Gamla vita tjocka amerikaner <3

I lördags höll Glenn Beck sitt "restore honor"-jippo. Det kom många gamla vita människor. Varför de var där är ingen säker på. Men det har att göra med att återinföra heder, ära och tro på gud. För Amerika har alldeles för lite tro på gud. Människorna där är jätteroliga:

 

 

Favoritcitatet är "I learned everything I need to know about Islam on 9/11".


bleunt recenserar Seven Samurai

http://tv.popcrunch.com/wp-content/uploads/2007/12/the_a_team.jpg+

http://www.cyber-cinema.com/gallery/oceans11_adv.jpg+

http://www.webwombat.com.au/entertainment/movies/images/lastsamurai1.JPG=

http://www.thedorkreport.com/wp-content/uploads/2008/10/seven-samurai1.jpg

 

Åh, och han som spelade karaktären Kanbe Shimada ser ut som Japans svar på Morgan Freeman. Filmen var mycket mer awesome än jag trodde en film från 1954 skulle vara. En stor tumme upp!

http://a7.vox.com/6a00c2251e4a7f549d00e398f5d0ff0005-500pi

 

Se den. Om inte annat så bara för att ha sett den. Den lade ju grunden till den moderna actionfilmen.

 


bleunt modetipsar

En t-shirt sitter snyggare om du sovit i den natten innan.

Sverigedemokraterna vill införa paraplynegrer

Jimmie Åkesson sa i ett pressmeddelande i morse att Sverigedemokraterna uppdaterat sitt valmanifest på Sverigedemokraterna.se. Anledningen till de två tilläggsparagraferna är att man nu satsar på att återinföra en förmildrad form av slaveri i Sverige.

"Aldrig förr har svensk industri frodats som när vi brukade oss av trälar", säger Jimmie till SvD. "Att en renrasig svenskfödd arier ska behöva hålla sitt eget paraply är ett hot mot välfärden, och kommer SD in i riksdagen lovar vi att pusha för en paraplyblatte till varje svensk familj. Varför ska vi vita svenska behöva hålla våra egna paraplyn när amerikanegern P Diddy slipper?".

http://blogg.svd.se/images/blogg/86/akessonb.jpg
Jimmie Åkesson tillsammans med en prototyp av de föreslagna paraplyblattarna.

http://3.bp.blogspot.com/_cWMdDTgavyI/SnwfTVFD3uI/AAAAAAAABII/B19ikjOVBlE/s400/Snoop+dogg+umbrella+holder.jpg
Snoop Dogg är en av Jimmies inspirationskällor.

http://www.fonzworthbentley.com/wp-content/uploads/2010/01/fonzworth-diddy.jpg
Så även P Diddy Daddy Puff Combs.

http://www.imnotobsessed.com/files/legacy/2007/12/91791833.jpg
Den lite dyrare deluxeversionen av paraplyneger.

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44060000/jpg/_44060873_bourne_getty220.jpg
Andra sorters blattar går också bra, säger Jimmie.
Bara de har fem fingrar.

http://img.perezhilton.com/wp-content/uploads/2008/10/anneh__oPt.jpg
Men vita manliga paraplyhållare vill Jimmie INTE se i Sverige.

Tips till Sverigedemokraterna

Palle uppmärksammade mig på Sverigedemokraternas rapport kring Sveriges våldtäktsstatistik. Jag lärde mig mycket kul, som att man inte alls vill begränsa invandringen. Bara invandring från vissa länder. De är alltså mer öppet rasistiska än jag trodde innan jag läst rapporten. Najs!

Jag letade dock efter en förklaring från SD angående varför länder fulla av muslimska blattar har mycket lägre statistik än Sverige. Jag ville se hur man klarade att förklara det utan att samtidigt slänga ut undersökningens värde genom fönstret. Utan att komma med en ursäkt i stil med att länder utan lagar har lägre brottlighet än fascistregimer. Men någon förklaring dök aldrig upp. Så jag tänkte komma på några åt dem. 

1) Kvinnor inom den muslimska religionen täcker för sina kroppar. Den som varit i Turkiet vet att det inte finns några lättklädda kvinnor där. Titta bara på kvinnorna som Turkiet skickat till Eurovision! Svenska kvinnor blir våldtagna för att de klär sig för sexigt. Hur ska turkarna som kommer hit kunna motstå dem, när deras egna kvinnor är så fula? 

2) Alkohol. Muslimer dricker inte alkohol. 87% av alla våldtäkter utanför hemmet har alkohol inblandat. Därför har Turkiet inte lika många våldtäkter. Därför måste vi antingen förbjuda alkohol i Sverige, eller alla svenskar bli fundamentalistiska muslimer.

Dina internetvanor

Klicka här för att testa dina internetvanor.
Vad drogs för slutsats om dig? Öppna er för farbror bleunt nu.

Jag fick:

Photobucket

1) Inte sant.
2) Så jävla sant.
3) Är det kod för porrsurfande?
4) Sant.
5) Vilka vänner?
6) Vilken ekonomi?

Gnälliga hycklare

I USA är det just nu en hel del hysteri kring ett center som ska byggas två kvarter från ground zero. Detta center ska bland annat innehålla gym, swimmingpool och café. Det ska även ha en hel våning tillägnad för att hedra WTC-attackens offer. Amerikaner är ursinniga. Varför? För att en våning ska vara till för muslimer som vill be. Man kallar det en moské, trots att bara en av flera våningar är för att be.

"EN MOSKÉ PÅ GROUND ZERO!!!", skriker troll som Newt Gingrich för att hetsa de lättmanipulerade fåren som är det amerikanska folket. Trots att det är två kvarter bort och egentligen inte är en moské. Sen kan man ju ignorera att det redan finns en riktig moské där. Som stod där innan WTC ens byggdes. Men men.

Obama gick ut och förklarade att de har all rätt i världen att bygga centret, eftersom landets lagar ger muslimer lika mycket rätt att uttrycka sin religion som alla andra. Nästa dag sa han att han vägrar kommentera angående visheten i att bygga en moské där, och att han bara menar att de har rätt till det. Weak sauce, Obama. Weak sauce.

Det är för övrigt det amerikanska folkets attityd gentemot hela den här grejen. De flesta tycker att man FÅR bygga centret där, men att man inte BORDE bygga. John Stewart uttryckte det roligast när han utropade "YES WE CAN! (but should we?)".

Men vad jag inte kan låta bli att tänka på är varför inte lika många amerikaner reagerade exakt likadant när hela hysterin kring Muhammed-bilderna ägde rum. Då hörde jag bara "VI HAR RÄTT!" från alla håll och kanter. Endast en extremt liten minoritet sa att bilderna är opassande, och att vi inte borde rita dem. Men nu passar det utmärkt att fokusera på hänsyn framför rätt. Gnälliga hycklare.

Och vadå hänsyn? Om muslimerna som planerar att bygga centret ger med sig och avstår från bygget, binder det inte Islam och alla muslimer till terroristerna? Tydligen tycker amerikanerna redan att Islam och världens alla muslimer är skyldiga för 9/11, eftersom man blir så hysterisk över en moské som ingen al-qaida-medlem ska be i.

Skulle man hindra kyrkbygge i närheten av platser där attentat med kristen motivering skett? Aldrig. För i så fall kan ni ju börja med att riva alla kyrkor i Afrika, Nord-Amerika, Syd-Amerika och sydvästra Asien.

Glenn Beck säger inte upp sig

Photobucket

 

 

FUCK! För en sekund trodde jag det var Glenn Beck på bilden.
That would have been so AWESOME. :(


http://outofbounds.nbcsports.com/Glenn%20Beck.jpg


Framtidsfap

Photobucket


Gör mig en tjänst, kära läsare

Inom obestämd framtid måste jag jobba från 13:00 till 21:00. Det är jätteskoj när man försöker hålla samma dygnsrytm som sin sambo. Man kommer hem tre timmar innan läggdags, liksom. Anledningen till dessa skeva arbetstider? För att det inte finns tillräckligt många anställda för att kunna jobba 09:00 till 17:00 som vanligt. Vi måste alltså blanda kvällsarbetarna med dagsarbetarna.

Så gör mig en tjänst nästa gång någon snackar om hur svårt det är att hitta jobb, och slå dem rakt i magen från mig. Hårt. Och spotta på deras skor. Det finns tydligen FÖR FÅ arbetssökande i Sverige. Moderaterna lyckades för bra.


SD är Sveriges republikaner

Jag läste utdrag ur Jimmie Åkessons tal i dag, och insåg att SD använder samma språk och spelar på samma politiska strängar som Amerikas konservativa republikaner. Några saker ur hans tal:

"Åkesson vill införa gränskontrollerna för att stoppa kringresande sällskap med rötter i Östeuropa".

Östeuropéer är våra mexikaner. Republikanerna vill skärpa gränskontrollerna i gränsstater som Arizona och Texas, för att stoppa mexikaner från att ta sig in illegalt.

"Sverigevänligt regeringsalternativ som kan styra det här landet i Sverigevänlig riktning."

Typiskt republikanskt språk, då Sarah Palin och gänget ofta slänger begrepp som "being pro America" omkring sig. Det skulle inte förvåna mig om man snart började använda fraser som "det riktiga Sverige" och "riktiga svenskar", precis som republikanerna gjorde under valet 2008.

"Men främst tänker jag på landets pensionärer som alldeles för länge tvingats leva på alldeles för lite."

"Åkesson hänvisar till statistik från brottsförebyggande rådet som visar att brott riktade mot äldre blivit vanligare."

Typiskt republikansk taktik att sikta in sig på äldre, vita väljare genom att skrämma upp dem. När Obama försökte få igenom sjukvårdsreformen menade man att den skulle innebära ransonerad vård för de äldre.

"Åkesson säger att Sveriges feminister länge hållt tyst om våldtäkterna och säger att anledningen antaglingen är problemets koppling till Sveriges 'huvudlösa invandringspolitik'"

Inget speciellt republikanskt här, då inte ens USA:s konservativa skyller våldtäkter på invandrare. Däremot tycker jag det är otroligt roligt hur Jimmie använder statistiken jag skrev om igår i sitt tal idag. Speciellt då jag visste att han skulle länka siffrorna till invandringen, trots att Turkiets siffror är långt lägre.

"Vi måste också skriva om lagen kring hur svenska medborgarskap delas ut."


I USA är man automatiskt medborgare om man föds där. Om en illegal invandrare föder ett barn i USA får hon och barnet stanna. Det står i deras konstitution. Det vill republikanerna nu ändra. Precis som SD vill ändra vår lag för att försvåra det ytterligare för invandrare.

"Kvinnor som känner sig hotade ska, enligt SD, få rätt att bära pepparspray."


Nja, den här räknas inte. Republikaner säger att alla ska ha rätt att bära en magnum. Så här ligger SD lite i lä. Skärpning, Jimmie!

"För att minska risken för våldtäkt mot barn vill Åkesson tillåta brottsprovokation."

Brottsprovokation, som tillåts i USA. Chris Hansen är iof väldigt underhållande. Så en svensk version av How to Catch a Predator kanske inte vore så dumt ändå.

"Han vill också att föräldrar ska få tillgång till register om dömda sexförbrytare i närområdet."

I USA måste alla dömda sexförbrytare gå dörr till dörr och personligen underrätta alla i grannskapet att han är en dömd sexförbrytare.

"På talarstolen sitter en affisch föreställande två blonda barn och med texten 'Ge oss Sverige tillbaka'."


http://thoralfalfsson.webblogg.se/images/2009/geosssverigetillbaka_grusvg_37850121.jpg

 

http://www.healthycomeback.com/truthink/images/TOCB2010Thumb.jpgHypotetisk diskussion mellan mig och en Sverigedemokrat

Sverige har näst flest våldtäkter i hela världen! Det är i alla fall vad Aftonbladet ropar ut på förstasidan idag. Inte flest anmälda våldtäkter, utan flest våldtäkter. Det krävs inte mycket fantasi för att gissa hur den informationen kommer bemötas av Sverigedemokrater och motståndare till ett pluralistiskt samhälle. Det krävs heller inte mycket fantasi för att lista ut hur en konversation med en Sverigedemokrat skulle te sig.

- Sverige har flest våldtäkter i världen på grund av invandringen! Ut med blattarna!

- Men egentligen säger statistiken att vi har flest anmälda våldtäkter. Inte flest våldtäkter.

- Mångkulturen våldtar våra svenska kvinnor! Stoppa massinvandringen!

- Men det kan ju bero på att svenska kvinnor är mer angelägna att anmäla pga att brottet kanske inte bär samma sociala stigma här som i många andra länder.

- Det kan du inte bevisa, negerälskare. Det borde väl inte vara så annorlunda jämfört med Norge och Danmark.

- Nej, det är sant. Men det kan ju även bero på att Sveriges lagar är strängare när det kommer till vilka handligar som definieras som våldtäkt, medan andra länder klassificerar samma akt som sexuellt ofredande.

- Vi har knappast så mycket hårdare definitioner än våra grannländer. Är det så svårt att erkänna att alla invandrade muslimer är skälet till statistiken?

- Har vi så många fler invandrare än våra grannländer då?

- Ja, Sverige har världens högsta nivå av massinvandring!

- Jaså? Okej. Så det är det höga antalet blattar, speciellt muslimer, som är anledningen? Och inget annat. Inte skillnader i det sociala stigma kvinnor utsätts för, och inte skillnader i sexuallagsstiftningen?

- Nu fattar du! Det är blattarnas fel. Det är invandringen som gör att vi ligger på 53 anmälda våldtäkter per 100 000 invånare, snarare än 15 anmälda. Vi har för många blattar.

- Så... varför ligger Turkiet mycket lägre än Norge, Finland, Danmark och Sverige? Turkiet är ju helt packad med muslimska blattar. Varför är deras statistik ett tiotal gånger lägre när de är ett helt land av blattar?

- Men jävla idiot, blattarna i Turkiet är ju inte invandrare! De bor där.

- Åh, så dum jag är. Förlåt.

Pedofilmoral

Det finns en sajt som vid första anblick bara är en vanlig porrsajt. Men det finns en avdelning där smygpedofiler kan komma och lägga upp sina horribelt skrivna sexnoveller om barnknullande. Grammatiken i dessa noveller är så dåliga att jag inte ens skulle kunna tända på dem om jag så var en smygpedofil, men kommentarerna nedanför är så där skrämmande underhållande. Här är ett exempel:

Photobucket

 

Det är skönt att se att även pedofiler som sitter och runkar till barnsexnoveller har vissa gränser. Även om sagda gränser ligger 10 år för lågt. Det är skönt att se pedofiler med moral och etiska principer.

 


Hon måste DUKA!

Photobucket

RSS 2.0