Bara pullor ber om ursäkt

Ibland vill svenskar vara amerikaner. Som när vi försökte göra actionfilmer under 90-talet. Eller när 16-åriga småflickor idoliserar Playboy. Ett relativt nytt fenomen är dock svenska komiker som gärna vill vara som amerikanska komiker. Enter ”Roast på Berns”.

Man försökte med att "roasta" kändisar tidigare i år, och det floppade väl ganska rejält. Nu försöker man än en gång att imitera det amerikanska komikerfenomenet. Och misslyckas än en gång episkt. Svenska komiker har inte samma edge som amerikanska.

Så vad gör de svenska komikerna för fel? Ptja, för det första roastar man Björn Gustavsson. Hans karriär är, vadå, 3 år lång? Poängen med en roast är att personen ska vara älskad och etablerad i gemet. Björn är inte speciellt etablerad.

Men förutom att våra komiker inte är tillräckligt edgy, och Björn inte är en tacksam måltavla för hela effekten, så gör man det största misstaget när man ursäktar sig i media efteråt. Jävla pullor. Vad är vitsen med att stå och spy elakheter över någon om man ändå står och förklarar och ursäktar sig i media nästa dag? Kära svenskar som vill vara som amerikanska komiker, så gör man inte i USA.
Så skulle Denis Leary aldrig göra.

http://www.canews.fi/images/nyheter_articles/200801290834_soran-ismail.jpghttp://img2.timeinc.net/people/i/2007/startracks/070618/dennis_leary.jpg
En riktig pulla.                             En riktig kuk. Som knullar pullor.

Prenumerera på bloggen


Kommentarer
Postat av: Seraph

Ja du, våra "roasts" är bland det fånigaste jag varit med om. "Oh vilka fula skor du har, och nog är du allt lite överviktig! Oh där roastade jag dig allt höhö." Och som du säger, att sen be om ursäkt. Vad i helvete? :D Riktigt mesigt.

2009-09-07 @ 10:19:15
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: bleunt

"'Oh vilka fula skor du har, och nog är du allt lite överviktig! Oh där roastade jag dig allt höhö.'"I LOL'd! xD

2009-09-07 @ 10:31:50
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Erik

Fast Soran bad väl inte riktigt om ursäkt? Han roastade ju snarare ännu mer genom att säga"Det var inget taskigt mot Andreas, jag tar bara upp att han har hiv, det är ju därför han har blivit årets homo två år i rad, säger han."

2009-09-07 @ 11:28:31
Postat av: Seraph

"I LOL'd! xD"Ja men det var fan SÅ mesigt. :P Riktigt bedrövligt.

2009-09-07 @ 12:26:38
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: bleunt

Erik:

Jag tycker det är mesigt att behöva förklara att de är vänner och det inte var taskigt menat.

2009-09-07 @ 12:35:17
URL: http://bleunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0