser åt er. Och för er som inte orkar se och höra på mig finns julrimmandet även i textform. Enjoy!
Året började med Ryu och Ken
Som äntligen började bråka igen
Avslutar dödliga vänsterkroken
Med en välriktad tjusig HD-hadouken

Konceptet hype togs till ny nivå
När PS3 fick sitt Killzone 2
Vi tappade hakan av allt som vi såg
Trots att vi kände oss korta och små

Och Chrono Trigger var äntligen här
Efter 14 år av längtan och misär
Det var väl bara en fråga om när
Tack så hjärtligt mycket, Square!

Nintendo DS fick ett GTA
Kritiker ropade: HURRA, SKITBRA
Men konsumenter kan ju vara lite CP
Spelet sålde skit, och kom sen till PSP

Chris Redfield med komiskt enorma lemmar
Han uppmanar Sheva att känna och klämma
Skräcken blev allt mer bortglömd och lämnad
När Capcom gav oss seriens femma

Plantor och odöda slogs mot varandra
Vi älskade trailern, där de sjunger och dansar
Skydda din solros, och glöm inte att vattna
Vi vill inte ha zombies på vår gräsmatta

Vi brände våra offer med elektricitet
Det är Benjamin Franklin vi ska tacka för det
När inFamous kom till PS3
Spelet som Oskar Skogs son kallar åskspel

Wii Motion Plus kom med Wii Sports Resort
Att vinna i kendo var aldrig svårt
Flaxa och vifta, snabbt och hårt
Snart är din kompis ledsen och våt

E3 kom tillbaka med en jätteknall
Booth babes och trängsel i en jättestor hall
Magiska stavar och självklart Natal
Allt som ska bli Nintendos fall

Vi bar omkring på tjocka kungligheter
Matade med tårta tills hon blev diabetiker
Soldater och magiker i jakt på mer fett
En tung brud är alltid bättre än en lätt

Layton och Luke , det var än en gång dags
Ett lyxigt tåg och pandoras ask
Här löser vi pussel med gentlemannastil
Professor, mentor och smygpedofil

Vi smög runt i skuggan, och tittade ner
Mark Hamill som Jokern, skrattar och ler
Rocksteady gjorde ingenting fel
När Batman till slut fick ett riktigt bra spel

Vi har sladdat och slirat, rattat och krockat
När Microsoft utmanar Sony med Forza
Need For Speed-serien blev än en gång glödhet
Och även DiRT 2, trots McRaes dödhet

Halo-fansen fick ett helt nytt spel
Master Chief ersattes av ODST
Vågor av fiender, fler och fler
Och multiplayerbanorna från Halo 3

Super PLAY sa tack och hej
Förlaget sa helt enkelt nej
Efter en era så viktig och lång
En skrikigt rosa svanesång

Activision gick till attack
Mot Tim Schaffer och Jack Black
Med ett lyckligt slut likt en hårdrocksballad
Om Eddie Riggs – en brutal legendar

Drake klättrade mot nya toppar
Med tröjan sådär lite halvt instoppad
Varje dialog fick en rumpkommentar
I en spelupplevelse så underbar

Ny på scenen var Borderlands
Gearbox fick genast nya fans
Tusentals vapen och massor att göra
I en enda rollspelsshooterröra

Rollspelsnördar fick Dragon Age
En andlig uppföljare till Baldur’s Gate
Kille och kille eller tjej med tjej
Bioware gjorde oss alla gay

Call of Duty: Modern Warfare 2
Det kom, såg, och slog alla rekord
Vi slänger våra pengar på Infinity Ward
Men PC-spelarna fick inget förlåt

UbiSoft lyssnade på våra klagomål
Och listade ut vad alla fel kan bero på
Det ettan inte klarade fixade Assassin’s Creed 2
Det Altair gjorde fel rådde Ezio bot på

Vi fick yxor och motorsågar att lemlästa med
Och fler sorters zombies att skjuta ner
Bojkotten blev aldrig mer än ett utspel
Men när fan ska ni ge oss episod tre?

Havskungens tempel var pina och pest
Men nu fick vi Zelda, helt utan tidspress
Vi fick åka tåg på andespår, men saknade en häst
Men av seriens allra senaste spel, är Spirit Tracks bäst

Och så var årets releaser av spel slut
Och nu kan vi bara slappa och spela
Jag önskar er alla en fröjdefull speljul
Med granar, mat och klappar med mera

God jul!

Prenumerera på bloggen

GOD DAMN COCK BREATH COMMIE MOTHERFUCKERS!!!

Mickey Rourke har rösten till huvudrollen i det katastrofalt dåliga spelet Rogue Warrior. Genom hela spelet yttrar han en obscen mängd med grova svordomar. I spelets sluttexter spelas en låt, där man klippt in några av Rourkes kommentarer och punch-lines från spelet. Enjoy!

Prenumerera på bloggen

Dagens felstavning

Photobucket

Prenumerera på bloggen

Framtidens flator

Photobucket

 

Prenumerera på bloggen

Bloggen är snart tillbaka

Är bara lite upptagen nu, med att skriva julkalender åt två spelsajter.
Och att spela och recensera The Legend of Zelda: Spirit Tracks.
Men rätt som det är hittar jag något att störa mig på. Jag lovar. :p

Prenumerera på bloggen

OMG GLOBAL UPPVÄRMNING ÄR BLUFF!!!

Lugn lugn. Det har tydligen varit lite prat om tre mail som hittats, som tydligen ska BEVISA ATT GLOBAL UPPVÄRMNING ÄR EN BLUFF. Okej. Och eftersom några verkar gå på det här utan att granska (Hej, Seraph! :D) så tänkte jag försöka informera lite. Eller ja, åtminstone sprida information.

Och jag vill bara påpeka att jag själv var väldigt skeptisk och kritiserande av global uppvärmning förut. Läs inlägg från 2007 och tidiga 2008 så får ni se själva, att jag kritiserade mycket. Men jag tog reda på så mycket som möjligt från båda sidor, med skepsis, och har dragit en slutsats utifrån det.

Så vad betyder de tre mailen?Mailen handlar alltså INTE om vare sig människor är ansvariga eller inte.
Några frågor?

Prenumerera på bloggen

Blir du kåt när du kramas?

I så fall har den kristna organisationen The Father's House lösningen:
För att undvika att bli lockade till sex, ska vi alltså sidokramas.
Bra att veta! Och vilket sätt man hittat för att leverera budskapet till ungdomarna.

Prenumerera på bloggen

Vinn ett spel!

EDIT:
Efter ett oväntat högt tryck har vi redan fått in rätt svar på tävlingen. Den som var snabbast med det rätta svaret var Andreas Pettersson från Skultuna. Vad var då svaret? Naturligtvis var det Far Cry 2, och ett exemplar av Xbox 360-versionen skickas hem till vinnaren under kommande veckan. Fler rimtävlingar, och andra tävlingar, är att vänta inom kort. Denna tävling är nu avslutad, tack till er som deltog!


---

 

Förutom min medverkan i Loadings julkalender, medverkar jag även i Pulses julkalender. Och nu, med inspiration taget från min blogg Spelpoesi, är min första lucka där upplagd.

 

 

Vet du vilket spel Tommy rimmar om?

 

 

Midnatt råder – tyst det är i det säkra huset
Månen lyser – genom plankornas springor skiner ljuset
Långt från vinterns kyla och snö, en man i Afrika sprider död
Trippar fram på tå, med kaliber 7.62, siktar med ont uppsåt


Tunnor sprängs och granater slängs, tills alla män har sänkts
Marken pyntas i julefärg, och skjutandet kan sluta
När sår och skador lindrats, med hjälp av en en spruta
Då söker han den ädla stenen, landets enda valuta

 


Muslimer är de nya judarna

Så har man förbjudit byggande av fler minareter. Tydligen tycker man att hela fyra stycken redan är för många. Hur är det här inte rasistiskt och förtryckande? Hur är det här inte att systematiskt och helt utan anledning förtrycka en folkgrupp och hindra dem från att utöva sin religion ifred?

Jag förstår mycket väl att man förbjöd böneutropen. Inga problem. Muslimer får ändå anpassa sig efter oss, oavsett om de är invandrare eller flyktingar. Men att sedan ta det extra steget, och förbjuda dem från att bygga fler? VARFÖR? Vad är skälet? Jag frågar på riktigt, för jag vet inte.

Muslimer är på väg att bli de nya judarna här i Europa. Hur vissa länder handlar, och vad vissa partier står för. Det är på väg mot hur Europa behandlade och förtryckte judarna. Då var judarna den här främmande kulturen som skulle komma och smutsa ner vårt fina rena europeiska. Judarna och zigenarna. Nu ansluter sig muslimerna som ännu en grupp som kommer kladda ner våra samhälle med något som inte är vitt.

Bra, Europa. Way to fucking go. Främlingsfientligheten sprider sig i vår världsdel, och jag blir inte förvånad om historien upprepar sig. Om vi gör något mot ännu en folkgrupp, och om man 50 år senare sitter och frågar "hur kunde det ske?".

USA skrattar åt oss. Fattar ni det? USA!
Det är VI som ska skratta åt DEM! Inte tvärtom!


The Daily Show With Jon Stewart Mon - Thurs 11p / 10c
Oliver's Travels - Switzerland
www.thedailyshow.com


Prenumerera på bloggen

Jag vill hugga henne i halsen

Jag låg just och följde en väldigt intressant debatt som Hitchens nyss medverkade i, angående frågan om den katolska kyrkan mestadels har en positiv eller negativ inverkan på världen.

Jag råder alla att gå hit och kolla på alla fem delarna, för det är verkligen värt det.

Och resultatet när publiken får rösta på vilka de tycker vann debatten (vilka som lyckades övertala åskådarna), är 100% förödande - och befäster min åsikt att ingen kan besegra Hitchens i en debatt. Även om han skulle ha fel kommer hans pondus allena att dölja det faktumet.


Men anledningen till det här inlägget är den här kvinnan:HENNES RÖST! Hennes jävla röst! Hur fan kan hon ha en sådan röst? Hon låter som en jävla Monty Python-sketch, och får mig att villa hugga henne med något i halsen för hennes eget bästa. Hon är en vandrande parodi. Att höra den rösten prisa Gud måste konverterat många till ateister.

Prenumerera på bloggen

Jag har en mus

EDIT: Nu är den död.

Vaknade 11:30 av att Gabriella ringde och sa att hon har en mus.
"Oh, yeah you do :}" tänkte jag. Ungarna på skolan hade tydligen hittat en mus.
Så hon bad mig möta henne och hämta den. Den verkar ha vaknat ur sitt ide och krälat ut på gräsmattan. Läste att de kan störas ur sitt ide av milda vintrar. Den typ halvsover.

Nu ligger den i en bur, i spån, inbäddad i en strumpa. Får se om den vaknar. Har googlat lite, och det verkar verkligen vara en skogsmus. Den stämmer till storlek och utseende. Får se om den vaknar nu när den är i värme, eller om den somnar om.

http://lh3.ggpht.com/_QOtORreoRb0/R2V3WuI_UjI/AAAAAAAAAUs/2mGjbq5yWBM/Mindre+skogsmus,+Kalmar+nov+07.jpg

Jaja, ibland skriver jag tråkiga inlägg om min vardag. Förlåt!

Prenumerera på bloggen

En liten särskrivning från Aftonbladet

Nu när jag har tittat på nästan hela serien om John Adams hela natten, är det dags att sova. Men först ett litet lol åt Aftonbladet, som särskriver i ett inslag där tragiska D-kändisar sitter och skickar tragiska SMS till C-kändisar.

sarskrivarbladet.jpg picture by bleunt

God natt!

Prenumerera på bloggen

Dagens jävla dumhet

/Varför ska kirurger få skära i folk med skalpell, när barn inte ens får bära kniv? Herregud, jag vet inte vad jag är mest bestört över - vad killen skriver, eller hur han skriver det. Han framstår ju som en småkriminell slyngel själv, som lackar på det faktum att polisen kan ta itu med honom och hans bråkstakar. Don't tase me, bro!

Nej, nu berövar vi poliserna från alla formen av försvarsmöjligheter. Någon jävla chans måste ju dessa rånare, fyllon och stenkastande vänsterradikala slynglar ha. Och då gör jag parodi på hans poäng, men lyckas ÄNDÅ inte göra dumheten rättvisa! För det han ifrågasätter är varför poliser får ha vapen när BARN inte får det! O_O

Prenumerera på bloggen

bleunts sexualundervisning (not safe for work)

Hej, små flickor. Sitter ni skönt? Bra. För nu är det dags för bleunts sexualundervisning!

Har du en pojke som du älskar? Pirrar det när han rör dig? Har du funderat på att idka samlag med honom? Har ni pratat om att förlora oskulden till varandra? Jaså? Det har ni? Vad sa ni? Eller, vi tar det efter lektionen. Privat.

Eftersom ni båda är oskulder finns inget krav på kondom. Kondom behövs bara om man ska älska med en äcklig skabbig horslyna, eller knullas av en cool playerkille (HIGH FIVE!). Oskulder har inga könssjukdomar, och är därför helt säkra att penetrera eller penetreras av utan gummi.

När du nu låter din pojke penetrera din ömtåliga blomma, bli inte rädd eller förvånad när han trettio sekunder in i akten plötsligt tömmer sig inuti dig. Det betyder att du är fin, och skön, och duger. Om han däremot inte får upp den eller inte sprutar sin nektar, då betyder det att du är ful och äcklig.

När du har hans säd inuti dig kommer det vara kladdigt i trosan under resten av dagen, kvällen eller natten. Tänk på att alltid ha en helt renrakat mus (mycket viktigt!), annars kommer hans säd att torka in i ditt pubis och dina trosor. Att avlägsna trosorna kommer då bli lika smärtsamt som att avlägsna ett stort plåster - från ditt kön.

Det här har varit bleunts sexualundervisning.
Bleunt - alla småflickors hjälpsamme sexfarbror.

http://www.mb11.de/teens/img_hentai-virgin-powered-by-vbulletin55.jpg

Nästa lektion ska rikta sig till de små pojkarna, och kommer handla om varför det är viktigt att flickan blöder när hon förlorar oskulden - och hur du ska handla om hon inte gör det.


Prenumerera på bloggen

Att förstöra ett förhållande

Jag är dryg. Jag är elak. Ibland. Men det finns gränser. Till exempel, när en mamma förlorat sitt spädbarn skriver jag inte "fan vad bra att din jävla horunge dog, hoppas du också dör din slyna" till henne på Lunarstorm.

Men det var precis vad användaren Vikke_piepenburg, en 19-årig brat, skrev till en mamma vars spädbarn nyss dött. Och det är väl ungefär nånstans där jag drar gränsen, liksom.

Medan alla andra slösade tid på att skriva hatinlägg i Vikkes gästbok, kollade jag hans vännerlista. Där såg jag att han hade en flickvän. Det var precis vad jag var ute efter. Jag klickade på henne, och började skriva ett mail:

plotscheme1.jpg picture by bleunt100% fabrikerad lögn, så klart. Men jag tänkte att jag gör henne en tjänst. Och skulle hon inte ha något emot att han skriver så till en mamma som nyss förlorat sitt barn, då är även hon en dålig människa som borde straffas.

Jag förväntade mig inte att hon skulle gå på det. Jag trodde hon skulle skicka tillbaka något drygt och förbannat mail, och skydda honom. Så jag blev lite förvånad när jag nästa dag fick det här:

plotscheme2.jpg picture by bleunt


Ännu nästa dag verkade det vara slut mellan dem. De hade inte varandra på vännerlistorna. Nu är båda deras användare borttagna från sidan. Mission completed? Jag hoppas. Jag är nöjd om jag lyckats göra hans liv lite, lite sämre. För det finns gränser.

Prenumerera på bloggen

Spel gör dig till kvinnomisshandlare

Enligt den här artikeln kan något billigt flashspel göra dig till potentiell kvinnomisshandlare. Som tur är har man nu spärrat spelet för användare utanför Danmark, så att kvinnomisshandeln koncentreras till våra grannar i söder.

Enligt undersökningar kan spelaren bli stimulerand av misshandeln, och av att kvinnan till slut ligger gråtande på golvet. Risken finns alltså att det uppmuntrar kvinnomisshandel, det har undersökningar visat på. Det säger Niklas Långström, ungdomspsykiater och chef för Centrum för våldsprevention vid Karolinska institutet.

En stor del av det svenska folket (aftonbladets läsare) instämmer, och 49% menar att detta kommer få våldet att öka på grund av spelet. Även åsiktshoran Malin Wollin instämmer:

"Ska vi gissa att unga män som sett sin pappa slå mamma gul och blå inte lär sig empati genom en konsoll?"


Ska vi gissa att flashspelet inte är till en konsol, och att konsol inte stavas med två L?

"Ska vi gissa att detta inte blir årets julklapp?"

Ska vi gissa att bara fattiga alkoholiserade kvinnomisshandlande knarkare ger bort gratis flashspel i julklapp?Ja, jag känner mig nog lite stimulerad. Sambon får se upp i kväll.


Prenumerera på bloggen

Årtiondets bästa film, musik, spel

Nu är vi på årtiondets sista månad, och det är dags att reflektera. Vad har vi älskat mest de senaste 10 åren? De bästa filmerna. De bästa skivorna. De bästa spelen. De bästa... tv-serierna? Jag slängde ihop en lista över de 10 skivorna jag förmodligen gillat mest. Men det är svårt. Svårt att ens komma ihåg alla, och sedan ranka dem.

Vilka är dina favoritfilmer, favoritskivor, favoritspel från det här årtiondet?
Släng ihop några listor på din blogg, om du har någon. Länka gärna. :)Mina favoritskivor:

1) Why? - Elephant Eyelash

2) Sage Francis - Personal Journals

3) Eminem - The Marshall Mathers LP

4) Buck 65 - Secret House Against The World

5) Sole - Selling Live Water

6) Busdriver - Roadkill Overcoat

7) Aesop Rock - Fast Cars, Danger, Fire & Knives

8) Jamie T - Panic prevention

9) Umm... Något med White Stripes, antar jag.

10) Ummm... A Grand Don't Come For Free, kanske. Minns inte. Måste lyssna igenom igen.


Prenumerera på bloggen

RSS 2.0