Till och med nazisterna fick advokater

Photobucket


Jaha, och här ska läsaren förfäras över hur hjärtlös, kall och ondskefull Silbersky är? Eller vad men meningen med underrubriken? För det första spelar det ingen roll vad Silbersky TYCKER. Oavsett vad han tycker är det hans jobb att ordna ett så lindrigt straff som möjligt. Det betyder inte att han tycker 12 år är för mycket.

Ni förstår, kära Aftonbladet, det är så här rättssystemet i västvärlden fungerar. Oavsett vilket brott du begått, oavsett hur äckligt avskyvärt och motbjudande gärningen är, så har du ALLTID rätt till en advokat som försvarar dig så gott den kan in i det sista. Det innebär inte att ni ska antagonisera advokaten på det där viset.

Det är som när FOX News anklagar advokaterna som ska försvara Khalid Sheikh Mohammed (planerare av 9/11, fast inte enligt Seraph då) för att vara spioner. Kom igen. Kan vi inte sluta smutskasta advokater för att de bara gör sina jobb?

Prenumerera på bloggen

Kommentarer
Postat av: seraph

"planerare av 9/11, fast inte enligt Seraph då"Planerare av 911 enligt dig, trots att du inte har en aning om det verkligen är fallet. :)

2010-04-30 @ 17:52:35
URL: http://wwww.seraph101.wordpress.com
Postat av: bleunt

Seraph:

Jag har inte gjort någon egen research, så jag lyssnar på de trovärdiga källorna som har det. Hur bristfällig den än var så är de de enda som gjort det.

2010-04-30 @ 19:06:35
URL: http://bleunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0