Barndomens e-penis

Henrik tyckte jag skulle skriva ett inlägg, så att mensblodet inte syns så fort man går in på bloggen. Så jag skriver om hur det var förr i tiden, för internet. Ja, jag är tillräckligt gammal för att minnas tiden då internet inte fanns i allas hem. En tid innan gamerscore. En tid innan Facebook. En tid innan våra e-penisar mättes efter hur många achievements i spel eller vänner på sociala sajter vi plockat.

Min barndoms version av e-penis handlade mycket om hur många växlar din cykel hade. Hade du 18 växlar var du riktigt cool, men de som hade 21 växlar på sina cyklar var coolast av alla. Det var liksom det första man frågade när man träffade en vän till en vän, eller någon hade köpt en ny cykel. Hur många växlar har du? De som bara hade 7 växlar fick inte vara med och leka, och 3 växlar var det bara föräldrar och småbarn som hade.

PhotobucketNyss nådde jag 10 000 i gamerscore på min Xbox 360.
Det betyder att min e-penis växte med 10 virtuella centimeter.

Hur mätte man e-penisar i din barndom?
Hockeykort? Coola örhängen? Pogs?

Mensblod

Eftersom jag i stort sett slutat skriva i den här bloggen helt och hållet, så kan ni gå till mensbloggen Fittans vardag. Där kan ni läsa om mens, och se fina mensbilder på mensblodiga fittpluggar. Här får ni lite smakprov:
Aftonbladet upptäcker keyboard cat

Den 24:e juni 2010 -- Aftonbladet rapporterar om ett tre år gammalt internetfenomen.

Photobucket

Hur kommer Daniel och Victorias barn se ut?

Jag målade en bild i Paint.

http://www.politikerbloggen.se/wp-content/uploads/2010/06/vic-461x278.gif


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Kalle Balik visar kuken för Salma Hayek


Våldtäktsstavning

Idag såg jag en på Facebook. Hon hade lagt upp bilder av sig själv från studenten. Med studentmössa och allt det där. Hon hade även stavat gamla med två m. Gammla. Så varför får hon ta studenten? Allvarligt talat nu, hur trasigt och helt jävla fucking meningslöst är det svenska skolsystemet om man får ta studenten trots att man inte kan stava till vanliga enkla ord? Seriöst. Jag blir arg. Får man ta studenten fast man tror 2 + 2 = 22 också? GAH!

Sen stör jag mig på att man så ofta får höra "det trodde jag aldrig om honom" så fort det avslöjats att någon av deras vänner eller bekanta är en seriemördare eller våldtäktsman. "Han som är så snäll". Bara EN ENDA GÅNG vill jag höra någon säga sanningen. Om det är din bästa vän eller din son, då borde du fan veta. Säg sanningen, "ja, jag misstänkte alltid att han var ett stört psykfall". Snälla. Du verkar bara dum annars.

Och så tar jag och skiter i den där "prenumerera på bloggen"-länken.
Skiter i den här bloggen nu. :F

bleunt recenserar filmen Kick-Ass

Jag gillade inte hur de hela tiden använde MySpace.
Det förstörde all form av realism och trovärdighet i en annars underhållande film.

Betyg: 2/5.

Prenumerera på bloggen

Sverige ligger i krig!

Jag såg ett fint litet inlägg från en av Loadings högervridna smygrasister. Jag kallar alla som ser ras framför samhällskategori för smygrasister, mest för att det gör dem så upprörda. Lite för upprörda och träffade, faktiskt. Eftersom jag är moderator där kan jag inte skriva vad jag vill, så jag skriver det här i stället. Hans inlägg såg ut så här:

"Krigets Sverige"

Men vänta nu, det är väl inget krig i Sverige?

"Sveriges 200 år av fred är officiellt över."

OMG det är krig i Sverige! Och det är inte bara hans egna högervridna främlingsfientliga propaganda som yttrar det sådär lite lagom subjektivt och nästan metaforiskt, det är OFFICIELLT!! Den svenska staten har förklarat regelrätt och fullt ut krig!

"Då tänker jag inte på de fredsbevarande styrkor vi har i Afghanistan, för att hjälpa civilbefolkningen där."


Hjälpa civilbefolkningen kan Obama göra på egen hand med långdistansmissiler, helt utan svensk hjälp. Men okej, när soldater skjuter på andra soldater är det inte krig. Det är fredsbevarande. Lite som när du knullar en 15-åring för att hon ska få tillbaka oskulden som George W. Bush stal från henne.

"Nä, jag tänker på att det nu råder inbördeskrig i Rinkeby."

fry-see-what-you-did-there-scaled.jpg image by richwell888

"En 25-årig rebellsoldat meddelade i pappersupplagan av Metro att Rinkebyungdomarna är soldater som ligger i krig mot fienden; Sverige i allmänhet och polisen i synnerhet."

Men inte mot Sveriges militär? Sveriges första krig där vår militär inte är inblandad på något vis, fantastiskt! Så när Sverige skickar militär till ockuperat land är det inte krig. Men när en lallare i Rinkeby inte gillar polisen är det plötsligt inbördeskrig, och han är en SOLDAT. Och det är väl inte inbördeskrig om SVERIGE är fienden? Finns det ett Sverige inom Sverige?

"Polis, brandkår och ambulanspersonal bombarderas med sten, samtidigt som skolor och andra byggnader brinner ner till grunden. Ja, jag måste nog - i vild förtvivlan - erkänna att det råder riktigt inbördeskrig."

Okej, så inbördeskriget (för det är ett krig!) står mellan... Rinkeby och Sverige? Och Rinkebys stridsplan för att vinna kriget som Sveriges militär inte ens är medveten om, är att bränna ner Rinkeby? Oj! Tänk om den amerikanska södern hade en så genial taktik! Då hade de inte behövt ha en smygmuslim i vita huset i dag. 

"Hur skall framtidens 78-åriga Inger och 72-åriga Sven kunna känna sig trygga"

Vad fan.. Inger? Sven? De namnen finns inte längre i framtiden.
Du måste mena Fatima och Mohammad. ALLAH AKBAR!

"när det redan råder krigstillstånd i flertalet större städer."

Sverige har inte ett flertal större städer. :p
Jag ringde en kund i Täby i dag. Jag hörde kulsprutorna i bakgrunden. Kanske borde vi skicka skribenten till Irak eller Somalia, så att han får lära sig skillnaden mellan krigstillstånd och svenskt förortstumult - som han säkert bor flera mil ifrån.

"Vi känner inte längre igen vårt Sverige. Vid det här tillfället behövde inte ens terrorvänstern hjälpa till med krigföringen mot oss."

Och tur var väl det! För jag är en del av terrorvänstern, och jag kan avslöja att vår plan att systematiskt avliva borgarsvin på Sigtunas gator inte alls hade varit lika effektivt som att bränna ner Rinkeby. Vilken tur att varenda invandrare i hela Rinkeby hann före, och att svensk militär är upptagen med stenkastare i mellanöstern.

Prenumerera på bloggen

Veckans kommentarer (v23)

Allt eftersom jag blir mer och mer engagerad i Svampriket, så blir jag mindre och mindre engagerad i den här bloggen. Kanske skulle det hjälpa om jag orkade fixa en egen domän. Nåja, eftersom det gått en månad sedan den senaste Veckans kommentarer, så blir det Månadens kommentarer den här gången.

Anonym om Lady GaGa och gubbkuk:
du är en av dom äckligaste personerna som finns!!!!! och så klart att du ska skriva om den äckliga drömmen ochså så alla andra ochså får dela med sig av det! jättekul ha! ha!
ps.HATAR DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym om Lady GaGa och gubbkuk:
från mig som ps. HATAR DIG!!!!!!!!!!igen. du tycker ju att den här drömmen var äcklig ellerhur? och du vill väl inte att alla andra ochså ska få bli äckliga ellerhur? eller det kanske du vill eftersom du skriver om den här ******* äckliga DRÖMMENN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym om Lady GaGa och gubbkuk:
från ps. HATAR DIG!!!!!!!!!!igen. nu ska jag skriva hur alla andra ÄCKLIGA personer kommenterar den här drömmen. t.ex ha! ha! ha!. jättekul!. det skulle vara kul om jag drömmde det. och nu kommer säkert någon av er säkert skriva svar till den här kommentaren t.ex ps. HATAR DIG!!!!!!!!! DESAMMA! eller något liknande. men vet ni. jag bryr mig *** inte ett DUGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym om Lady GaGa och gubbkuk:
från ps.HATAR DIG!!!!!!!!!!!!!!!
:( =( :b x(
BAAJJSSKORRVV!!!!!!

äcklingen om Lady GaGa och gubbkuk:
kul! jättekul!!!!
från ps. HATAR DIG!!!!!!!!
SÅ gör/skriver ächliga personer1!!!!

Fappe Balik om Sexualiserade småbarn:
Fap fap fap.
Jag tycker att de har för mycket kläder. Är de amish eller?

Robin om Ka-ching! Horor!:
har mig en speciel fantasi, att jag far till nå billigt underutvecklat europeiskt land, köper mig två horer, tar dom upp i rummat, å när vi är väl dära, då ska dom spela schak. inget annat.
men handlade det om 10k kronor, som måste spenderas på horor, tar en sexig lyxig jävel så får hon 10k så får hon väll spänna på en vän till mig som är oskuld, som skulle vara ovetandes om att hon är hora.

Palle om Bara så ni vet...:
Fan äre här för skitpost? Försöker du komma med på förstasidan på blogg.se eller?

Henrik Petersson om Världens mest AWESOME spelomslag:
Jag skulle säga att det som roboten håller i högerhanden på omslaget till Metal Marines inte är ett skjutvapen som avfyras, utan ett lasersvärd.
Undertiteln på Dynowarz är "The Destruction of Spondilus". Jag tror "Spondilus" är inspirerat av Massospondylus, som var en verklig dinosaurie (dock en prosauropod och således inte alls lik robotdinosaurien på omslaget).

Gunnar om Jag kanske röstar på Sverigedemokraterna:
Varför röstar du på piratpartiet?


Det var lite fattigt på roliga kommentarer.
Men så har det ju varit lite fattigt på roliga inlägg också.

Den sista kommentaren, den som frågar varför jag röstar på PP, kanske inte ser så rolig ut först. Tills man inser hur himla dum den frågan egentligen är. Finns det ens fler skäl än ett?

Prenumerera på bloggen

En fråga till mina kloka läsare

Skulle det tala för eller emot en Gud om alla planeter vi kände till sprudlade av liv? Alltså inte vetenskapligt då, såklart, utan filosofiskt. Och inte nödvändigtvis intelligent liv. Skulle det avdramatisera liv, eller skulle det innebära att många skulle se det som en än mer omöjlig slump?

Prenumerera på bloggen

Slit ut hjärtat - dö av blodförlust

Jag läste den här knasiga artikeln, och reagerade på den här raden: "En obduktion visade att Powell dött av blodförlust efter att hans hjärta slitits ut."

Reflektera över det för en stund. Han dog inte av att hjärtat slets ut. Han dog av blodförlusten. Hur fucking badass är man då? Hur är det ens fysiskt möjligt? Om någon slet ut mitt hjärta skulle jag falla ihop och dö på sekunden. Jag skulle inte säga "ow, skit också, nu blöder jag", för att sedan dö lite senare av blodförlust.

Och hur jävla korkat är det att sätta den där artikeln i SPORTBLADET?! Vad FAN har det med sport att göra? Om Donald Trump våldtar en kvinna, kommer vi få läsa om det i Dagens Industri?

Prenumerera på bloggen

Världens mest AWESOME spelomslag

Jag försöker hålla mina tv-spelsinlägg till Svampriket. Men ibland kommer ett inlägg som jag tror även de helt spelointresserade läsarna av den här bloggen kan uppskatta. Mitt inlägg om AWESOME spelomslag är ett av dem. Så här är min lista över några av världens mest AWESOME spelomslag!

 

ACTION 52!

 

Det finns några kriterier för vad som gör ett AWESOME spelomslag AWESOME. Dinosaurier, laser, explosioner, muskler, ninjor, rymdskepp, stora svärd och drakar är några av de saker som per automatik gör ett omslag AWESOME. Action 52 fick ganska nyligen Angry Video Game Nerd att bli galen, men även om spelen på kassetten suger är bara omslaget värt pengarna.Vi ser hur ninjor, drakar, rymdskepp och flygande robotögon slängs mot dig samtidigt! Falsk marknadsföring? Hell yeah!

 

METAL MARINES!

 

Här har vi ett spel som inte fuckar omkring. En enorm robot bland enorma missiler i en ödelagd stad. Hans högra arm siktar inte ens på något, den bara skjuter ändå. Typ som, varför inte skjuta när man kan skjuta? Hell, den kanske inte ens KAN sluta skjuta. Den skjuter säkert dygnet runt. Hela tiden. Non-stop. Men allra mest AWESOME är så klart bakgrunden, där vi ser ett svampmoln. Vet du vem som överlever en atombomb på det där avståndet? INGEN! Det här spelet fuckar inte omkring, eftersom det är Game Over redan på omslaget!

DYNOWARZ!

 

En robot, med laserpistol. En dinosaurie. En ROBOTDINOSAURIE! I rymden! Med laser, rakt genom dinosauriens huvud! PIOW! Och som om det inte var nog så är titeln så AWESOME att den inte står under det engelska språkets konventionella regler för grammatik. Dinowars? Fuck that! DYNOWARZZZZ!

3-D WorldRunner!

 

Det enda som kanske är mer AWESOME än pistoler som skjuter laser, är röda infekterade bröstvårtor som skjuter laser! Dessutom fanns det en tid då alla spel med självrespekt hade ”3D” i titeln. Här fick man till och med ett par 3D-glasögon med på köpet! Det är något vi förmodligen kommer se igen, då ”3D i titeln”-trenden gör comeback 2015.

UNNECESSARY ROUGHNESS!

 

Är det en sak vi inte har tillräckligt av i dagens moderna spelklimat, så är det böghögar på våra spelomslag. Jag tittar på er, EA Sports! Om ni ska ta betalt för att folk som köpt begagnat ska få bruka hela spelet, då ska NFL 11 åtminstone ha en fucking hög av bögar på omslaget! Och vem älskar inte titeln? Unnecessary Roughness. Kan det bli mer subliminalt homoerotiskt? Bring back the böghög!

TURTLES III: THE MANHATTAN PROJECT!

 

Om man vill få någon att se AWESOME ut, behöver man bara avlägsna deras pupiller. Det är lika med instant badassness. Det här omslaget har en supermusklig dinosauriemutant, med både svärd och laserpistol. Är dinosauriemutanten med i spelet? Nej. Har han någonsin varit med i Turtles serietidningar, filmer eller tv-serier? Nej.  Men vad spelar det för roll? Sluta gnälla! Han är AWESOME! Det fattas bara att han var 30% rymdskepp för att omslaget skulle explodera! Det enda dåliga med det här omslaget är Michaelangelo, som ser ut som en jävla räddpulla i bakgrunden.

SENSIBLE GOLF!

 

Men Tommy, säger du, den här bilden är ju inte AWESOME. Och golf? Golf är ju inte AWESOME. Men det visar bara hur lite du förstår. Sensible Golf, är titeln. Men vad är finkänsligt med att skjuta golfbollar på stackars fåglar? Och inte bara vilken fågel som helst, utan en vithövdad örn — ett av världens mest utrotningshotade djur! Det, om något, är AWESOME. Jag kan tänka mig att den här bilden retat gallfeber på såväl PETA som amerikanska patrioter.

CIVILIZATION II!

 

De flesta spelomslag håller sig till ett tema, och följer dogman att vad som visas måste befinna sig i någon form av kontext. Men det skiter det här omslaget prompt i, och slänger in allt möjligt helt utan någon annan anledning än att det är AWESOME. Det här måste vara världens enda omslag att på en och samma gång ha en ninja,  en drake, dinosarier, svärd och rymdskepp. Det enda som fattas är muskler och laser.

Prenumerera på bloggen

Lugnet före stormen

Dina 100 ord blir publicerade!

Du har formulerat riktigt spännande och intressanta 100 ord.
På Söndag 6:e juni kommer din text därför att publiceras på LunarStorms förstasida [Start/Nyheter] som har fler än 300 000 läsare dagligen. Så var beredd på många lunarmejl och ännu fler gästboksinlägg.
Men tänk också på att det bara är de 100 senaste inläggen som syns, så kolla av din gästbok så ofta du kan under den aktuella dagen.

Eftersom så många läser 100 ord händer det ibland att den som blivit publicerad får inlägg i gästboken som är osakliga eller innehåller påhopp. Är inläggen bara korkade i största allmänhet är vårt råd att du blockerar avsändaren under [Inställningar/Blockera]. Är något inlägg riktigt elakt kan du anmäla personen som skrivit det under [Hjälp/Kontakta oss/Säkerhet].

Fortsätt vara aktiv på LunarStorm – det är medlemmar som du som gör sajten så mycket roligare!

Hälsningar

Redaktör på LunarStorm

Prenumerera på bloggen

RSS 2.0