Det finns 7 miljoner muslimer i världen

Sällan har jag sett någon göra bort sig så brutalt.
Hon säger att det finns SJU miljoner muslimer i världen.
Sen ska vi lyssna på henne när hon försöker förklara för oss om talibaner och Al-Qaida.En muslimsk militär i USA sköt ihjäl andra militärer. För att han var muslim säger man nu att det var ett islamistiskt terrordåd, för att kunna skylla det på Obamas "brist på nationel säkerhetspolicy". Så när en kristen fundamentalist sköt abortläkaren Tiller, var det kristen terrorism?

Nej, när man påstår att det finns 7 miljoner muslimer i världen, då ska man bara hålla käft.

Prenumerera på bloggen

Kommentarer
Postat av: seraph

"Bollen är i rullning och den kommer inte att stanna.""Fast, det finns ju ingen boll. Inga vettiga människor med något inflytande drar såna slutsatser."Så du menar att alla som kommer till slutsatsen att USA själv kan ha haft något finger med i spelet på något plan (:D) överhuvudtaget är ovettiga? Nu får du ge dig. :D Det är de som anser att det är helt omöjligt som är ovettiga.Så du tror inte att det kan ha funnits några inom USA:s regering som visste att nåt skulle hända och att de sedan tittade åt andra hållet för att de visste att en sådan händelse skulle ge dem exakt det de ville - en ursäkt för att dra igång sina krig etc?Men jag antar att det är lättare att tro att några nissar lyckades överlista USA:s försvarssystem, och att nissarnas pass osv lyckades överleva alla explosioner och bränder osv bara för att hittas så att man kunde säga AHA!

2009-11-14 @ 10:03:28
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: seraph

Och ja, det var en rolig brutta lol. :D

2009-11-14 @ 10:04:43
Postat av: bleunt

"Det är de som anser att det är helt omöjligt som är ovettiga."Omöjligt anser jag det inte vara. Precis som jag inte anser det omöjligt att det finns en Gud. Visa mig bevis som inte bara är hål i den officiella förklaringen så kommer jag också tro. Och som inte debunkas lika snabbt. För hål är inga bevis. I så fall skulle evolutionsläran vara motbevisat fler gånger om. Och den tror du väl på?"en ursäkt för att dra igång sina krig etc?"Som jag sagt förr, USA har dragit igång flera krig utan att behöva störta sina två största byggnader och döda 3000 civila. Man har gått in i länder för WAY mindre. Det hade räckt med några lögner. Som förr."nissarnas pass osv lyckades överleva alla explosioner och bränder"En fin liten myt.

-i4MgmTh4" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=-i4MgmTh4

2009-11-14 @ 14:38:14
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: André

Det är knappast för att mördaren var muslim som vissa hävdar att det var ett terrordåd utan för att han var en muslimsk extremist som bland annat hade hyllat självmordsbombare på internet och sökt kontakt med personer med kopplingar till al-Qaida. Att han skrek “Allahu Akbar!” innan han började skjuta borde säga en del också... Att jämföra de enorma mängder muslimska terrorister som finns med enskilda kristna galningar är både naivt och farligt. Nidal Hasan var både muslimsk extremist och landsförrädare.

2009-11-14 @ 20:30:14
Postat av: bleunt

André:

"som bland annat hade hyllat självmordsbombare på internet"Såvitt jag vet var det bara rykten. Jag har inte sett något konkret läggas fram, jag har bara hört folk säga det där."Att jämföra de enorma mängder muslimska terrorister som finns med enskilda kristna galningar är både naivt och farligt."Så du tycker inte det är terrorism när kristna fundamentalister utsätter abortkliniker för bombningar och mördar läkare?

2009-11-14 @ 22:13:43
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: André

http://www.latimes.com/news/nationworld/nation/la-na-fort-hood-hasan7-2009nov07,0,3477020,print.story"He told students, 'I'm a Muslim first and an American second,' " Dr. Val Finnell, now a lieutenant colonel at the Los Angeles Air Force Base, said in a telephone interview. "I really questioned his loyalty."Finnell said he first became suspicious of Hasan shortly after the program began when Hasan gave a provocative presentation in an environmental health class.Other students focused on topics including mold and water contamination. Hasan's project asked "whether the war on terror is a war against Islam," Finnell said."http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5jwXtdoKPsNJg9PPKF7708ZC4N56AD9BPNHDO6"Federal law enforcement officials say the suspected Fort Hood, Texas, shooter had come to their attention at least six months ago because of Internet postings that discussed suicide bombings and other threats.The officials say the postings appeared to have been made by Maj. Nidal Malik Hasan, who was killed during the shooting incident that left least 11 others dead and 31 wounded. The officials say they are still trying to confirm that he was the author. They say an official investigation was not opened.""Så du tycker inte det är terrorism när kristna fundamentalister utsätter abortkliniker för bombningar och mördar läkare?"Oavsett vad man kallar det så är fanatiska abortmotståndare inget globalt hot. Vad vill dessa kristna fanatiker? De vill hämnas vad de anser vara mord. Det är sjukt tänkt, men det är logiskt. De har läst Gamla Testamentet och läser där att den som dödar själv ska dödas. Vad vill islamister? De vill att hela världen ska vara muslimsk, de vill återupprätta kalifatet och införa sharialagar. Ser du skillnaden? Islamister tänker stort, kristna fanatiker som dödar läkare gör det inte.

2009-11-14 @ 23:31:45
Postat av: bleunt

André:

Oj, det var mycket text för ett enkelt "nej". ;) Som sagt, det sägs att det var han som skrev det. Man vet inte. Jag vet heller inte Vad det var han Kanske skrev."Oavsett vad man kallar det så är fanatiska abortmotståndare inget globalt hot."Oavsett vad man kallar det, och du kallar det... terrorism? Eller? Ett rakt svar är allt jag ber om. ;)Lite lustigt även hur du använder Bibeln för att finna logik i kristna fundamentalisters handlingar.

2009-11-15 @ 00:50:58
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: André

Får man citera Wikipedia?"Terrorism (från latin terror 'rädsla, fruktan')[1] avser det systematiska användandet av våld eller förstörelse, särskilt mot civila mål, för att med hjälp av rädsla tvinga fram politiska eller andra typer av förändringar."Nej, jag anser inte att det är terrorism. Nöjd? :P

2009-11-15 @ 23:02:40
Postat av: bleunt

Då tycker jag det är lite dubbelmoral.

Du gör andra antaganden angående dåd begådda av muslimer, än du gör angående dåd begådda av kristna. Det vill säga, att muslimerna vill åstadkomma rädsla, medan de kristna vill åstadkomma... bestraffning? När du inte kan veta säkert i något av diskuterade fall.

2009-11-16 @ 00:01:30
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: seraph

"Omöjligt anser jag det inte vara. Precis som jag inte anser det omöjligt att det finns en Gud. Visa mig bevis som inte bara är hål i den officiella förklaringen så kommer jag också tro. Och som inte debunkas lika snabbt. För hål är inga bevis. I så fall skulle evolutionsläran vara motbevisat fler gånger om. Och den tror du väl på?"Har du varit lika angelägen om bevis som stödjer den officiella teorin?? Och den har ju debunkats, så... Och det jag säger är att det finns många frågetecken som måste besvaras, that's it, det är därför en ny utredning borde inledas, en där bland annat all info och de vittnesmål som 11/9-kommissionen struntade i är med.

"en ursäkt för att dra igång sina krig etc?""Som jag sagt förr, USA har dragit igång flera krig utan att behöva störta sina två största byggnader och döda 3000 civila. Man har gått in i länder för WAY mindre. Det hade räckt med några lögner. Som förr."Det hade absolut inte räckt med några lögner för att starta ett globalt krig mot terrorismen som kan vara för evigt i princip. Det behövdes en katalyserande händelse, som de (Cheney, Rummie etc) själva sa i ett dokument kallat rebuilding americas defenses: the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent som catastrophic and catalyzing event - like a new pearl harbor. Deras egna ord."En fin liten myt.

http://www.youtube.com/watch?v=-i4MgmTh4"Ok, så det är en myt att lite smått brända pass etc hittades vid WTC och Pentagon?? :DOh look, it's a passport! AHA! It's al-qaida! Låter fan som Monthy Python eller nåt. :P2009-11-16 @ 00:27:13
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: bleunt

"Har du varit lika angelägen om bevis som stödjer den officiella teorin?"Ju mer otroligt ett påstående är, desto mer bevis behövs. Som Richard Dawkins säger: "Extraordinary claims demand extraordinary proof." Självklart behöver jag bevis även för den officiella förklaringen (teori är helt fel ord), och det finns."Och det jag säger är att det finns många frågetecken som måste besvaras, that's it, det är därför en ny utredning borde inledas"Jag kan så här på en gång inte komma på några frågor som är tillräckligt viktiga för att slösa skattebetalarnas pengar på."Det hade absolut inte räckt med några lögner för att starta ett globalt krig mot terrorismen som kan vara för evigt i princip. "Du menar det "krig" som Obama nu avslutat? :p

Och det krig där man nu börjat dra sig ur, och inleder diplomati i stället. Och varför skulle man ens villa börja ett globalt krig mot terrorism? Förresten är det korkat att förklara krig mot en metod. Det visar bara hur idiotiska Bushadministrationen var."i ett dokument kallat rebuilding americas defenses: the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent som catastrophic and catalyzing event - like a new pearl harbor. Deras egna ord."Dragna ut sitt sammanhang. Exakt det där citatet tar man upp i Screw Loose Change. Du borde kolla."http://www.youtube.com/watch?v=-i4MgmTh4"URL-adressen innehöll ett video-ID med fel format.Du ignorerar att man hittade DNA från passagerare? Och att man har videoklipp av när männen kliver ombord? Kom igen. Kollade du på klippet som tar upp männen som kapade planen?

2009-11-16 @ 00:49:23
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: André

Hoppas du har läst vad Christopher Hitchens har skrivit om Fort Hood-massakern:http://www.slate.com/id/2236442/

2009-11-24 @ 21:47:29
Postat av: Anonym

Inte än, men det är lätt att gissa vad både han och Sam Harris tycker.

2009-11-24 @ 21:53:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0