En överviktig förebild (varning för torr humor)

Alla dessa kändisar som försöker vara en bra förebild. Idioter.
Vem fan vill vara en förebild när man kan vara efterbilden i stället?

http://gossipteen.com/wp-content/uploads/2009/01/robert-pattinson-before-and-after-plastic-surgery-2.jpg

På samma sätt kämpar jag dagligen för att klassas som överviktig. Jag känner att det är var och ens ansvar att alltid vara så viktig som möjligt, och att det aldrig kan bli för mycket.

Prenumerera på bloggen

Till och med nazisterna fick advokater

Photobucket


Jaha, och här ska läsaren förfäras över hur hjärtlös, kall och ondskefull Silbersky är? Eller vad men meningen med underrubriken? För det första spelar det ingen roll vad Silbersky TYCKER. Oavsett vad han tycker är det hans jobb att ordna ett så lindrigt straff som möjligt. Det betyder inte att han tycker 12 år är för mycket.

Ni förstår, kära Aftonbladet, det är så här rättssystemet i västvärlden fungerar. Oavsett vilket brott du begått, oavsett hur äckligt avskyvärt och motbjudande gärningen är, så har du ALLTID rätt till en advokat som försvarar dig så gott den kan in i det sista. Det innebär inte att ni ska antagonisera advokaten på det där viset.

Det är som när FOX News anklagar advokaterna som ska försvara Khalid Sheikh Mohammed (planerare av 9/11, fast inte enligt Seraph då) för att vara spioner. Kom igen. Kan vi inte sluta smutskasta advokater för att de bara gör sina jobb?

Prenumerera på bloggen

Fuck blogg.se

Det har hängt i luften länge, men nu har jag äntligen reggat mig på One.com, och skaffat en alldeles egen domän. I dag öppnade jag Svampriket, där jag kommer blogga om spel. Jag kommer med stor sannolikhet även starta en egen domän för den här bloggen via samma webbhotell, och slipper då Blogg.se för alltid. Om mina läsare följer eller inte återstår att se.

Kanske borde jag vara tacksam för att Blogg.se givit mig en plattform att skriva på. Men det är svårt att vara tacksam, när Blogg.se aldrig någonsin visat något intresse för annat än modebloggar. Aldrig har jag sett något på förstasidan som inte handlar om mode, tv-serier eller populärmusik. Aldrig hjälper de bloggar som liknar min att synas och spridas. Alltid massa ytligt skit som aldrig går en centimeter utanför ramarna för vad som är så politiskt korrekt att man kan spy.

Så dagen då jag flyttar hela den här bloggen till en egen domän närmar sig, och då slipper jag stödja den här skitsajten. Då slipper jag deras reklam, och alla deras älskade modebloggare på förstasidan. Och förlorar jag läsare pga flytten får jag väl kamma hem nya, det verkar ändå som att jag fastnat på ~100 läsare om dagen.

Bara heads-up, liksom.

Prenumerera på bloggen

Jag pratar inte med fula människor

Photobucket


Sen att hon själv ser ut som Dana Carvey i Wayne's World verkar hon vara totalt omedveten om. Och så kan klockan börja räkna ner tills dess att någon kommentarar på att jag hånar hennes utseende. Jag hånar inte hennes utseende, jag hånar hennes ytlighet som illustrerar en ironi som inte infinner sig när snygga tjejer skriver samma sak.

Prenumerera på bloggen

Nakenbilder av dig

Okej, så i morse när jag var på väg till toaletten helt naken gick jag förbi spegeln. Av någon anledning bestämde jag mig för att ställa mig framför spegeln, något jag aldrig någonsin gör helnaken. Och till min förvåning såg det mycket bättre ut än jag trodde. Jag insåg då att alla borde egentligen ta nakenbilder av sig själva.

För det första skulle det förmodligen få många av oss att inse att vi ser bättre ut än vi tror, perspektivet ovanifrån är inte smickrande och det ser mycket bättre ut rakt framifrån. För det andra borde vi dokumentera vår fysiska ungdom. Oavsett hur du ser ut i dag, kommer du förmodligen tycka du såg skitbra ut när du är 65 år gammal och tittar på de 40 år gamla nakenbilderna av dig själv.

Så det är mitt tips till er. Dokumentera er nakna ungdom innan den försvinner för alltid. Jag hade jättegärna sett nakenbilder av hur jag såg ut när jag var 21 år gammal, jag var ju fan nästan het då. :(

PS.
Spännputtar med tvättbräda som Henrik Petersson som praktiskt taget lever sitt liv framför spegeln är förbjuden att kommentera! Bara bleka degklumpar får uttrycka sig.

Prenumerera på bloggen

Vilken är din favorittangent?

Du har ett tangentbord. Det vet jag att du har, ljug inte för mig. Ditt tangentbord har massor av knappar. Förmodligen hela alfabetet, plus alla nummer, och sedan lite till.

Nu undrar jag vilken tangent som är din absoluta favorit.

Är det CAPS LOCK, som låter dig göra dig hörd bland sajberrymdens massor? Tangenten som proklamerar att nu handlar det verkligen om viktiga saker, och låter dig överrösta alla små patetiska gemener.

Eller är det F5, som snabbt och smidigt låter dig uppdatera Facebook för att se vad människor med bättre liv än du gör med sina liv som är mer spännande än ditt?

Eller vad sägs om blank steg, tangenten som ökar mer och mer i populäritet och är ditt vapen i sär skrivar kors tåget. Den dominerar tangentbordet mer än någon annan tangent, och kan även kallas patriotens tangent.

Kanske är det en kombination som är din favorit. Kanske är det ctrl + alt + delete som räddat dig ur otaliga knipor de där åren då du desperat försökte navigera dig genom Windows ME. Eller är det kombinationen WASD som vunnit dig mången Quake-match och pwnat otaliga noobs?

Ja, vilken är din favorit?

Själv har jag en hatkärlek till Insert, och hur den hela tiden lyckas utge sig för att  vara antingen backspace (knappen för dig med beslutsångest) eller print screen (knappen som lät dig spara minnet av när du äntligen lyckades se tuttar i cam). Och med Insert intryckt börjar jag redigera text, och plötsligt har en halv mening försvunnit bara sådär. PWND!

Prenumerera på bloggen

Fuck you, Roger Ebert

Jag har varit lite av ett fan av amerikanske filmkritikern Roger Ebert. Efter att jag kollat igenom alla avsnitt av Siskel & Ebert gillade jag den gulliga gubben skarpt. På många sätt gillar jag honom fortfarande, då han än i dag är en liberal och älskvärd person med vettiga politiska åsikter.

Men efter en serie av felsteg kan jag inte längre ha honom som mitt ledande fyrtorn bland filmkritiker. Jag kan inte längre lita på hans omdöme när det kommer till smak, trots att vi fortfarande delar en progressiv världssyn. Roger Ebert, du var modern i dina recensioner och uttalanden för 25 år sedan, men den tiden har nu passerat. Nu är även du, tyvärr, en tråkig gammal stofil.

Det började med att han gav högsta betyg till Avatar. Eftersom jag brukar dela hans filmsmak hade jag förväntningar på filmen när jag gick och såg den i 3D. Den var så där. Den var inte dålig, bara totalt ytlig, förutsägbar, klyschig och utan något nämnvärt innehåll. Den var fin att se på, men full pott?

Sedan fortsatte det med att han skrev en artikel om hur tv-spel inte är och aldrig kommer vara konst. Det är alltid svårt och vingligt att diskutera vad som är och inte är konst. Jag tycker inte alla spel är konst, men jag tycker FÖR I HELVETE att många spel är det. Precis som jag inte tycker all film är konst, men att vissa verk klassas som det.
För att ytterligare smula sönder ett redan trasigt argument menar Ebert att schack är konst, och konstaterar för oss alla att han helt enkelt bara är en gammal gubbe som inte hänger med och förmodligen inte rört ett tv-spel sedan 80-talet.

Men dödsstöten som får mig att dumpa dig, Ebert, är din recension av filmen Kick-Ass. Här predikar du om moralen, eller snarare brist av den, i att en 11-årig flicka dödar skurkar och får stryk själv. På allvar, Ebert? Menar du att du tar en film om töntiga superhjältar vid namn Kick-Ass på så stort allvar att du blir upprörd över att en 11-årig "superhjälte" dödar skurkar? Och det gör dig så upprörd och illa till mods att du ger filmen underkänt.

Det är en fucking film, Ebert! En film! Det är inte ens en seriös film. Ge den ett lågt betyg om du så vill, men använd inte en så skruttig och fjantig anledning till det. Du dömer inte filmer efter hur moraliska de är, hoppas jag. Åtminstone trodde jag inte det var en av dina kriterier. Men tydligen tar du vissa filmer på alldeles för stort allvar, och tydligen måste en film vara moralisk för att vara bra.

Fuck you, Roger Ebert!
Och det smärtar mig att säga så. För du brukade vara så cool.

Prenumerera på bloggen

Bloggen firar 1000 inlägg

Fast egentligen är det här inlägg #1011, så jag failade lite där.
Men ja, sedan den 16:e oktober 2007 har det alltså blivit 1000 inlägg nu.

Grattis till mig.
Men mest med grattis till er läsare, för den här bloggen är ju för ert eget bästa.


Jag skulle fixa en rolig tävling där ni kan vinna biobiljetter och sånt skit, men eftersom jag vet hur dåliga ni är på att delta i sånt så skiter jag i det. Ni hade er chans!

Prenumerera på bloggen

Internet is serious business

Jag vet inte om ni ibland pratar med främmande flickor på internet. Om ni någon gång gjort det har ni kanske märkt hur djupt seriösa och nästan fientligt inställda många av dem är. Här snackar vi total saknad av både humor såväl som självdistans. Så fort du säger något till dem som inte kan placeras i samma kategori som "vad söt du är" möts du av en pretentiös spydighet och skepsis.

Och alldeles nyss råkade jag ut för en exakt sådan tjej.
Eller, hon råkade kanske ut för mig.

Som ni vet är jag den enda människan i Sverige som fyllt 25 men ändå hänger på Lunarstorm. Vad ska jag säga, jag gillar att titta på småflickor. Du har inte rätt att döma mig! Nåja. Jag såg användaren Ingen__speciell. När jag tittade i hennes galleri noterade jag något anmärkningsvärt - flickan böjer sig fram på nästan varenda jävla bild. Roligt! Tyckte jag.

Så jag addade henne på MSN. En sådan iakttagelse kan jag ju inte släppa.
Och det gick ungefär så här:

bleunt säger (17:58):
Hej! Jag har en fråga!

Hannaa  säger (17:58):
hej, okej?
vad?

bleunt säger (17:59):
Kan du stå upprätt?

Hannaa  säger (17:59):
vrf skulle jag inte kunna det?

bleunt säger (18:00):
Ptja, kolla på ditt galleri på Lunarstorm.
Och på bilden du har här på MSN.

Hannaa  säger (18:00):
ee okej!

bleunt säger (18:01):
förstår du?

Hannaa  säger (18:01):
ja det gör jag, men varför bry sig?

bleunt säger (18:02):
Jag hörde att människor som lutar sig framåt hela tiden nästan alltid är djupt seriösa, speciellt på internet.

Hannaa  säger (18:05):
varför tjabba om detta!

bleunt säger (18:06):
Ska lämna dig ifred med alla dina superseriösa saker nu, akta dig för någon som kommer med en skämtsam kommentar om en aningen smålustig iakttagelse!


Man ska helt enkelt akta sig för att skriva något annat än "vad snygg du är" till tjejer på internet, för 9 av 10 är humorlösa bitterfittor. Eller så är det mig det är fel på. Det är så klart en enorm möjlighet.

Prenumerera på bloggen

Sverige - muslimernas semesterort

Jag har hamnat i invandrardiskussioner en hel del på sistone, och tänkte att man lika gärna kunde värma upp inför att behöva debunka SD:s allt skitsnack som kommer poppa upp vid valet. Jag har redan skrivit lite snabbt om varför jag tycker det är skevt att säga att invandrare är överrepresenterade i brottsregistret, och nu tänkte jag ta itu med deras talking point angående hur invandrare är här helt utan orsak.

Rädslan att extremistmuslimer ska ta över Sverige och införa sharialag är väl utspridd bland landets sverigedemokrater. Av någon anledning föreställer man sig att samma flyktingar som flyr religiösa förtryckande extremistregimer är ute efter att förvandla Sverige till en religiös förtryckande extremistregim. De vill alltså förvandla Sverige till exakt det de flydde från. Makes sense.

Majoriteten av invandrarna i Sverige är liberala och progressiva, och väldigt få om några alls tycker vi bör införa sharialagar och börja stena kvinnor på torget. När jag förklarar det får jag ofta höra att "97% av Sveriges alla invandrare saknar giltiga flyktingskäl", och man försöker få det att låta som att 97% av alla invandrare är här bara för skojs skull. Eller för att ta över Sverige.

För vi vet ju att alla dessa muslimer som lever ett gott och välställt liv av lycka och välmående i varma soliga länder plötsligt en dag bestämmer sig för att lämna släkt, familj, vänner, arbete, hus och hela sina liv för att flytta upp i det där kalla ensamma landet i norr. De försöker få det att låta som att invandrarna kommer hit för att semestra.

Saknar giltiga flyktningskäl. Nyckelordet där är "giltiga". Det finns regler som säger att man måste vara under direkt hot. Direkt livsfara. Man kan riskera fängelse pga religiösa eller politiska övertygelser eller leva i extrem fattigdom, utan att klassas som giltig flyktning. Ta Irak till exempel, där folk lever med frekventa bombdåd och strider mellan shia och sunni. Landet klassas ändå inte officiellt som en krigszon, trots att folk dör av bomber och kalaschnikovs varje dag. Det är alltså inte "giltiga" skäl att vilja undkomma den livsfaran som ens barn utsätts för varje dag.

Även om skälen enligt konventionen inte klassas som giltiga, så lovar jag att alla som flyr hit har skäl. Ingen gör det bara för skojs skull. Ta invandrarna från Somalia till exempel. Mogadishu är och har länge varit Jordens farligaste plats. Är det skäl nog att fly till ett annat land? Inte enligt konventionen.

Sverigedemokrater som säger att 97% av alla invandrare är här på frivillig semester för skojs skull, borde prova att faktiskt PRATA med en brun människa någon gång i sina vita liv. Sätt er i Volvon eller ta röda linjen och åk till en förort, och innan ni blir rånade och misshandlade kan ni be dem berätta för er varför de tvingats fly till Sverige.

Då får vi se om era giltiga fucking skäl.

Prenumerera på bloggen


Åh, så roliga ni är då

Photobucket


Aftonbladet försöker få folk som är ointresserade av golf att klicka på länken genom att leka lite mer ord. Jag tänkte skriva något skojigt om att det står mellan honom och Jesse James, men såg sen att någon redan skrivit det i artikelns kommentarer. Så fuck it. Jag har inget.

Prenumerera på bloggen

Ö på engelska

En bra sak att veta är att Ö på engelska heter "umlaut".
Det lärde jag mig av Stephen Colbert i dag.
En bra kunskap att stila med, liksom.


Prenumerera på bloggen

Experiment

Ta de tre sakerna närmast dig.
I vilket land är de tillverkade?

Prenumerera på bloggen

Amerikanska idioter

I över ett år har "The Tea Party Movement" vuxit i USA. Den uppstod kring demokraternas vinst i valet 08, och består av folk som är missnöjda med regeringen. Protesterna består mestadels av gamla, tjocka vita amerikaner som inte riktigt kan förklara vad de är missnöjda över. Men det officiella målet för protesterna är (och därav gruppens namn) den omänskligt höga beskattningen och socialismen som Obama sprider.

Vi kan ignorera att Obama sänkt skatterna för 98% av befolkningen (i klippet säger han 95%, vilket är Demokraternas egna siffra, men oberoende organ säger 98%), när 64% av demonstranterna tror att han höjt deras skatter. Såvida inte dessa demonstranter tillhör landets 2 rikaste procent, så har de helt fel. De är hjärntvättade av FOX News, och motiverade av sin smygrasism. Det är inte en tillfällighet att det här skedde på felaktiga grunder så fort landet fick en svart president.

"We want out country back", säger så mycket.Prenumerera på bloggen

Veckans kommentarer!

Ja, jag har varit dålig på att uppdatera med Veckans kommentarer.
Men here it goes! Har en del att ta igen.


Kalle Balik om Viktigt inlägg till alla killar - analsex:
Jag har aldrig provat analsex. Jag har aldrig velat prova analsex heller. Det är bara folk med små kukar som känner ett behov av att stoppa in den i ett trångt bajshål.


Robin  om Viktigt inlägg till alla killar - analsex:
jag har hunnit prövat analsex, bara för att få pröva, som så mycket annat inom sex för mig av bara ren nyfikenhet, och jag kan säga det av personlig erfarenhet, det är inget vidare specielt det e som att trånga in kuken i en jätte trång gummiband kan man säga, men då man är förbi den biten så äre som att vifta med en limpa i globen.


Henrik Petersson om Vem runkar bäst?:
Du har bannemig inte fyllt hamsterinläggskvoten...


seraph om Kuvade kvinnor:
Här måste jag fan hålla med. Ofta när man kommer till invandrarkvinnor så låter de precis du säger, väldigt försynta och nästan lite smårädda. Man får återkomma eftersom det är mannen som sköter sånt. Jag tycker det är tragiskt. Och oftast är det tvärtom när man kommer till "riktiga svenskar", då får man ofta höra av mannen att det är frun som sköter det här med försäkringar osv, jag vet inget blah blah.

Skumt...


Nevermind om Bajsbaciller:
Varför kan man inte bajsa med morgonstånd?


Henrik Petersson om Bajsbaciller:
Ni klagar på att penisen nuddar porslinet. Ni skulle bara veta hur det känns när ollonet skrapar emot avloppsrören.


Kalle Balik om Bajsbaciller:
Henrik klagar på att ollonet skrapar emot avloppsrören. Han skulle bara veta hur det känns när man sitter hemma och bajsar och samtidigt blir sexuellt ofredad av gubbarna på reningsverket.


Henrik Petersson om Min första mus:
Jag hann inte med så mycket tortyr första gången jag fick mus. Hon bad mig nämligen (finkänsligt, vilket hedrar henne) sluta efter ett par minuter.


Palle om Min patenterade kärleksförklaring:
Nåt för dig :D

http://www.youtube.com/watch?v=0R7-9Hk7QsY&feature=player_embedded


bleunt  om Min patenterade kärleksförklaring:
Palle:
Hur är det något för mig när de ställer frågor som jag redan listat ut svaret på för läääänge sedan?

"Hur kommer det sig att invandrare är överrepresenterade i brottsregistret?"

Den som ställer den frågan måste lära sig tänka. Inte så mycket för att svaret är uppenbart, utan för att svaret i sig avslöjar att det är fel fråga att ställa.

Faktiskt så har någon som ställer den frågan bara kommit halvvägs i sitt tänkande, eftersom problematiken inte bara innefattar en, utan två frågor. Och nu ska jag dela med mig av dem:

Fråga 1): Hur kommer det sig att fattiga är överrepresenterade i världens alla brottsregister sedan lagens begynnelse?

Fråga 2): Hur kommer det sig att en överväldigande majoritet av Sveriges fattiga är invandrare, och en majoritet av Sveriges invandrare är fattiga?

Riddle me that.
Lång kommentar. ^^,

Prenumerera på bloggen

Min patenterade kärleksförklaring

Trogna läsare vet att jag är en uppfinnare av raggningsrepliker, som jag då och då delar med mig till er så att ni också kan få napp trots att ni är fula. Men när man redan fångat en partner, och vill hålla kvar den? Ja, då är det ömma kärleksförklaringar som gäller i stället. Och nu ska ni få ta del av en av mina patenterade kärleksförklaringar:

"I need you more than Christoffer Walken needs cowbell."


Kan även fungera som raggningsreplik i nödlägen.
Och om han/hon inte fattar - dumpa.

Prenumerera på bloggen

Jesus har en enorm penis

Eller är det bara jag som inbillar mig?

http://towleroad.typepad.com/.a/6a00d8341c730253ef0133ecb5f672970b-pi

Krucifixet är över tre meter högt och hänger i en kyrka i USA.

Prenumerera på bloggen

Skattjakt

Det stod en dator i soprummet.
GRATIS RAM-MINNE!!

Snart kommer ett riktigt inlägg, tror jag.
Som ska handla om Streamies-galan.

Prenumerera på bloggen

Idiotförklarad

Jag är hörselskadad. Bara på ett öra, men det räcker för att jag ska höra sämre än vanligt folk. Det blir dessutom svårare att lokalisera ljud, samt att isolera ljud i en bullrig omgivning.

Det innebär att jag ofta säger "va?" när jag pratar med folk. Och när jag gör det tolkar folk det oftast som att jag inte förstår vad de menar. Jag säger "va?", och i stället för att upprepa vad som sas börjar personen förklara det.

Det spelar ingen roll att jag förklarar för folk att jag säger "va?" för att jag inte hör, och inte för att jag inte förstår. Det kommer för resten av mitt liv få folk att tro jag är korkad, när jag egentligen bara inte hör vad de säger.

Det är frustrerande, och ibland känner jag för att börja mumla. Och när folk säger "va?" ska jag förklara vad jag sa i stället för att upprepa det.

- jg gllr int spndlr.
- va?
- spindlar. små kryp. har åtta ben och spinner nät.

Men egentligen har jag mig själv att skylla, på sätt och vis. Egentligen är det jag som måste lära mig att säga "nu hörde jag inte vad du sa, var snäll och upprepa". Men det är väldigt svårt, och "va?" kommer rent reflexmässigt.

Inte världens mest intressanta inlägg direkt, lite för privat.
Men jag skrev ju inte ett skit i går.

Prenumerera på bloggen

Robot Unicorn Attack

Många har redan blivit utsatta för det här beroendeframkallande spelet, men för er som inte har haft den tusen så beordrar jag er nu att GÅ HIT OCH SPELA DET!!! Det är robotenhörningar, älvor, regnbågar och stjärnor som exploderar!

Jag har spelat det sedan igår, och börjar få häng på det nu.
Kom och klå mitt rekord nu!

Photobucket

Prenumerera på bloggen

Min första mus

Sofie säger (10:02):
och katten har fått sig sin första mus.

bleunt säger (10:03):
Jag minns när jag fick min första mus. 

Sofie säger (10:04):
hoppas inte du torterade den lika länge som min kisse.


Prenumerera på bloggen

De älskar mig! De älskar mig inte. :(

Så jag loggade in på YouTube när jag vaknade.


Photobucket

Prenumerera på bloggen

I framtiden är alla extremister

Alla som följt politik de senaste åren har märkt att det handlar mer och mer om "han är fel för att..." snarare än "jag är rätt för att..." under kampanjerna. Man gräver fram skit angående sin motståndare, och lägger sedan till lite mer skit på den skiten bara för att.

I dag slog det mig att den här bloggen i stort sett dödat alla möjligheter till en politisk karriär för mig. Det går liksom inte att få bort allt jag skrivit på internet sedan jag först anslöt mig 1996 och sökte efter "fugees" på Altavista (90-talets version av Google, för er som är för unga).

Och det kan ju inte bara gälla mig. Tänk om 30 år, när Niklas ska ställa upp i kommunalvalet 2040 i Östersund. Hans motståndare gräver fram ett elakt inlägg han skrev om tjocka kvinnor på Wordpress år 2010, och plötsligt har han förlorat 85% av väljarna eftersom nästan alla är tjocka om 30 år.

Eller Lisa, som försöker få en plats i europaparlamentet. Men någon anonym källa anger ett inlägg hon skrev på blogg.se för 25 år sedan, där hon hånar en modevisning med förståndshandikappade modeller (typ som alla modeller då, ZING!). Och plötsligt förlorar hon 93% av väljarna, för om 25 år kommer nästan alla vara förståndshandikappade.

För att inte nämna alla neonazister och hobbykommunister som helt enkelt bara skriver en massa skit. Vi skriver alla en massa skit, och många av oss kommer se dagen då det kommer och biter oss hårt i röven. Det behöver inte ha med politik att göra, det kan även påverka din jobbansökan.

Men det är fan värt det!

Prenumerera på bloggen

Bajsbaciller

Det enda som är värre än att bajsa, är att bajsa i allmänna toaletter. Jag gör det inte såvida det inte är riktigt nödigt. Och ofta när folk får veta det får jag höra att toalettsitsar minsann är så himla rena jämfört med till exempel tangentbord, dörrhantag och stoppknappar på bussar.

Och det är ju helt rätt. Det stämmer. Men jag bryr mig inte. För det handlar inte om mängden baciller. Det handlar om vilken sorts baciller, eller rättare sagt vart de kommer ifrån.

För i toaletten finns bajsbaciller. Som kommer från bajs. Därför blir det äckligare by default. Även om det är tio gånger färre baciller. Jag vill inte nudda något som andra människors bajs nuddat. Helst inte. Om folk bajsade på tangentbord skulle jag ta med ett eget till jobbet.

Sen har jag problemet att när jag sitter på en toalett och ska uträtta mina behov så råkar snoppen nudda porslinet på insidan. Det borde finnas ett konkavt utrymme för snoppar där. Och att skita med morgonstånd är ju bara att glömma.  


Prenumerera på bloggen

Din pappa runkar på toa

Man ser det inte där, men på tidningen han håller i står det "PLAYBO...".
Och det sprutar något väldigt vitt från bakom tidningen. Ganska konstig "leksak". Och varför ser han ut som American Dad korsad med Dilbert?

Photobucket

Prenumerera på bloggen

Korkade människor är roliga

På bussen hem från Uppcon satt det några AIK-fans längst bak. När vi närmade oss Gävle steg deras peppnivå rejält, och de började sjunga olika ramsor. Busschauffören bad en av dem komma fram till honom, eftersom han hade något att säga. Hans kompisar började sjunga en ramsa på sportpubliksmanér:

MARTIN FRAAAAM I BUSSEN!!!
FRAAAAM I BUSSEN!!!

När chauffören hade sagt det han skulle säga till Martin, började de sjunga om hur han skulle komma tillbaka bak i bussen igen:

KOOOOM OCH SITT NER!!!
KOOOOM OCH SITT NER!!!

Vi åkte förbi en ICA Maxi.

IIIICA MAXI!!! *DUNK DUNK DUNK* (på fönstret)
IIIICA MAXI!!! *DUNK DUNK DUNK*

Och det var så konstigt. Är det så riktigt hängivna sportfans gör? Sjunger ramsor om vanliga vardagssaker? Om de står och väntar på bussen. BUSSEN ÄR SEEEEN BUSSEN ÄR SEEEEN Å VI VÄNTAR FÖR BUSSEN ÄR SEEEEN!!! Eller om de beställer på McDonald's. EEEEN BIG MEAL TACK!!! EEEEN BIG MEAL TACK!!!

När vi nådde Gävle började de sjunga JÄÄÄVLA GÄVLE, JÄÄÄVLA GÄVLE!!! När vi klev ut ur bussen frågade någon "är de här Gävle?", sen sprang de iväg och sparkade på en boll. Vuxna män. Det var roligt.

Om jag var en tjej skulle jag nog aldrig kunna vara tillsammans med ett sportfan (iof finns det väl kvinnliga sådana också, så klart). I alla fall ingen som är hängiven, och bryr sig på riktigt, och sjunger ramsor om helt slumpmässiga saker.

Prenumerera på bloggen

Vem runkar bäst?

När jag för en gång skull laddar upp en bild på Facebook.Peter Tuve Tuvesson
Yesterday at 6:22pm ·
Ludde Lundblad
Ludde Lundblad
*dubbel fap*
Yesterday at 6:51pm ·
Lisen Fjellet
Lisen Fjellet
Jag tänker INTE hänga med i fappandet! ;)
Yesterday at 6:53pm ·
Ludde Lundblad
Ludde Lundblad
*fappar lite extra*
Yesterday at 6:58pm ·
Lisen Fjellet
Lisen Fjellet
Ja, du får fappa åt mig.
Yesterday at 6:59pm ·
Peter Tuve Tuvesson
Peter Tuve Tuvesson
*Skriver ut bilden och fapar medan jag ligger i min säng*
Yesterday at 7:01pm ·
Lisen Fjellet
Lisen Fjellet
Jadu Ludde, slå det om du kan! :O
Yesterday at 7:02pm ·
Ludde Lundblad
Ludde Lundblad
*skriver ut bilden och gör ett väl placerat hål och fappar med hjälp av bilden*
Yesterday at 7:12pm ·
Lisen Fjellet
Lisen Fjellet
Okej, du lyckades. Då ska vi se vad Tuvesson har att komma med...
Yesterday at 7:42pm ·
Peter Tuve Tuvesson
Peter Tuve Tuvesson
Jag vägrar säga något innan Lisen sagt något snusk.
Yesterday at 7:52pm ·
Lisen Fjellet
Lisen Fjellet
Jag?! Jag är en fin flicka, jag säger aldrig något snuskigt! :O
Yesterday at 7:59pm ·
Tommy Håkansson
Tommy Håkansson
Tuve har ändå ingen chans, eftersom Ludde bor i samma stad som jag och lätt kan våldta mig. :'(
Yesterday at 8:51pm ·
Ludde Lundblad
Ludde Lundblad
*skriver ut ett stort antal bilder och tapetserar väggar och tak i vardagsrummet samt häller ut matolja på golvet och lägger sig och rullar omkring samtidigt som han segerfappar*
Yesterday at 8:58pm ·
Lisen Fjellet
Lisen Fjellet
Men Ludde, det är ju Tuvessons tur att säga något nu!
Tommy, hur känner du inför den kommande våldtäkten?
Yesterday at 9:01pm ·
Tommy Håkansson
Tommy Håkansson
Orolig. Jag har sett honom i spandex. Jag har sett bulan. :(
Yesterday at 9:04pm ·
Lisen Fjellet
Lisen Fjellet
Jobbigt. Förbered dig med olja och vaselin (margarin?) så ska det nog gå bra.
Yesterday at 9:09pm ·
Peter Tuve Tuvesson
Peter Tuve Tuvesson
Men allt jag säger snor ju bara Ludde och lägger till en del. Han rapear ju inte något originellt. Det är ju som om jag piskar en tjej 10 gånger, så piskar Ludde 11 gånger istället efteråt.
Yesterday at 9:20pm ·
Ludde Lundblad
Ludde Lundblad
Du behöver inte vara orolig! Jag säger till när du ska bita i kudden :)
Yesterday at 9:20pm ·
Ludde Lundblad
Ludde Lundblad
*fappar åt bilden som Tuve fick mig att skapa i mitt huvud*
Yesterday at 10:09pm ·

Kuvade kvinnor

När man ringer till folk mellan 09:00 och 17:00 får man en hel del barn, gamlingar och invandrarkvinnor. Det är liksom de tre primära grupperna jag spenderar dagen att ringa till. Och grejen med invandrarhemmafruar är att det alltid låter så otroligt kuvade och försynta. Nästan rädda. Orden liksom viskas fram. Och på något som knappt ens liknar svenska lyckas de få mig att förstå att det inte är någon idé att prata med dem, eftersom det är mannen i huset som bestämmer allt sånt där.

Och om jag ringer tillbaka senare på dagen och får prata med mannen, då får man någon som talar högt med stark stämma och bra svenska. Med brytning, visst. Men lätt att höra, lätt att förstå. Kanske borde kvinnan befinna sig på Komvux och lära sig svenska, i stället för att sitta hemma och svara i telefonen 11:00? Ja, kanske.

Det är sånt här jag vill se diskuteras. Inte hur många procent av brott som begås av invandrare eller hur mycket de kostar kommuner. Och jag vill för i helvete inte höra några jävla debatter om slöjor. Det är villovägar som leder rakt in i tegelväggar. Även om vi skulle sjunka så lågt att förbjuda slöjor är det knappast en bit tyg som kuvar kvinnorna.

Bara en idiot sätter ett plåster på symptomet i stället för att behandla sjukdomen.

Prenumerera på bloggen

Mona Sahlin, djurplågeri och röster till salu

Ja, jag är dålig på att uppdatera bloggen. Så jag skriver två lite snabba saker.

När jag var i Stockholm (som enligt Gabriella hade ovanligt många bögiga killar helt plötsligt, men egentligen beror det nog bara på att hon bott i Norrland så länge att hon är van med riktiga män nu) såg jag en löpsedel

MONA SAHLINS KRIS
Väljarna gillar inte hennes dialekt

Om det är ett av henne tre största problem antar jag att Socialdemokraterna vinner en storseger. För övrigt ska jag och Seraph sälja våra röster till SD. Eller så röstar vi bara på dem ändå, for the lulz. Eftersom det inte spelar någon roll. Någon som vill köpa våra röster?


Och sen har vi ju angående alla extremveganer som till och med tycker det är fel att hålla husdjur. Ni vet, de där som till och med är lite mer extrema än veganerna som inte ger sin katt kött. Jag skulle påstå att djuren skulle behandlas sämre om vi inte växte upp med dem, och inte såg dem nästan som familjemedlemmar.

Veganerna ska tycka det är bra att vi redan som barn hjärntvättas av tecknade filmer med storögda talande djur som humaniseras, och att vi sedan döper vår kanin till Pelle. Det är nog det dummaste jag gör. Döper djur, alltså. Så jävla korkat, egentligen. Även om gerbilerna har de jävligt coola namnen Chris Redfield och Leon Kennedy.

Prenumerera på bloggen

Vad är du osäker på?

Jag är så säker på så mycket. Jag vet liksom precis vad jag tycker om abort, homoäktenskap, polygami, yttrandefrihet, politik och så vidare. Det är sällan någon lyckas få mig att ändra åsikt, eftersom jag redan tänkt länge och väl på det mesta.

Men så finns det några områden som är riktigt svåra. Områden som jag inte riktigt vet var jag står. Ett sånt ämne är så kallade reparationer, alltså idén att alla svarta i USA som har slavursprung ska bli ekonomiskt ersatta för att deras familj hjälpt bygga landet. Från början var jag helt emot det, men ju mer jag tänker och läser om det närmar jag mig mitten. Visst, det var inte dagens svarta som slavade, och därför har de ingen rätt till ersättning. Men det var heller inte dagens vita som ägde slavarna, men de tjänar fortfarande på vad deras farfars far gjorde.

Finns det något ämne du själv är osäker på? Något där du sitter i mitten, och inte riktigt vet åt vilket håll du ska?

Prenumerera på bloggen

Smaklös reklam

Nu när jag varit hos mor min över påsk har jag även kollat på TV för första gången på ett par veckor. Där ser jag en reklam för Burger King. En man äter en hamburgare i ett hotellrum. En ko sparkar in dörren, och blir upprörd. Ja, det kan man ju förstå. Han äter ju kött, från kor.

Men icke. Kossan är upprörd för att hamburgaren är gjord av kyckling, inte kött. What. The. Fuck. Jag är inte vegetarian, men till och med jag tycker den reklam är smaklös och korkad. Jag förstår om reklamen gör vegetarianer sjuka av avsky.

Gabriella nämnde att det är precis som Douglas Adams skildring i restaurangen i slutet av universum, där kossorna bjuder på sig själva och låter kunderna provsmaka deras kött innan de slaktas. Bara det att i Burger King-reklamen handlar det inte om satir. Så otroligt korkad och smaklöst.

Och jag är förvånad över att jag reagerar, men det gjorde jag.

Prenumerera på bloggen

Islam och terrorism

Nej, Islam är inte anledningen, som många vill få det till.
Men det är en viktig del av motiveringen. Det är en viktig ingrediens.

Men att säga att det är hela anledningen är att simplifiera det lite väl hårt. Vi måste även ha med västvärldens imperialism och ländernas fattigdom i beräkningen. Sen är det viktigt att minnas att terrorism inte är enbart inom Islam. Det är från de delarna av världen det sker mest just nu, men det har även existerat inom Buddhism, Hinduism och Kristendom. Även Judendomen utövar en form av delvis religiöst motiverat förtryck och terror i dag.  

Alla religioner fungerar som motivering till utförandet av terrorism.

Det är en validerad åsikt att religion är en katalysator, enligt mig. Jag håller med om att religion (i detta fallet Islam) fungerar som en stor bakomliggande drivkraft, men som jag skrev ovanför är det bara en ingrediens. Annars skulle alla muslimer göra det, och det handlar ju bara om en mycken liten del av dem.

Prenumerera på bloggen

Viktigt inlägg till alla killar - analsex

Är du en kille? Vill du testa analsex? Jag var som du en gång i tiden. Sen surfade jag in på efukt.com. Nu vill jag inte prova analsex längre. Aldrig i livet. Det är inte alls som i porrfilm. Det är inte ett dugg najs. Det är bara äckligt och bajsigt. Ja, bajsigt! Bara så ni vet, det finns bajs där inne. Där du stoppar snoppen. Du kommer få bajs på snoppen. Don't do it!

Don't believe the hype.
Tack till efukt.com för att de förser oss med denna viktiga public service-info, och hjälper oss att undvika bajs på snoppen. Tack för att ni är de enda som vågar visa analsexets bistra, mörka, kladdiga, stinkiga verklighet. :(

Nu vet jag vad som finns där inne.

Prenumerera på bloggen

Bögmartyrer

Photobucket


Är det något jag inte tål så är det bögar som älskar att göra sig själva till någon form av samhällsmartyrer. Mitt första möte med just den sortens bög var när bloggaren Bimboboy jämt och ständigt skrev om hur han aldrig accepterades pga sin sexualitet, och hur det hela tiden fanns homofober bakom varje hörn och i varje skugga som alla var ute efter honom.

Och allt eftersom homosexualitet blir mindre och mindre uppseendeväckande och ovanligt, så blir bögarna mer och mer ivriga att fövandla sig själva till martyrer. Nej, Adam Lambert, folk äcklas inte av att du är gay. Lugna ner dig. Vi försöker inte stoppa dig från att vara sexuell. Låt inte någon bakvänd redneck representera "folk".

Ibland kan jag inte låta bli att tro att många homosexuella ogillar att det blivit så accepterat. Då går de ut och gnäller så här,  som en treåring som söker uppmärksamhet. Som om homosexualitet fortfarande är tabu och något som framkallar ett hat genom hela samhället, så som de verkar villa ha det.

Go away, drama queen.
Ingen bryr sig var du stoppar kuken.

Prenumerera på bloggen

RSS 2.0