Vad har hänt med Linda och Mats?

Photobucket
Så kom igen nu, läsare. Vi löste aldrig gåtan angående vem som välte bussen, men nog allt kan vi hjälpta till och lösa två helt normala försvinnanden! Kom med era teorier. Här är mina:


http://www.noddegamra.co.uk/wp-content/uploads/2008/05/narnia.jpg


http://i.zdnet.com/blogs/spanish_inq.jpg


http://ideologystop.net/Pix/Tornado-return.jpg


free_candy_van.jpg free candy image by tigwig10


Eller så mördade han henne, och drabbades av panik och bestämde sig för att fly.


Prenumerera på bloggen

Kommentarer
Postat av: seraph

Om det inte fanns någon substans bakom vad 911 truth movement säger, så skulle inte så pass många proffs inom så många områden ha anslutit sig till rörelsen.Och jag har börjat kolla på andra delen och ser redan lite knepiga saker. Han tar till exempel ett citat från någon, som i princip sade: "There is no doubt in my mind that once he (Hani Hanjour) got going, he could have pointed flight 77 towards a target and hit it."Men nu var det ju inte så enkelt att han bara riktade planet mot Pentagon och öste på. Han, som hade problem att flyga cessnor månaden innan (fakta) gjorde en komplex manöver som andra riktiga piloter (jag har snackat med cessna-piloter om det här) har sagt är, well, sjukt svår, bara för att sedan stryka över marken och slå in i den nedre våningen utan att slå i marken (enligt vittnen på plats var det inga märken på gräset.)Jag tycker inte det låter särskilt troligt. Ok om han helt enkelt hade dykt rakt ner i Pentagon, det hade varit en annan sak.Sen är ju wtc 7 fortfarande en nagel i ögat på al-qaida-konspirationsteoretiker. :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=BUXlfBCbRP8

2009-09-18 @ 19:15:16
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: seraph

http://www.youtube.com/watch?v=jkDzikztPiI

2009-09-18 @ 19:19:24
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: bleunt

Seraph, hur många gånger har du försökt diskutera det här med mig? ;) Jag tänker fortfarande inte argumentera mot "jag hörde" och "vittnen säger". Jag tror inte en sekund på dessa galna teorier. Han går igenom en bunt med missförstånd från er sida.

2009-09-18 @ 21:20:52
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Erik

Han mördade henne och flydde.

2009-09-19 @ 01:21:33
Postat av: Danne

Du vet att killen kommer ifrån bollnäs va? Jobbat på kombigrillen i många år :)

2009-09-22 @ 20:05:16
Postat av: bleunt

Danne: OMG då vet jag precis vem det är! Han sa jämt "tackarrrrrr" när man gav honom pengar! O_O Syrran och jag skrattade alltid åt det. Coolt!

2009-09-23 @ 11:49:04
URL: http://bleunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0