Vad rasisterna inte fattar angående yttrandefrihet

Mmmackan P16 från Sunne i Värmlands län
Idag 02:05 (#57764 - obesvarat)

Öj du din lilla mupp. Sveriges grundlag säger att Svenska medborgare har både yttrande och tryckfrihet så vi får skriva vad vi vill på våra förbannade lunar presentationer. A.C.A.B. !!! Varför respektera människor som skyddar en lagstiftning som värnar mer om invandrare än Svenskar!!!

Hur många gånger har jag inte sett samma tafatta argument från många andra obildade rasister som kallar sig själva "patrioter". Ett dåligt påstående på dålig svenska. Patrioterna som borde vara bäst i landet på vårt modersmål, är av någon anledning sämst av oss alla.

Nu skriver jag den här bloggen för att kunna hänvisa framtida okunniga hit i stället för att behöva förklara om och om igen. Yttrandefihet är inte samma sak som att ha tillstånd att säga och göra precis vad man vill precis när och var man vill. Det finns till exempel något som kallas "hets mot folkgrupp", såväl som det finns "olaga hot" och "ärekränkning". Några av våra regler som förhindrar oss att uttrycka oss 100% fritt utan några ramar.

Men även om man håller sig inom dessa begränsningar och bara sprider åsikter och polistiska ideal utan att bryta mot våra lagar av några jag nyss nämnde, så gäller lagen om yttrandefrihet och tryckfrihet inte alls på Lunarstorm. Och det är pecis det som extremisterna inte verkar förstå. Lunarstorm är en privatägd sajt. Den är grundad av Rickard Ericsson och ägs av LunarWorks Holding AB, och det är dom som bestämmer vilka som får vara här och vad som får skrivas här. Och det kan dom bestämma utan att ta någon som helst hänsyn till svensk lag om yttrandefrihet etc.

Låt mig förklara närmare.

Situation då yttrandefrihet inte gäller: Jag ringer din mormor för att kalla henne hora och hota med att döda henne.

Situation då tryckfrihet inte gäller: Jag går in i din mormors hur för att klottra mina personliga politiska ideologier på hennes tapeter.

Det är ungefär samma sak, fast med en extrem vinkel.
Lunarstorm är Rickards hus, ni får inte komma in hit och klottra på hans tapeter om han inte tillåter det, vilket man kan läsa om i avtalet man måste godkänna för att bli medlem. Och Lunarstorms användare är Rickards mormor, man får inte hota och kränka henne.

Så, alla rasister (patrioter) som påstår att Lunarstorm och andra privatägda sajter kränker deras rätt till yttrandefrihet genom att ta bort dom eller varna dom, är helt off. För att älska Sverige så mycket är dom verkligen obekanta med svensk lag.

Kommentarer
Postat av: kayarina

så jävulskt bra skrivet. keep it up!

2007-11-04 @ 12:38:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0