Jag hatar mina korkade kontakter

Jag undviker spamreklam.
Jag ger bara ut min mail till sajter jag vet är seriösa, och klarar mig så gott som helt från reklam i mailen. Men på sistone har jag fått skit ändå. Varför? För att folk jag har på min kontaktlista inte är lika duktiga. Varje dag i en vecka har jag fått spam från mina MSN-kontakter, bara för att de är korkade nog att låta företagen använda deras kontaktlista och skicka spam från deras adresser. Så nu måste man tänka på vilka man har på sin kontaktlista också, för nu kan spammarna få tag i din adress via dem.

Photobucket

Alltid en engelsk titel med en smiley.
Hello :D
Hi sweetie :)
Och så vidare. Jag öppnar aldrig, så jag vet inte vad det står. Dessutom vet de att min mail är aktiv om jag öppnar, och de skickar mer. Ibland vill de göra mig nyfiken på vilka som blockat mig på MSN. Men alltid är det personer på min kontaktlista som man skickar reklamen via. Kom igen! Var korkade om ni vill, men låt inte MIG lida för det!

Prenumerera på bloggen

Att hata poliser och invandrare

-Jag hatar poliser.
-Varför?
-Personliga erfarenheter.
-Som när någon hatar invandrare för att han blivit rånad av en?
-Nej, inte alls så.
-Vad är skillnaden?

Det är läskigt hur många som generaliserar precis likadant som rasister etc, utan att ens märka det själva. Var är egentligen skillnaden mellan att hata poliser pga en incident, och hata invandrare pga en incident?

Prenumerera på bloggen

Svensk sång i trailern för Lucidity?

Alldeles i slutet av den nya trailern för Lucararts helt fantastiska spel Lucidity, är det bara jag som hör svensk sång? Men jag är inte säker på vad man sjunger, men det låter som svenska.

"I trädebåten sitter vi tillsammans."
I tredje båten? Och vad sjunger hon innan den raden?

Klicka här, lyssna, avgör själva.

Prenumerera på bloggen

Höns vill se på TV

Jag hörde något intressant i dag.
Finska konstnären
Tea Makipaa hade ett projekt där hon installerar TV-apparater i kycklingfarmar. Hönsen där sitter väldigt trångt ihop i en mörk lokal, och har aldrig sett dagsljus. När Makipaa installerade TV-apparaterna och visade hönorna andra hönor, som var ute och gick i den fria naturen, mådde hönorna i kycklingfarmen mycket bättre.

Hur mådde de bättre? De var mindre hispiga. De plockade sönder sig själva mindre. Och de dödade varandra mindre. Bara av att få se på fria hönor som går omkring i naturen på TV. Det är ju lite tragiskt, antar jag.


Photobucket

Prenumerera på bloggen

Katie Couric <3

Förra året, innan valet, satte Katie Couric dit Sarah Palin så jävla hårt. Flera gånger. Det är tack vare Couric som Palin avslöjades som den idiot hon är. Couric är världsmästare på att ställa simpla frågor som av någon anledning är jättesvåra för personen hon intervjuar att svara på. Som när hon frågade Palin vilka tidningar hon läser, och Palin kunde inte ge ett vettigt svar. Genialiskt.

Den här gången är den pajasen Glenn Becks tur.
Tidigare på Fox News har Beck sagt att "Obama has a deep seeded hatred towards white culture". En person twittrar in och frågar vad Beck menar med vit kultur, och när Couric inser att Beck inte vet vad fan han pratar om hugger hon tag i hans ben och vägrar släppa. Beck bara svamlar, som alltid.

Titta och njut:

CBS krävde att klippet raderades. Sorry.

Jag ångrar att jag inte hade med henne på min lista över världens 10 hetaste kvinnor, för tusan så het hon är när hon sätter idioter på plats i intervjuer så där. :p

Prenumerera på bloggen

Flator och vegetarianer

Vegetariska matprodukter som har en artificiell köttsmak.
Det förvirrar mig på samma sätt som när flator använder dildos.


Prenumerera på bloggen

Hamsterbegravning

Nu är en av våra två hamstrar död. Cancer.
Så i morgon blir det hamsterbegravning i skogen.

Ja, det är väl lite fånigt. Men vi är alla fåniga ibland.
För det känns på något vis lite dumt att bara slänga henne i soporna.

Vad gör du när små djur dör?

Photobucket
Hon var så skruttig på slutet

Prenumerera på bloggen

Stoppad av polisen

Jag känner mig trygg. Jag känner mig trygg eftersom jag bor i en stad där polisen inte har något bättre för sig än att patrullera cykelgångar på jakt efter cyklister utan cykellysen.

För det hände mig nu, på väg hem från jobbet. En polisbil kom mot mig ner för backen, vilket jag reagerade på eftersom det är en cykelgång. Oj, tänkte jag, hoppas de inte fått larm om våldtäkt eller något annat otrevligt här på cykelgången.

Jag cyklade vidare. Polisbilen hade vänt om, och börjat åka efter mig. Men saknade in bredvid mig, och vevade ner fönstret. Jag stannade, och tänkte att nu skulle de fråga något obehagligt. Kanske fråga om jag hört kvinnoskrik, eller kanske till och med misstänka mig för något. Kvinnan i förarsätet frågade varför jag inte har lysen på cykeln.

Lysen? På cykeln? Verkligen? Patrullerar ni cykelgångar en septemberkväll för att jaga fatt i cyklister utan lysen? Är det er högsta prioritet? Är det vad ni får betalt för? Wow. Vilken säker stad det här måste vara, om det är er högsta prioritet. Eller har Gävle en ovanligt hög mängd cykelkatastrofer?

Med strålkastaren i ansiktet svarade jag att det varit ljust ute tills nu i höst.
Hon tipsade om att det finns att köpa för 79kr, vilket är bättre än 500kr böter.
Ptja, böter. Men min och andras säkerhet då? Det är ju liv och död vi snackar här! Jag svarade att jag får ta och skaffa det då, nu när det inte är sommarkvällar längre.

Då var det slut. Tänkte jag då.
Fast då ville hon veta var jag hade varit. Jag svarade att jag har jobbat. SEN var det klart. Kanske skulle jag svarat att jag varit och våldtagit små flickor och sålt knark till skolungdomar. Då kanske hon hade muddrat mig. Hon var ganska het.


Prenumerera på bloggen

Jag pratar inte med fula människor

Photobucket

Jag med! Tänk om man råkar svara någon som är ful.

Jag brukar inte prata med fula människor.
Det kan hända att de tror det är OK att se ut så.


Prenumerera på bloggen

Gab Skywalker

Gabriellas nya outfit.
Jag kan inte låta bli att mobba henne.
Det skulle inte du heller kunna. Det är omöjligt.

Photobucket lukelol.jpg picture by bleunt
Luke Skywalker                         Gabriella

Prenumerera på bloggen

Jag har nuddat en mördare

I dag kan jag inte sluta tänka på Ben Kingsley, av någon anledning.
Försöker han kommunicera med mig?

http://www.danielkanolik.co.uk/Images/ben_kingsley_02.jpg
VAD VILL DU MIG, BEN?!

För övrigt så har min gamle vän Danne påpekat att Mats Alm (förmodad mördare av Linda Chen, ni vet) kommer från Bollnäs. Min hemstad. Där stod han i Kombigrillens kassa och sa "tackarrrrr". Så om han döms har jag nuddat och pratat med en mördare. Och det är ju awesome.

Prenumerera på bloggen

1337

Plötsligt händer det.

Photobucket

Prenumerera på bloggen

Aftonbladet förbryllar läsare

Angående det här.

"Hårlöst monster förbryllar forskarna."
När man sätter den titeln föreslår det två saker:

1) Forskare har undersökt djuret, och är förbryllade.

2) Artikeln talar om hur forskarna har undersökt djuret, och hur de är förbryllade.

Titeln som talar om att forskare är förbryllade skänker nyheten en viss validitet. Men står det något alls om hur forskare undersökt djuret, och är förbryllade? Nej. Det står inget om DNA-tester eller biologers uttalanden. Det står inte ett jävla ord om forskare alls. Så jag tvivlar faktiskt på att forskare ens undersökt djuret. Varför ljuger ni, Aftonbladet? Var är de förbryllade forskarna?

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/01026/monster_1026655l.jpg

Och alltid så visar det sig handla om ett djur som helt enkelt legat i vatten väldigt länge. Det är liksom inte första gången folk hetsar upp sig över ett kadaver av ett helt vanligt djur. Eller så är det fejk. Någon rymdvarelse är det i alla fall inte, som 30% av Aftonbladets läsare så korkat tror.

EDIT:
Var tvungen att skicka ett mail till Robert Triches. Kunde inte låta bli.
Jag får aldrig svar, men ändå.

"Artikeln angående det nakna djuret i Panama har titeln 'hårlöst monster förbryllar forskarna'. En ganska konstig titel på en artikel som inte innehåller ett ord om förbryllade forskare. Vilka forskare är förbryllade, egentligen? Har någon biolog uttalat sig? Finns DNA-prover? Vad förbryllar, och vilka är förbryllade? Och varför nämner inte texten dem?"

Prenumerera på bloggen

Vad har hänt med Linda och Mats?

Photobucket
Så kom igen nu, läsare. Vi löste aldrig gåtan angående vem som välte bussen, men nog allt kan vi hjälpta till och lösa två helt normala försvinnanden! Kom med era teorier. Här är mina:


http://www.noddegamra.co.uk/wp-content/uploads/2008/05/narnia.jpg


http://i.zdnet.com/blogs/spanish_inq.jpg


http://ideologystop.net/Pix/Tornado-return.jpg


free_candy_van.jpg free candy image by tigwig10


Eller så mördade han henne, och drabbades av panik och bestämde sig för att fly.


Prenumerera på bloggen

Afghanistan - världens tuffaste land

1200-talet. Djingis Khan hade erövrat så gott som hela Asien.
Utom en enda liten fläck.

PhotobucketOch vad är den nakna fläcken mitt i det röda havet som är Djingis Khans imperuim? Just det, den lilla nakna fläcken som besudlade erövrarens rykte är Afghanistan - den sista fläcken att falla. Tough luck.

Sen har vi Alexander den store. 330 år före kristus var han The Big Dawg, med mest pengar, störst imperuim och mäktigaste arméerna. Han örfilar Turkistan och pwnar Persien med relativ lätthet. Så bestämde han sig för att han ville ha Afghanistan också. Där tog det stop. Han förlorade enorma summor pengar, trupper och moral. Efter 4 år av krig mot lilla Afghanistan bestämde han sig för att hämta 100 000 nya trupper från Grekland, och även några arméer från centralasiens kungariken som han redan erövrat. Det var vad som behövdes.

Sen har vi Sovjet. 1979 bestämde sig Sovjet för att Afghanistan såg mumsigt ut. Ser ni vart det här kommer leda? Man hade redan etablerat en kommunistregim i landet 1970, som nu höll på all falla sönder. Muslimerna gillade inte heller hela den här grejen med kvinnors rättigheter och annat skit. Det skulle en militäraktion råda bot på, tänkte man.

Så man rullade in med hundratusentals trupper. Stora stygga Sovjet mot lilla Afghanistan som inte hade mycket mer än bönder. Nu vaknade USA, och tänkte att nu ska vi jävlas med kommunisterna. Så USA skickade massor av vapen och pengar till bönderna i Afghanistan, som sedan gav stora stygga björnen Sovjet redigt med smisk i form av gerillakrigsföring. Efter nio år av stryk gav Sovjet slutligen upp kampen, och sprang hem med svansen mellan benen.

Sen har vi USA. Man skulle kunna tro att USA och Afghanistan borde vara bundisar efter all hjälp, men icke. Efter 9/11 gick USA in i Afghanistan för att eliminera talibanregimen man hjälpt att sätta upp. Jag vet, fråga inte. Så hur går det för USA, så här 8 år efter invasionen?

usaafghanfail.jpg picture by bleunt

Ptja, för två år sedan hade man tagit 54% av landet från talibanerna. Yay! Så nu äger man 100% av landet, och lyckas med något så svårt som att erövra Afghanistan? Njäe. I dag kontrollerar talibanerna 80% av Aghanistan, och valet som hölls nyligen blev ett enormt fiasko. USA får smisk. Överraskning.

Afghanistan - mandomsprovet för imperium.


Prenumerera på bloggen

Kanye West protesterar

Kanye West doesn't care about white winners.

http://blog.case.edu/james.chang/2006/11/03/kanye_west_complains.jpghttp://static.guim.co.uk/sys-images/music/Pix/pictures/2009/9/14/1252920013539/Kanye-West-grabs-the-mic--001.jpg

Sorry. Var bara tvungen. :p
Om du inte fattar så kan du inte din Kanye.

Prenumerera på bloggen

Männen som tillfredsställer mig

The Daily Show är tillbaka!
Colbert Report är tillbaka!
Real Time w/ Bill Maher är tillbaka!

Äntligen kan jag få min dagliga dos amerikansk politik igen!

Photobucket

Prenumerera på bloggen

Ge våldtäktsmän kvinnoförbud

Angående det här.

Landet där modern europeisk demokrati började håller plötsligt på att skämma ut sig. Att man i Frankrike ska kunna stängas av från internet helt om man fildelar, får mig att fundera över om vi ska förbjuda våldtäktsmän från att interagera med kvinnor. Eller förbjuda rattfyllerister från att konsumera alkohol.

Eller varför inte porta snattare från alla butiker och affärer.
Gruppvåldtäktsmän får inte träffa sina kompisar. :p

Prenumerera på bloggen

Pöbeln protesterar

Sveriges bidrag till Oscarsgalan blir De ofrivilliga. Bra val, säger jag.
Dåligt val, säger svenska folket. 65% av oss vill skicka Män som hatar kvinnor.
Förmodligen för att det är den enda filmen de sett. -_-

Fast jag har ju inte sett Män som hatar kvinnor, så jag ska inte säga något.
Är den så bra? Jag får ta reda på det.


Prenumerera på bloggen

En intelligent diskussion

Jag:
Är du för dödsstraff?

Han:
Ja.

Jag:
Varför?

Han:
För att jag tycker vårt "hårdaste" straff livstids fängelse är för snällt..

Jag:
Jojo, men vad är syftet med straffet?

Han:
Ööööh, vad syftet med döds-straff är? Det här är en vild gissning bara, men jag tror att syftet är att förövaren ska dö..Facepalm. Jag får nog faktiskt skylla mig själv.

Prenumerera på bloggen

Jag sväljer...

Photobucket

Kan man köpa nässprej från någon annan butik än apoteket?
För om de ska ha monopol ska de bannemej ha öppet på söndagar också!


Prenumerera på bloggen

Vem orsakade bussolyckan?

En buss med omkring 30 passagerare körde i diket i dag. Fem av passagerarna har förts till sjukhus. Olyckan ska enligt vittnesmål ha åstadkommits av att en av passagerarna varit uppe och gått omkring i bussen, och på något vis ramlat över busschauffören så att denne blivit distraherad och tappat kontrollen över fordonet.

Så vem var det som gick omkring i bussen och föll över chauffören?
Jag har sammanställt en lista över några ostabila misstänkta:

http://students.cup.edu/sac9223/kramer.jpg

Cosmo Kramer

 

 

http://www.inkycircus.com/photos/uncategorized/kermit.gif

Kermithttp://www.drunkhollywood.com/images/tara-reid-drunk-011.jpg

Tara Reid


http://www.healthstones.com/dinosaurstore/papo_dinosaur_toys/papo_velociraptor_dinosaur_toys/papo_velociraptor_dinosaur_toys.jpg

En velociraptor


http://1.bp.blogspot.com/_mDpqCHCyDMo/SW7qTIykASI/AAAAAAAABzw/2h-oZeq_QQw/s320/boxxy.png

Boxxy


http://elephantbeans.files.wordpress.com/2009/07/jack-sparrow-pirates-of-the-caribbean1.jpg

Jack Sparrow


http://whitewatch.files.wordpress.com/2008/05/tom_cruise_oprah.jpg

Tom Cruise


http://propertalks.com/wp-content/uploads/2008/12/alg_snl_paterson.jpg

David Paterson


Det här är några av världens mest okontrollerade, flamsiga, obalanserade och instabila busspassagerare. Kom gärna med egna misstänkta. Vem tror var uppe och gick under bussfärden och föll över chauffören? Eller, varför inte några som det absolut inte var? Jag tror absolut inte det var Clint Eastwood eller åsnan Ior. Till exempel.

Snälla. Skogsturken vill veta. Vem var det som ramlade?


Prenumerera på bloggen

Johnny Depp Vs. min libido

I går kväll gick tre filmer med Johnny Depp.
Pirates of the Caribbean: At World's End, Ed Wood samt Benny and Joon.

Vad de tvungna att sända alla tre på en gång? Jag menar, det finns ju en gräns för hur många gånger man kan masturbera under en och samma kväll.


http://2.bp.blogspot.com/_hNaK5D_YZYk/SEcI3qDO3RI/AAAAAAAACJY/6rh_lIcS7aY/s320/johnny_depp.jpg
Fap fap fap fap fap fap fap fap fap

Prenumerera på bloggen

Ge en Oscar till Sharlto Copley

Okej, så jag älskade District 9. Det var inte en enda tråkig sekund i den filmen. Det var en film som hade allt, och gjorde allt så jävla rätt. Men nog om det, för vad jag egentligen vill prata om är huvudrollsinnehavaren.

Sharlto Copley var riktigt bra, och rollen krävde väldigt mycket pga nyanserna den speglade. Vi snackar extrem karaktärsutveckling, på alla sätt det ordet kan tolkas. Det första jag gjorde när vi lämnade biografen var att berömma både hur rollen var skriven och hur den framfördes.

Men grejen är den att Sharlto Copley aldrig har agerat innan District 9. Visst, han hade en pytteliten roll som en random sniper i någon obskyr rulle, men han har aldrig haft en riktig roll. Och det avgör saken, ge den jäveln en Oscar. Gör det. Nu. Om han inte ens blir nominerad för bästa manliga huvudroll kommer jag för alltid tappa all respekt för Oscarsgalan. Då tänker jag inte ens titta på galan, trots att det är en tradition vi har att stanna upp hela natten.

http://www.scifiscoop.com/wp-content/uploads/2009/07/district_9-7.jpg

Prenumerera på bloggen

Socialbidrag Vs. Studiebidrag

Enligt en undersökning på Aftonbladet (ja, jag vet) tycker majoriteten av alla svenskar att socialbidraget ska höjas. Som någon som faktiskt levt på socialbidrag under tre månader måste jag säga att det är befängt. Sänk det, skulle jag säga. Ska något höjas så är det studiebidraget. 2500kr? Verkligen? Och det är meningen att det ska räcka? Skämtar ni?

"Men bleunt, det finns ju studielån."

Jaha, och? Nu snackar vi bidrag. Inte lån.
Men visst, sänk socialbidraget till 2500kr och inför sedan ett sociallån som man får ta om man behöver mer. Så får vi se om de gnälliga socialbidragstagarna pallar att leva på samma villkor som studenter.

Prenumerera på bloggen

Uttråkade rebeller

Den 25:e november ska tydligen alla elever i hela Sverige skolka från skolan. Jag tror man försöker något sånt här varenda år. Organiserar det via bloggar och communities. Jag går inte i skolan så jag vet inte hur det brukar gå, men jag misstänker att det inte är många som hakar på.

Jag vet inte riktigt varför man gör det. Vad är budskapet? Rebellerar man mot något? Jag såg just en person skriva att "det ska bli kaos på varje skola". Hur går det ihop? Är det inte så långt ifrån kaos man kan komma om ingen är där? Är det inte som att ge lärarna en ledig dag där de kan sitta i fikarummet och dricka kaffe? Dagens ungdomar, alltså. Konstiga. Uttråkade, i behov av att stå upp mot något. Vad som helst. 

Prenumerera på bloggen

Aftonbladet strikes again!

Vissa kanske tycker jag borde tröttna på att hacka på Aftonbladets låga kvalitet.
Men nej, det är alltid lika tillfredsställande att himla med ögonen åt dem.


Photobucket


Jag undrar hur många fel jag skulle hitta om jag verkligen letade.
Aftonbladet gillar att skryta om att man är nordens största nyhetssajt, trots att man är lika mycket kändisskvaller och diverse skräpkultur. Sen är ju FOX News den största "nyhetskanalen" i USA, sååå...

Prenumerera på bloggen

Dödsstraff

Har jag skrivit om dödsstraff? Jag vet inte.
När rapporter om ett våldtäktsförsök på en 8-årig flicka trillade in gick diskussionerna varma på Loading. Förvånansvärt många yrkade på dödsstraff, och kanske är vårt samhälle inte så långt ifrån den formen av bestraffning som jag alltid trott.

Ni som yrkar på dödsstraff (om någon läsare gör det), till vilken nytta?
Avskräckande syfte? Rättvisa för offret? Förhindra att det sker igen?

Avskräckande syfte:
Fungerar det verkligen? Har länder med dödsstraff verkligen färre brott av den grövre sorten? Kollar vi på USA och jämför deras statistik med Sverige blir svaret genast nej.

Rättvisa för offret:
Innebär det att vi bara avrättar förbrytaren om offret kräver det? Ska vi verkligen lägga det ansvaret på offret? Är offret opartisk? Kommer offret fatta samma beslut i dag som om 10 år? Finns en risk att offret ångrar sitt beslut? Eller ska vi avrätta brottslingen oavsett vad offret vill? Är det verkligen rättvist med dödsstraff för våldtäkt i så fall?

Förhindra att det sker igen:
Att döda någon pga en riskfaktor känns tveksamt. Att döda någon på grund av att det finns en risk för vad personen kommer göra. Vore det inte lika bra med livstid i så fall?


Vad tycker du? För eller emot dödsstraff?
Finns det något brott du skulle kunna tänka dig dödsstraff för?
Varför? Varför inte?

Prenumerera på bloggen

UbiSoft vässar advokaterna?

Jag intresserar mig mycket av filosofi, främst då ur ett ateistiskt perspektiv då jag anser det vara det enda med en gnutta validitet. Nu såg jag att en bok kommit ut i Tyskland, skiven av Michael Schmidt-Salomon. Bokens titel? Jenseits von Gut und Böse. Och var översätts det till?


gbaebook.jpg picture by bleunt


Just det: Beyond Good & Evil.
Jag kan höra hur Ubisoft vässar advokaterna. ;)

http://retrotakeover.com/wp-content/uploads/2009/04/beyond_good_evil.jpg

Prenumerera på bloggen

Politic nerd is me

I dag ska Obama hålla ett tal där han väntas avslöja sina planer inför hälsovårdsreformen. Kommer han inkludera public option? Kommer han inse att demokraterna har majoritet i senaten och att han kan ge republikanerna långfingret? Det är så spännande! Kom igen, Obama. Visa att du har testiklar!

Prenumerera på bloggen

Utnyttjad

Jag fick just veta att en kille jag pussade på munnen för 5 år sedan inte ens minns den pussen.


http://farm3.static.flickr.com/2146/2098000460_740e03a4cf.jpg

Prenumerera på bloggen


District 9 - recension

Photobucket

 

Prenumerera på bloggen


Bara pullor ber om ursäkt

Ibland vill svenskar vara amerikaner. Som när vi försökte göra actionfilmer under 90-talet. Eller när 16-åriga småflickor idoliserar Playboy. Ett relativt nytt fenomen är dock svenska komiker som gärna vill vara som amerikanska komiker. Enter ”Roast på Berns”.

Man försökte med att "roasta" kändisar tidigare i år, och det floppade väl ganska rejält. Nu försöker man än en gång att imitera det amerikanska komikerfenomenet. Och misslyckas än en gång episkt. Svenska komiker har inte samma edge som amerikanska.

Så vad gör de svenska komikerna för fel? Ptja, för det första roastar man Björn Gustavsson. Hans karriär är, vadå, 3 år lång? Poängen med en roast är att personen ska vara älskad och etablerad i gemet. Björn är inte speciellt etablerad.

Men förutom att våra komiker inte är tillräckligt edgy, och Björn inte är en tacksam måltavla för hela effekten, så gör man det största misstaget när man ursäktar sig i media efteråt. Jävla pullor. Vad är vitsen med att stå och spy elakheter över någon om man ändå står och förklarar och ursäktar sig i media nästa dag? Kära svenskar som vill vara som amerikanska komiker, så gör man inte i USA.
Så skulle Denis Leary aldrig göra.

http://www.canews.fi/images/nyheter_articles/200801290834_soran-ismail.jpghttp://img2.timeinc.net/people/i/2007/startracks/070618/dennis_leary.jpg
En riktig pulla.                             En riktig kuk. Som knullar pullor.

Prenumerera på bloggen


Veckans LOL WTF

Veckans LOL: Mark Levengood pratar med Fuglesang och kallar honom för "rymdfarare". LOL!

Veckans WTF: Bill fucking Clinton dyker plötsligt upp mitt i ett reklamavbrott och pratar jättelänge om Svenska postkodlotteriet. WTF!

Prenumerera på bloggen

Omotiverade bindestreck! <3

Photobucket

Aftonbladet strikes again!
Jag undrar hur lång tid det tar innan de ändrar det. OM de ändrar det.


EDIT:
Nu har de ändrat det till "Zlatans mirakel". Jag antar att mirakel är ett lättare ord.

Prenumerera på bloggen

En gåta

Vad är det 4 av 5 tycker är underhållande?


Photobucket


Gruppvåldtäkt!

Prenumerera på bloggen

Magisk kod på Facebook

Gå till Facebook. Tryck:
Up, up, down down, left, right, left, right, B, A, enter.
Just do it. Now. You'll see.

Konami.

Prenumerera på bloggen

Bob Marley var homofob

Ibland är det svårt att skilja mellan artisten och personen. Om man gillar artisten, vill man så klart även gilla personen. Men ofta är det bäst om man inte vet något om personen alls.

Jag kom att tänka på det här när jag läste en artikel om homofobi i Jamaica. Det sker upp emot 1000 mord varje år i Jamaica, där motivet kretsar kring homosexualitet och det enorma hat som finns mot den livsstilen. Jamaica har ett av världens mest homohatande klimat, och många av de här avrättningarna av homosexuella utförs av polisen. Det är ett problem man sällan hör om.

När jag läste på lite mer om det här framgick det att Bob Marley själv var hatisk gentemot homosexualitet. Saker han sagt i intervjuer, anekdoter från människor omkring honom, texter i låtar som "Who The Cap Fit". Allt avslöjar honom som en man med homofobiska åsikter. Och det är synd. Det är ett perfekt exempel på att separera artisten från personen. Jag beundrar Bob Marley som artist, men som person har jag inte mycket till övers för honom. När jag fått lära mig om hans åsikter kommer jag nog aldrig kunna uppskatta hans musik på samma sätt igen.


http://www.bigqueer.com/uploads/gaypride2004-0.jpg

Prenumerera på bloggen

Slampor, valar och barnarov

Jag lärde mig ett nytt begrepp i dag, och tänkte undervisa er.
Jag lärde mig att begreppet Whale Tail används när kvinnans stringtrosor sticker upp där bak, ovanför byxlinningen. Så att det ser ut som en valfena, när valen dyker.

Så för att sammanfatta:


WHALE TAIL:

http://farm3.static.flickr.com/2072/2075542723_ad4448903e.jpgTRAMP STAMP:

http://sizzup.com/blogs/wp-content/uploads/2008/08/tramp_stamp.jpgJAIL BAIT:

http://www.cuhkacs.org/~little4/pic/loli.jpg
Nu blir mamma arg när jag skämtar om pedofili.

Prenumerera på bloggen

Den nya pedofilen

Den nya pedofilen kontaktar inte 12-åriga flickor på Lunarstorm.


Photobucket


Prenumerera på bloggen
RSS 2.0