Bajsbloggen

Jag bajsade idag. Det var den absolut ynkligaste skruttbajsen jag någonsin klämt fram. Jag vet inte om det är för att jag faktiskt ätit lite kött den senaste veckan. Kanske är magen ovan, och bajset blir skruttigt. Vad vet jag. Den såg i alla fall ut som en sån där förlorad själ som Ursula från Den lilla sjöjungfrun har en hel rabatt av.

Photobucket

 

Den såg så rolig ut, jag ville nästan fota den. Och då slog det mig! Hur awesome vore det inte med en bajsblogg? En blogg där man varje dag lägger upp en bild av sitt bajs. Dagens bajs! Så kan man spekulera kring vad man ätit och hur det påverkat bajsets utseende.

Det skulle ju dessutom kunna bli en ganska bra metafor för bloggkulturen.
Så jag känner nästan för att regga Bajsbloggen.se och köra igång! Man skulle ju kunna låta folk gästbajsa också. Låta dem skicka bilder till mig så lägger jag upp dem i Bajsbloggen, liksom.

Skulle du läsa en sån blogg?

Prenumerera på bloggen

Svampriket stryper den här bloggen

Jag får be om ursäkt för den ovanligt extralåga kvalitén här på sistone. Det har blivit väldigt mycket jobb med Svampriket, speciellt nu i helgen. Men nu är det nästan färdigt, och då ska jag försöka uppmärksamma den här bloggen lite mer. :)

Prenumerera på bloggen

EXTRA!! JUST NU!! KLÄNNING!! SOMRIG!!

Just nu högst upp på Aftonbladets förstasida.

Photobucket

 

Prenumerera på bloggen

Jag sa ju det

PhotobucketSen är det ju lite kul att Danmarks bidrag som kom på femte plats, skrevs av svenskar och sökte till svenska Melodifestivalen. Men ratades av den svenska juryn och fick därför inte ens delta i Melodifestivalen. LOL! Sen är de ju lite kul att jag bloggar om Eurovision.

http://wiwibloggs.com/wp-content/uploads/2010/04/Lena-Meyer-Landrut-Germany-Eurovision.jpg


Prenumerera på bloggen

Osammanhängande flum

Photobucket


http://i190.photobucket.com/albums/z166/PowerManDL/LOL-WUT-IT.gif

 

Och jag har försökt diskutera med den killen. Det är omöjligt. Allt han gör är att rabbla sånt där nonsens, oavsett vad han svarar på. Det är som att han inte ens läser vad du skriver till honom, och bara börjar sätta ihop slumpmässigt valda ord och påståenden i en enda röra. Om jag fick välja EN person att träffa IRL, då skulle det vara den killen. Bara för att se om han verkligen pratar så där osammanhängande.

Prenumerera på bloggen


Automatisk telefonsvarare

Många kunder som spelar in svarsmeddelandet på sina telefonsvarare säger "välkommen till familjen Svenssons automatiska telefonsvarare". Och jag tänker, finns det telefonsvarare som inte är automatiska? Finns det telefonsvarare som man måste trycka igång manuellt när någon ringer och man inte är hemma? Är inte automatisk telefonsvarare lite som att kalla en cirkel rund?

Jag vet inte. Det är mestadels väldigt gamla människor som säger det. Så kanske var de första telefonsvararna inte automatiska? Jag kanske är för ung för att minnas dem.

Prenumerera på bloggen


KRISMÖTE!

Jag ser fram emot hur svensk media kommer hålla krismöte över Eurovision-situationen, och hur vi år för år gör sämre och sämre ifrån oss. Det kommer fan bli underhållande att se hur folk tar det på allvar, och diskuterar det på riktigt. :D

Prenumerera på bloggen


Telefonnummer som får dig att dö

Jag har stora problem med vidskepligt folk och människor som tror på "övernaturliga" saker. Jag blir lite extra upprörd när media, offentliga personer eller företag hjälper sån skit att spridas.

Det är ett telefonbolag i Bulgarien, som tror att telefonnumret 0888 888 888 har en förbannelse som vilar över det. Man har därför stängt av det numret, eftersom alla som haft det har dött. Oooh, läskig skit! Så vilka är det som har dött av att ha det där numret?

Död #1:
En cancersjuk man, Vladimir Grashnov, som även var chef för telebolaget. 2001 dog Grashnov mystiskt nog av cancer. Mycket konstigt. En cancersjuk man får telefonnumret, och sedan dör han av cancer. Måste vara något skumt med det telefonnumret.

Död #2:
En maffiaboss. En maffiaboss som år 2003 var i Holland på besök för att se över sitt narkotikaimperium. Där blev han ihjälskjuten på en restaurang av den ryska maffian. Mycket skumt! En maffiaboss som befinner sig i ett knarkkrig mot den ryska maffian blir ihjälskjuten. Och vet ni vad? Han hade sin telefon på sig när det hände! Måste vara något skumt med det numret.

Död #3:
En kriminellt inblandad affärsman som höll på med diverse fiffel, som till exempel kokainsmuggling. Även han blev ihjälskjuten på en restaurang. Jag undrar om Bulgarien vill lägga ner alla restauranger. De borde nog.   

Död #4:
Rutkin Pavaslov, en 45-årig man som jobbade med administration och inventering för ett företag som tillverkar glasspinnar. På fritiden gillade han att bowla, samt att umgås med sina två barn och sin fru sedan 21 år tillbaka. Pavaslov blev ihjälskjuten när han firade sin ena sons 10-årsdag på en barnrestaurang.

En av dessa fyra dödsfall är påhittat av mig. Gissa vilket. -_-

Prenumerera på bloggen


Jävla musliner

http://i.imgur.com/5GgcE.png

 

Prenumerera på bloggen


Jag kanske röstar på Sverigedemokraterna

Ja, om man ska tro valkompassen på SvD så är risken stor.
Jag tror den är trasig. Piratpartiet, som jag röstat på de senaste gångerna, är sist? Har jag svarat fel på frågorna? Men Mp och Vp stämmer ju rätt bra. Vad fan gör SD mellan Vp och Fi? Hur sjukt är inte det? Var det för att jag inte vill ha Turkiet i EU? Men jag vill ju ha fri vård för papperslösa! Korkat test. Får ni några korkade resultat?Photobucket

 

 

Photobucket

 

Prenumerera på bloggen

Bara så ni vet...

... så kommer Tyskland vinna årets Eurovision.
Bara så ni vet.

Prenumerera på bloggen

Sexpartiet

Precis som Piratpartiet är en backlash mot allt som sker mot piratkopiering och personlig integritet här i Sverige, så har man i Australien bildat Sexpartiet. Helt underbart. Som jag skrivit om tidigare så är porr med A-kupor förbjudet i Australien, då det uppmuntrar barnporr.

Man förbjuder även våldsam porr, djurporr och förnedrande porr. Myndigheter får även söka igenom utländska turisters väskor och datorer efter porr som passar den beskrivningen. Det är pga det här som Sexpartiet nu poppat upp, och precis som det svenska Piratpartiet så värnar man om individens integritet.

När blev Australien så pryda?

Prenumerera på bloggen

Dresscode för telefonförsäljare

Det är dumt att skriva om sitt jobb. Men om jag får sparken för det kan jag ju åtminstone gråta ut i lokalmedia över det. Kanske till och med hamna på Aftonbladets förstasida. Så jag tar chansen.

I fredags fick vi veta att en dresscode kommer införas på arbetsplatsen. Som ni kanske vet jobbar jag som telefonförsäljare. En dresscode, för telefonförsäljare. Ja, ni hör ju. Men tydligen ska vi känna oss professionella när vi sitter och säljer, och inte som att vi sitter hemma i soffan och slöar. Tydligen säljer jag bättre om det rinner pungsvett längs mina ben, än om jag sitter i ett par luftiga shorts.

För shorts är det slut med nu. Långbyxor på både killar och tjejer är obligatoriskt, oavsett hur varmt det är. Jag frågade honom vad som räknas som shorts. Är det shorts om man bara ser 10-15cm av benen? Men INGEN hud får synas. Linnen är förbjudna, kjolar är förbjudna, och han pekade på Seraph och sa att kepsar är på gränsen. Pikétröjor var på gränsen, så jag vet inte hur det är med vanliga t-shirts.

Så nu måste jag ut och köpa ett par luftiga långbyxor, bara för att mina chefer av någon anledning inte vill se en enda centimeter av mina ben. Om byxorna ens blir godkända. Jag antar att mjukisbyxor är förbjudna. Och så får jag väl ta med mig ombyte, så jag slipper cykla hem i jeans om det är 25 grader varmt ute.

Jag gillar verkligen mitt jobb och alla där, men det här var faktiskt rätt fånigt. Det är ju rätt kul när telefonförsäljare har strängare dresscode än Google.

Prenumerera på bloggen

Tjurfäktare skadad

Hurra, hurra, hurra!

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/01199/bull3_1199322w.jpg

Olé!

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/01199/bull2_1199323w.jpg

En redan bra dag blev plötsligt bättre.
Jag hoppas han har skitont.

Prenumerera på bloggen

Suicide

Eftersom jag inte hittade någon liknande bild får jag dra mitt strå till internethumorstacken, och göra en själv.

Photobucket

 

Prenumerera på bloggen

Facepalm på Aktuellt

Jag kollade på Aktuellt för en gång skull. Jag brukar ignorera svenska nyheter då de allra oftast är totalt irrelevanta. Det första jag fick höra var reportern prata om den nya artificiella cellen som man lyckats skapa. Han frågade tittarna lite lagom retoriskt om det här kommer innebära enorma medicinska framsteg, eller om forskarna leker Gud. Jag höll på att sätta pizzan i halsen. Sa han verkligen så i svensk nyhetsmedia?

Läkare och forskare "leker" ALLTID "Gud". De ansvarar över liv och död.
Mer Gud än så blir det väl inte?

När ett kommande inslag började med en skakig bild, och reporterns röst sa "Stockholmsbörsen är skakig", var jag så glad över att jag inte betalar tv-licens. Må hända att jag inte har rätt att gnälla när jag inte betalar, men jag vill verkligen inte finansiera sånt idiotiskt trams.

Prenumerera på bloggen

Chanslös mot galen räv

Jag tror det var längesen jag gnällde på Aftonbladet, och det här är ett jävligt dåligt gnäll. Men jag såg rubriken "chanslös mot galen räv", och kunde inte förstå hur någon kunde vara chanslös mot något som är aningen större än en vanlig katt. Så jag klickade på klippet.

Räven blev sparkad ett antal gånger på strupen, slagen med eldsläckare och slutligen ihjälskjuten. Hur i helvete får Aftonbladet det till att räven vann?

Prenumerera på bloggen

En fråga

Finns det ett ord för kvinnor med jätteheta kroppar men fula ansikten?

Prenumerera på bloggen

Ka-ching! Horor!

Efter att sambon inte fått CSN på några månader, och vi ibland bara haft min lön att leva på, så dimper plötsligt 11 000kr ner på kontot. Trevligt!

Photobucket

Om du hade 10 000kr som du var tvungen att spendera på horor, hur skulle du då fördela det? Skulle du köpa en lyxhora för 10 000kr? Eller tio stycken skabbhoror för 1000kr styck? Eller kanske två medelhoror för 5000kr vardera?

Prenumerera på bloggen

Moohammed

Photobucket

 

Prenumerera på bloggen

Pakistan blockar hela Facebook

Okej. Censuren drabbar inte längre bara oss här i väst längre. Nu har Pakistan bestämt sig för att blockera hela Facebook, på grund av "dra the prophet Mohammed"-gruppen. Varför? Var är de moderata muslimerna?

 

Kul förresten hur de bränner svenska och norska flaggor. Det är ju inte alls menat att vara offensive. Men oj, titta, vi kukar inte ur över det! Att ett helt land bestämmer sig för att bojkotta hela jävla Facebook bara för en grupp, får mig att misstänka att fler än jag tror är på extremisternas sida.

Jag blir så trött. Jag väntar fortfarande på att de moderata muslimerna ska göra väsen av sig. Allt jag sett än så länge är en YouTube-användare som uppmanar muslimer att ansluta sig till "rita profeten Muhammed"dagen genom att rita hans namn. Mer sånt, tack. Jag vet att ni kan.

Prenumerera på bloggen


Osäker på om jag ska rita Muhammed

I morgon är det den internationella "rita Muhammed"-dagen. Och jag är inte säker på om jag orkar bry mig. Jag har redan ritat Muhammed och lagt upp bilden här. Det känns bara så tamt och omotiverat att rita en bild. Jaja, det är ett symboliskt statement. Jag vet. Men varför behöver det vara symboliskt? Jag hade hellre hakat på en "kritisera Islam"-dag. Då hade det i alla fall funnits lite substans och mening med det hela, utöver det symboloska manifestet.

Man skulle ju så klart kunna skänka substans till bilden, och ha ett budskap med den. Jag gillar ju till exempel Pedobear-Muhammed. Som jag inte hittar nu.

 

Prenumerera på bloggen


bleunt skriver till Lunarstorm

Det var längesen jag försökte få med ett bidrag till 100 ord på Lunarstorm. Visst har jag kommit med ett par gånger, men för det mesta tror jag att det jag skriver är lite för... jag vet inte, elakt? Men eftersom Lunarstorm nu verkar publicera troll som bara trollar, tänkte jag göra ett försök. Min måltavla fick bli den här insändaren:


Photobucket


Där mitt svar (som förmodligen aldrig kommer publiceras) blev:


Photobucket


Prenumerera på bloggen


Grattis, Ennio Morricone!

Fick veta nyss att Ennio Morricone vunnit Polarpriset. Så jävla rätt! Om jag skulle sätta ihop en lista över världens 10 bästa låtar NÅGONSIN skulle hans "Ecstasy of Gold" definitivt komma med.


 

Prenumerera på bloggen


Sjukanmäla

I dag ringde jag och sjukanmälde mig från jobbet för andra gången på tre år. Jag hatar att sjukanmäla mig. Vet inte riktigt varför. Har alltid beslutsångest kvällen innan. "Men ska jag försöka gå dit ändå?" Så gjorde jag i onsdags och fredags, och fick betala priset. Lät som en 50-årig kedjerökare med halscancer när jag pratade med kunderna.

Och alltid när jag sjukanmäler mig känns det som att jag måste försöka låta sjuk. Man kan inte låta för frisk. Fånigt egentligen. Det är ju inte som att hon kommer säga "näe, sjukanmälan godkännes ej, du låter alldeles för kry". Eller att hon hälsar chefen att jag inte lät speciellt sjuk. Då måste man lägga till lite hängighet i rösten, gärna hosta till lite någon gång.

Prenumerera på bloggen

Pussel är så jävla dumt

Photobucket


Det är ärligt talat väldigt svårt för mig att komma på något mer meningslöst än att lägga ett enormt pussel. Föreställ dig att du aldrig någonsin hört om konceptet förut, och att någon skulle försöka förklara det för dig.

- Alltså, först gör de en enorm bild av något. En bild som täcker ett helt bord.

- Oj, det är en ganska stor bild alltså.

- Ja, och sen har de sönder den stora bilder i tusentals små små små bitar.

- Varför då?

- Så att folk ska köpa de tusentals små små små bitarna i en låda.

- Varför?

- För att folk vill sätta ihop de tusentals små små små bitarna till en hel bild igen.

- De tycker det är kul?

- Ja.

- Idioter.


Nämen det är bra, Jack. Det är OK. Allt kommer ordna sig. Snart är du död, och på din dödsbädd kommer du inse att du slösat bort nästan hela ditt sista decennium i livet åt att laga en bild som de haft sönder bara så att du ska laga den igen. Grattis! Herregud, hade du spelat Tales of Monkey Island istället skulle du åtminstone fått lite story, humor, problemlösning och variation.

Prenumerera på bloggen

Ateister är olyckliga

http://www.therudenews.com/wp-content/uploads/2009/06/s-e-cupp1.jpgEn kvinna vid namn S.E. Cupp var med på The Young Turks via telefon för att promota sin bok, "Losing Our Religion". Boken handlar om hur hon anser att kristendomen är under attack av media i USA, och hur man alltid vinklar allt till kristendomens nackdel. För vi vet ju alla att alla hatar Jesus i USA. Eller vänta nu. Besöket hos The Young Turks slutade med att hon blev så pressad att hon lade på luren.

I fredags var hon även med som gäst hos Bill Maher, och fortsatte att påpeka hur hon tyckte media smutskastar religion i USA. Trots att hennes argument gång på gång sköts ner, så fortsatte hon. Hon sa dumma saker att journalister som själva är troende kristna, som Chris Matthews, hatar kristendom. Hon menade också att situationen mellan Israel och Palestina inte är religiöst betingad. Hon slängde även fram idiotfakta för att försvara religion, som att religiösa är vetenskapligt bevisat lyckligare än ateister.

Att hon säger dumma saker hade inte stört mig, om hon bara inte kallat sig själv ateist. Visst, hon är kanske ateist. Men när hon hela tiden slänger fram idiotfakta så där kan jag inte låta bli att känna det som att hon säger att hon är ateist bara så att hennes idiotfakta ska verka opartiskt och därför mer trovärdigt. Det är lite som när någon som pissar på invandrare eller svarta säger att "några av mina bästa vänner är invandrare och svarta".

Det är så klart omöjligt att mäta lycklighet, och när ateister påpekar att ateistiska länder är mer välmående kontrar de med att det beror på att länderna är mer välställda. Fattigdom och religion går oftast hand i hand, medan sekularism går hand i hand med utbildning som i sin tur går hand i hand med välställdhet. Världens fattigaste är oftast världens mest religiösa.

Sen spelar det ingen roll även OM hennes påstående skulle vara sant. För att citera George Bernard Shaw, "the fact that a believer is happier than a skeptic is no more to the point than the fact that a drunken man is happier than a sober one". Så jag tänker inte ens spendera tid åt att peka på all olycka religion skapar.

Prenumerera på bloggen

bleunt ändrar åsikt

Det händer inte ofta, men ibland ändrar jag åsikt och går över till den andra sidan. Det krävs ganska mycket, och händer sällan. Men nu har det hänt igen. Senast det hände var 2007, då jag slutade vara skeptisk och avfärdande angående global uppvärmning och det faktum att människan bidrar. Jag gjorde min research som en duktig elev, och när bevisen blev för överväldigande emot min egen åsikt hade jag inget annat val än att ändra den.

Den här gången handlar det om kärnkraft. Till skillnad från de flesta andra liberala vänstertomtar har jag alltid varit för utökandet av kärnkraft. Jag har argumenterat för att det är så säkert, och riktigt osannolikt att någon minsta lilla incident någonsin skulle inträffa. När larm gått av och Barsebäck tvingats nödstoppas har jag alltid påpekat att det inte är så farligt som media vill få det att verka, och att säkerhetsåtgärderna är så grundliga att man nödstoppar låååångt innan det ens är i närheten av att hända något.

Men allt eftersom mer och mer kommer fram angående den pågående oljeläckan utanför USA:s södra kust, blir jag mer och mer övertygad om att vi inte alls kan lita på att alla säkerhetsprocedurer och regleringar skyddar oss från katastrof. Inte nog med att tiotusentals liter olja väller ut i havet VARJE DAG, man har heller inte en jävla aning om hur man ska stoppa flödet. De hade inte ens lagt upp en nödplan. Helt otroligt. Så nu läcker det, och ingen vet vad fan man ska göra.

Så tack vare BP och Haliburton har jag ändrat åsikt angående regleringarna och åtgärderna som ska hålla oss säkra. Jag inser nu att jag inte alls kan lita på att ett kärnkraftverk skulle hållas säkert, när jag ser något skötas så dåligt som man hanterat oljeläckan. Visst, det finns skillnader. Oljeläckan orsakades av slarviga företag som ignorerade regleringar och varningar, medan ett kärnkraftverk skulle skötas av den svenska staten. Men nej, jag kan inte längre känna mig trygg med den nivå av säkerhet som visats upp.

Prenumerera på bloggen

USA Vs. Sverige - militärGammalt klipp, men jag gillar't.

Den amerikanska gör mig illa till mods över hur de glorifierar det. Hur de endast ser det från sitt eget perspektiv. Hur de gör Hollywood av det, gör det till något glamouröst. Den svenska äger ju sönder den amerikanska totalt. I stället för det innehållslöst patriotiska är den fokuserad på den humanistiska aspekten.

Tummen ner för USA, tummen upp för Sverige.imanoob4
what the fuck? i thought commercials were supposed to attract people not scare them away! sorry, but marines win. Marines always win

bleunt
@imanoob4 Well, if you're scared away by the Swedish commercial, then we don't want a pussy like you watching our backs on the battlefield anyway. No wonder America fucks up in Iraq if they think it's going to be a fucking Hollywood production with Josh Hartnett.


Prenumerera på bloggen

6 megabild i sekunden

- Jaa, vad är det för hastighet på det här bredbandet då?

- Upp till 6 megabit i sekunden.

- Räcker det då? Det kommer inte försämra bildkvalitén på skärmen?

- Hur menar du då?

- Jag har en ganska stor skärm. 21".

- Umm, nej. Det kommer inte försämra bildkvalitén.


Prenumerera på bloggen

Sexualiserade småbarn

Jag ser mig själv som väldigt liberal och frigjord. Så när jag hörde att det blivit någon kontrovers kring några 7-åriga tjejer som dansar till Beyonce tänkte jag att det förmodligen inte var något. Men så såg jag klippet.

 

Och fan, till och med jag måste säga att det där faktiskt är för mycket för att jag ska känna mig bekväm med det. Jag har inget emot dansen i sig, men kläderna är alldeles för sexualiserande. Varför finns det ens såna kläder i en 7-årings storlek? Är de köpta i en speciell pedofilbutik?

 

Alltså, är jag överkänslig nu?
Jag tyckte det var obehagligt. Och folk gnäller på barn som bär slöja, liksom. Ska man förbjuda slöja ska man fanimej förbjuda föräldrar från att klä sina barn i vad som är menat att vara sexigt.

EDIT:

Eftersom copyrightägarna till klippet plockade ner det, var jag tvungen att lägga upp en video där man diskuterar klippet. Videon är då skyddad av Fair Use-lagen, och kan inte plockas ner.

Prenumerera på bloggen


Bloggturken

De senaste dagarna har jag haft över 180 läsare om dagen.
Det är typ 80 fler än snittet.

Vem vare som länka? Säg vem de fucking va!

Prenumerera på bloggen


Öppet brev till Sveriges moderata muslimer

Way to go ruining it for the rest of the muslims in Sweden, Europe and the world.


Igår attackerades Lars Vilks under ett föredrag på Uppsala universitet. Ett universitet - den västerländska demokratins arena för debatt. Den upplysta världens symbol och platå för utbildning, yttrandefrihet, samt utbyte av tankar och åsikter. Det var i denna intellektuella fristad som Lars Vilks attackerades av svenska muslimer. Svenska muslimer som skändade en ideologiernas marknadsplats på ett långt grövre sätt än Lars Vilks någonsin attackerat deras religion.

Jag har alltid stått på er sida. Inte på grund av er religion, då jag är ateist och på alla sätt och vis rationalist. Jag har alltid försvarat er när ni utstått orättvis och felaktig kritik, för att jag anser det vara er rätt att dela vår välfärd utan att behöva lämna er religion bakom er. Jag har alltid försvarat era kvinnors rätt att bära slöja, er rätt att bygga moskéer och er rätt till en ärlig chans i vårt land.

Men det är slut nu. Jag kommer inte debattera och plocka isär en sverigedemokrats argument. Jag tänker inte ifrågasätta främlingsfientlig propaganda så fort jag stöter på den. Jag ska inte bemöta deras lögner, xenofobi och etnocentrism med fakta och rättelser. Jag har alltid, alltid hållt hårt i deras koppel med vitnande knogar. Jag har aldrig låtit uttalanden passera obemärkt utan att jag skjutit ner dem verbalt eller i textform.

Muslimerna som skriker Allah akbar i klippet är inte gamla, konservativa män från en annan tid och kultur. Det är unga, svenska invandrare. Det är ungdomar, förmodligen andra generationen. Kanske svenskfödda, säkerligen uppväxta här. De är en del av framtiden, mer än de är en del av det förflutna.

Jag kommer låta Sverigedemokraterna vara ifred. Om ni vill ha min hjälp i kampen mot vad det här landet riskerar att förvandlas till, då kräver jag att alla moderata muslimer börjar höja sina röster. Visa att ni är i majoritet. För just nu är det bara de konservativa och extremisterna som hörs. Nej, det räcker inte med passivt agerande. Ni måste ut på gator och torg, ut i media.

Vill ni ha min hjälp för att slåss för ett humanistiskt Sverige? Börja då själva slåss dubbelt så mycket än mig. Om en liten grupp muslimska extremister attackerar Lars Vilks på Uppsala universitet, då tar ni moderata muslimer och tågar kring campus medan ni håller upp plakat med Muhammed-karikatyrer. Vakna! Det är dags att vakna! Det är dags att agera! Just nu vinner extremisterna. Just nu vinner Sverigedemokraterna.

Jag tänker inte slåss för någon som inte slåss vid min sida.  

Prenumerera på bloggenKändisskvaller!

Photobucket

Jaha, så har Mary-Kate Olsen gått och blivit ful. Jösses, vilket kort fönster mellan det att hon blev byxmyndig tills dess att hon blev ful. Man hade typ bara ett par enstaka år på sig to tap that. Jag hoppas många hann med det i alla fall. Det är så tråkigt hur det alltid går ut totalt för tjejer så fort de passerat 20.

Prenumerera på bloggen


Nya regler - barnsoldater och pedofili

Med inspiration tagen av Real Time med Bill Maher, funderar jag på att göra "Nya regler" till ett återkommande inslagg. Hell, jag kanske till och med reggar Nyaregler.se och gör en hel blogg av koncepter.

NYA REGLER!
Du får inte klä ditt barn i camouflage och samtidigt vara emot barnsoldater.
Precis som du inte får klä ditt barn i bikini eller string och samtidigt vara emot pedofili.

Prenumerera på bloggenRita Muhammed-dagen

Den 20:e maj är tydligen "rita Muahmmed"-dagen.
Så alla borde rita Muhammed den 20:e maj. Lägg upp honom i era bloggar. Har ni ingen blogg kan ni skicka bilden till mig (tommy@svampriket.se), så lägger jag upp den här. :)Prenumerera på bloggenSpel får aldrig bli seriöst

Tidigare postat av mig på Svampriket.se.Tv-spel har ännu inte lyckats uppnå status som ett seriöst medium som kan förse oss med mer än bara underhållning. Några spel kommer kanske i närheten, men rent generellt är det hela bara ytlig underhållning.

Inget spel skulle till exempel i dagsläget någonsin kunna skildra en våldtäkt utan att det skulle kännas krystat och malplacerat. Det närmsta spel någonsin kommit en seriös skildring av våldtäkt, var när Jodie Foster blev våldtagen på en pinballmaskin i filmen The Accused.

http://itsnothingserious.files.wordpress.com/2009/07/rapelay.jpg


Spel agerar fortfarande innanför mycket striktare och mer oseriösa gränser än till exempel film. Det mest vågade och kontroversiella som hänt under den här generationen är flygplatsscenen i Modern Warfare 2.

Men mediets begänsande väggar gör sig ändå påminda, när det på en hel flygplats med flera hundra resenärer inte finns ett enda barn så långt ögat når. Av samma skäl kommer det dröja innan man vågar skildra våldtäkt. För så seriöst får spel aldrig bli.

Prenumerera på bloggenHur är Lady Gaga inflytelserik?

Det är en tragisk värld vi lever i om Lady Gaga, som Time Magazine påstår, toppar listan över världens allra mest inflytelserika människor. Hur är Lady Gaga inflytelserik? Påverkar hon hur folk klär sig? För jag har aldrig sett någon bära ett fågelbo på huvudet. Vad gör henne till en av världens absolut mest inflytelserika personer? Hur kan man ens börja motivera det påståendet?

http://cm1.theinsider.com/media/0/346/16/lady_gaga_nose.0.0.0x0.400x465.jpeg


Och det har ärligt talat inget alls att göra med att jag inte skulle gilla Lady Gaga. Sarah Palin är också med på listan, och det är helt rätt. Tyvärr. Jämfört med Sarah Palin älskar jag Lady Gaga, men till skillnad från Sarah Palin har Lady Gaga inget på den listan att göra. Alls.

Jag har ingen poäng eller slutkläm på inlägget.
Jag blir bara så trött, eftersom folk verkligen håller med om att Lady Gaga är inflytelserik. Bara för att ni lyssnar på hennes musik och gillar att läsa skvaller om hur hon festar och hur hon klär sig, innebär inte att hon är inflytelserik!

Nu hoppas jag innerligt att något Lady Gaga-fan hittar det här inlägget och förklarar för mig.

Prenumerera på bloggenFucking jävla flickvän

Nu ska jag skriva om mitt privatliv. Förlåt.
Men när jag handlar med min flickvän ska hon alltid skrika till mig från andra sidan avdelningen. Jag kan stå åtta meter bort, och hon gapar efter mig om ägg och yoghurt. Jag går därifrån utan att hon märker det, och kvar står hon alldeles ensam och gapar högt för sig själv om bröd och makaroner.

Hon älskar även att jämföra diverse rotfrukter och grönsaker med mitt könsorgan. Igår skulle vi köpa gurkor, och hon börjar plötsligt påpeka högt och tydligt så att alla kan höra att "den där är större än din, men den där är lite mindre än din", medan hon pekar på några större och några mindre gurkor och mäter omkretsen med tummen och pekfingret kring dem.

Förbi oss går allt från gamla gummor till små barn, och kan notera utan att ens behöva tjuvlyssna att den där gurkan är större än min kuk. Jag tror det har att göra med att hon är stockholmare.

Prenumerera på bloggenTjockisar

PhotobucketSå vi sätter några tjockisar i tv - som tävlar om att bli smala.
Då blir det ju rätt igen. Eller vänta...

Prenumerera på bloggenVeckans kommentarer

Qaiexx@lunar om Omedveten sexism:
Erik, Den blonda storbystade bruden på min presentation har inget med min kvinnosyn eller mina åsikter över huvud taget att göra. Jag föredrar brunett/mörk håriga tjejer om du ville veta =)

Henrik Petersson, ingen är ett offer om båda går med på det.

seraph, har tydligen inga egna åsikter så det är inte värt att kommentera.

Och bleunt, om du inte kan hantera att andra har en egen åsikt än din egen så borde du inte argumentera med dom över huvud taget, ett argument går ut på att försöka ta lärdom av båda parter inte försöka få dem ändra åsikt. Jag är inte sexist, men jag står för mitt argument. Du försöker spela internet hjälte / kvinnans advokat och du har inget intresse av andras syn såvida dem inte matchar din egen.

Reconsider.

bleunt  om Omedveten sexism:
Jag älskar hur han tror att kvinnosyn handlar om vilken hårfärg han föredrar på kvinnor. Det är fan till och med roligare än det faktum att han stavar som en efterbliven femåring på crack.
Kalle Balik om Nakenbilder av dig:
Jag såg rätt fresh ut när jag var ung och åkte skateboard. Men sen upptäckte jag öl och Final Fantasy. Nu har jag fått en sådan där liten sittmage, men jag ser fortfarande bra ut om jag står upp. Dock föredrar jag att sitta framför att stå.
max om Jag pratar inte med fula människor:
hon lägger inte upp sig själv för att höra av en TÖNTIG bloggare att hon är ful!
WysiWyg om Genetisk nitlott:
Bi snarare. Jag har kommit fram till att mina potentiella sexpartners är kraftigt begränsade av det faktum att så få (ingen?) vill ha sex med mig, så jag kontrar med att vilja ha sex med så många som möjligt. ;-)

Kunta om Genetisk nitlott:

Om det inte var för att jag inte ville, så skulle jag ha sex med dig wysiwyg.
Anonym om Du FÅR inte sjunga nationalsången!:
Och vem har givit dig tillåtelse att lägga ut mitt namn och bild?

Henrik Petersson om Du FÅR inte sjunga nationalsången!:

Om jag hade fått en Facebookstatus kopierad och sakligt ifrågasatt på en blogg, hade jag med glädje kastat mig in i stiden för att försvara den i kommentarsfältet. Såvida jag inte plötsligt insåg att min Facebookstatus inte var speciellt intelligent trots allt. Joakim Zetterlund, har du plötsligt insett att din Facebookstatus inte var speciellt intelligent trots allt?

Prenumerera på bloggenMachete

Gillar du Desperado och Once Upon a Time in Mexico?
Gillar du Kill Bill och diverse smutsiga hämndfilmer?

Då kommer du älskar Machete.Och den ligger ju så jävla bra i tiden nu, med tanke på lagen man just passerat i McCains hemstat Arizona, som säger att polis måste stoppa alla som kan misstänkas vara illegala invandrare. Det vill säga bruna människor.

Prenumerera på bloggen

Du är kriminell. Jag också.

Ja, det är du. Förmodligen. På något sätt. Det är jag med. På några sätt. Det är riktigt svårt att inte begå brott. Vissa gör det regelbundet, andra gör det bara då och då. Nu tycker jag det är dags att bikta sig. Erkänn dina synder och få förlåtelse (eller bevismaterial för din rättegång).

Jag tänker inte erkänna några brott här.
Däremot kan jag, för underhållningsvärdet, säga vad jag kunde ha begått för brott.

Jag kunde ha laddat hem ett gratisprogram som kan spela in vad som sker på skärmen. Jag kunde ha letat fram ett klipp av en kvinna som strippar i webcam och spelat in det. Sen kunde jag ha laddat hem ett program som kopplar det klippet till min webcam, så att det spelas upp i MSN som om det var från min kamera.

Sen kunde jag ha letat upp kåta gubbar och utgivit mig för att vara en ung tjej som vill strippa för dem i webcam, om de bara för över 100-300kr till mitt konto lite snabbt. Sen kunde jag ha spelat upp det strippklippet för gubbarna i MSN. Det kunde jag ha tjänat en så där 35 000kr på under ett par månader, som jag bland annat kunnat köpa en HDTV för.

Jag kunde ha gjort det, för en så där 2-3 år sedan, och det hade varit kriminellt.
Vad kunde du ha begått för kriminella dåd?

Prenumerera på bloggen

Omedveten sexism

Summering av en diskussion med en ung man:

- Det är så jävla sjukt med 30-åriga män som attraheras av 17-åriga tjejer!

- Vad konservativ du låter. Sjukt är ett hårt ord.

- Det är pedofili! En 17-årig flicka är för ung för att vara med en 30 åring. De är onormalt, specielt för 30-åringen som vill det.

- Var drar du gränsen för ett så starkt begrepp som pedofili? Är det även pedofili om en 17-årig man, som fyller 18 nästa dag, har sex med en kvinna som är 28 år gammal?

- Jag tycker inte de är lika fel med en 18-årig man och en 28-årig kvinna, för det är skillnad på hur män tänker.

- Och där bevisade du en gång för alla att du är en chauvinistisk mansgris som placerar kvinnor i ett offerfack och fråntar dem därmed all sexuell myndighet. Jag hoppas du växer till dig i din kvinnosyn, för just nu är den väldigt nedlåtande och sexistisk. Det värsta är att du förmodligen inte ens är medveten om det.

Prenumerera på bloggen

Blomvakt Vs. geting

- Jamen hej, det är Tommy här, jag ringer från Tele2!

- Ja. Hej. Nej. Umm... Nej, jag kan inte prata nu. Det har kommit in en geting. *KLICK*

Prenumerera på bloggen

Du FÅR inte sjunga nationalsången!

Photobucket


Bara för att skolan inte arrangerar sjungandet av nationalsången, innebär inte att man inte får sjunga den. Ingen kommer skicka dig till rektorn eller neka dig slutbetygen om du och dina vänner själva arrangerar sjungande av nationalsången under avslutningen. Såvida ni inte vrålar den ilsket från 5cm rakt i ansiktet på skolans alla invandrare kommer ingen tycka det är rasistiskt. Så lägg ner hela martyrskapen.

Åh, och antingen går man ut på gatorna och protesterar, eller så är man en mes som inte vågar? Alternativet att inte bry sig finns tydligen inte. Och tydligen måste man vara jävligt modig och ha enorma kulor för att våga sjunga på gatorna. Ja, för ni vet, det är ju förbjudet och så. Polisen kommer ingripa med full kravallutrustning!

Jösses. Och jag tyckte alla som gnällde på skolor som inte håller avslutningar i kyrkor var lama. Skolor ska inte hålla avslutningar i kyrkor! Inte statliga skolor i alla fall. Alla är inte kristna, de flesta tillhör inte ens någon religion alls. Separation of chuch and state, tack. Så länge vi inte håller avslutningarna i moskéer finns ingen anledning att gnälla. Men ni vill ju sä gärna gnälla.

Prenumerera på bloggen

Genetisk nitlott

Photobucket

Så hon till höger är syster till Kim Kardashian och bruden till vänster? Wow. Snacka om att dra en genetisk nitlott. Hon känns lite som den där systern med basröst i Shrek. Fan vad bitter hon måste vara varje dag dygnet runt.

Och ja, det har blivit väldigt mycket dissande av människors utseende här på sistone. Men det är OK, för jag får håna andras fulhet eftersom jag själv inte är någon snygging. Det är lite som att Jesper Odelberg får skämta om CP-skadade, och svarta får kalla varandra nigger.

Prenumerera på bloggen


En korkad person säger korkade saker

Under de 4 år som jag haft mitt YouTube-konto har jag aldrig fått lust att göra ett videosvar, förrän jag såg det här klippet. Det kan hända att jag verkligen sätter mig framför kameran och plockar sönder hans idiotiska argument bit för bit. Men tills dess får det duga med textsvar, även om det inte är lika coolt.
Och nu blir det massa text på engelska, eftersom jag inte orkar översätta mina svar till honom. Men ni är smarta, så ni klarar det. Annars skulle ni inte vara här. ;)

1) Why does God allow suffering? Se what I did there? I just fucked  up your entire point by just changing ONE single word.  

2) And what the hell is "excetera"?

3) And you're saying that for God to get rid of evil in the form of the raping and murdering of little children, he also has to get rid of pork? Or are you saying that God can't tell the difference? It's ALL evil or NO evil?

4) If GOD removed all the pork and alcohol, ATHEISTS would complain TO GOD? Well, if GOD did that, then we'd know he existed, right? Then we wouldn't be atheists any more, right?

5) Don't talk about God being all for free will when you go to hell if you don't obey blindly. And what about the little kid's free will? I bet you getting anal raped and murdered wasn't within the kid's will.

6) There is no universal and objective evil.

7) Evil is not always bound to free will, and suffering is not bound to evil. There are natural disasters and cancer, which have nothing to do with maintaining the free will of people. Yet, you nor God would call cancer and earthquakes evil, because if so then they are evil acts of GOD, not by the free will of humans.

8) If God decides what's evil and not, and you trust him to, then is everything he does in the Bible not evil?

9) An atheist using the word God is using the word to describe the concept. Not an actual being.

10) Which law has God given us to prevent the earthquakes he creates? Are the quakes punishment? So people who suffer or die in natural disasters and diseases had it coming? Even small children?

11) Which law has God given us that will prevent murder and rape that we (atheists) have rejected? We totally agree that rape and murder are right to be banned. Or is the bacon and seafood what's causing the rape and murder? Yeah, people murder anyway. Both religious and non-religious (mostly religious). But that's like saying God allows evil because a small minority of us use it.

12) God won't interfere with my life? So I'm going to heaven when I die no matter what?

13) If I break the laws, I lose - not God? But what about the person I killed or raped? And how do I lose? Prison? And who puts me in that prison? Not God.

14) Would you like to have sharia law where you live? Do countries that have sharia law (religious law, which you support) also have less evil?

Prenumerera på bloggen

Världens 100 vackraste människor

People Magazine publicerar som bekant varje år en lista över vad de anser vara världens 100 vackraste människor. Det här året finns Gabourey Sidibe med på listan. Det känns bara som ett hån att ha med henne på listan, för vi VET att de som ställer samman listan inte egentligen tycker hon är en av världens 100 vackraste.

http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Entertainment/images-6/gabourey-sidibe-Precious.jpgOch nu vet jag att några kommer bjuda på ursäkter och anledningar och försöka förklara för mig hur fel jag har, och att det inte bara är klassisk skönhet som räknas eller att hon är fin på insidan. Om man går efter inre skönhet är ju alla de andra 99 platserna helt jävla off i stället, och People Magazine KÄNNER inte människorna på listan.

Nej, det känns som att någon kommer hälla en hink med grisblod över henne när som helst. De gör det bara för att hon är poppis just nu och är med i en älskad film, och de vill tjäna bra PR genom att inte verka ytliga. Men när man gör en lista över världens 100 vackraste människor är det OMÖJLIGT att inte vara ytligt!

Prenumerera på bloggen

Mer torr humor

PhotobucketHär känner jag att det gömmer sig ett humoristiskt guldkorn någonstans. Jag är förmodligen alldeles för nyvaken för att gräva fram det. Men det borde ju vara något i stil med att man inte kan kicka KÖRberg från KÖRslaget, det är ju HANS slag.

Eller något i stil med att det här var ett riktigt Kör(berg)slag i ansiktet för honom.
Nej, jag kommer inte på något kul. Men visst känns det som att någon finns där?

Prenumerera på bloggen

RSS 2.0