Sverigedemokraterna sparkar Jimmie Åkesson

Det har varit tal om att avsätta Jimmie Åkesson, efter hans kontroversiella uttalanden i artikeln som Aftonbladet publicerade. Sverigedemokraternas stöd har fallit bland opinionen, och många högt uppsatta medlemmar har hoppat av på grund av artikelns så kallade hetsjakt på muslimer.

Nu söker man efter nya kandidater för ledarskapet. Man söker främst tre egenskaper hos personen som tar över partiet innan nästa val. Dessa egenskaper är:


1) Någon som håller käften, och inte blir överlistad av fucking jävla Aftonbladet.

2) Någon som inte är en vit bortskämd brat, för att skapa en illusion av att det inte handlar om rasism. Det är en taktik man lånat från republikanerna i USA, efter att de tillsatte Michael Steele som partiets ordförande.

3) Någon som kan spöa blattar.Efter noga övervägande och många partikonferenser den senaste månaden, har man fattat beslutet att tillsätta Bruce Lee som partiledare för Sverigedemokraterna. I ett pressmeddelande lät man i morse meddela att "Beslutet grundar sig i Sverigedemokraternas förmåga att se förbi fördomar. Att komma över det faktum att han inte är vit, svensk eller vid liv."

Man har redan börjat förbereda inför nästa val, där man siktar på 10% av rösterna. Fram tills dess ska man bedriva en kampanj, och här ser ni första reklamfilmen för vad man kallar "De Nya Sverigedemokraterna":Blattar och oklippta vänstertomtar får smäll av SD:s nya partiledare.


Prenumerera på bloggen

Kommentarer
Postat av: Henrik Petersson

Don't think - vote!

2009-11-26 @ 19:19:15
Postat av: André

Hoppas du menar att hela inlägget ska vara satir med tanke på att SD:s stöd bara har ökat sedan debattartikeln och att det bara är ett fåtal som har hoppat av medan medlemsantalet ökade med 15 % på bara några dagar efteråt. Vi växer hela tiden.

2009-11-30 @ 14:21:39
Postat av: bleunt

Haha, André! :D

Internet is serious business.

2009-11-30 @ 17:07:37
URL: http://bleunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0