The Wrestler/Crazy Heart

The Wrestler Crazy Heart handlar om en avdankad gammal brottare countrysångare som ofta går omkring halvnaken och har alkoholproblem. Karriären går utför, och doktorn varnar honom för att fortsätta sitt ohälsosamma leverne. Han spenderar tiden med att gå matcher uppträda på små hak inför mindre publiker, men får chansen att återförenas med sin gamla partner The Ayatollah Tommy Sweet för att återuppleva den gamla goda tiden.

Mickey Rourke
Jeff Bridges (som blev Oscarsnominerad för rollen) Träffar även Marissa Tomei Maggie Gyllenhaal, som spelar en ensamstående mamma. De blir kära, och inleder ett förhållande som försvåras pga Mickey Rourkes Jeff Bridges alkoholproblem. Mickey Rourkes Jeff Bridges karaktär försöker även etablera en relation med sin dotter son som han försummat genom hela hennes hans liv.

Så ja, det är inte bara Pocahontas Avatar som stal manus rakt av förra året. Rourke vann inte för rollen förra året, så vi får se om Bridges vinnner för exakt samma roll men i en sämre film.

http://media.syracuse.com/entertainment/photo/music-review-crazy-heart-nyjpg-ca26c2dce0cf320b.jpghttp://trailerblogger.files.wordpress.com/2009/01/the-wrestler-mickey-rourke.jpg
Mickey Rourke?                                   Jeff Bridges?


Kommentarer
Postat av: gabriella

Usch. Låt oss hoppas att han inte gör det.

2010-02-28 @ 20:26:39
Postat av: A

On point! Kul också att folk ALDRIG reflekterar över om handlingen i filmer är originell helt plötsligt är hårda kritiker så fort de sett Avatar. (syftar alltså inte på dig, har sett folk som håller Bad Boys 2 som den bästa filmen någonsin klaga på Avatars likheter med Poccahontas)The Wrestler är f.ö bra. Gillar Darren Aronofsky, och måste rekomendera Requiem For a Dream; en av de bästa filmerna jag sett.

2010-02-28 @ 21:09:06
Postat av: bleunt

Ja, det var Roger Ebert som lärde mig att tänka på om formulan var fräsch, eller om man bara packeterat om samma innehåll i annat presentpapper. :) Och håller man Bad Boys 2 som den bästa filmen någonsin måste man ju vara 15 år gammal och aldrig ha sett Lethal Weapon-filmerna.Requiem For a Dream såg jag år 2004 i Jönköping, men det var så livligt runt omkring att jag knappt minns något. Späda, bleka, halvnakna tonåringar som knarkade och trippade loss. Borde se den igen, när jag kan fokusera på handlingen mer.

2010-02-28 @ 22:14:52
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Max

bra där

2010-02-28 @ 22:43:48
Postat av: Kalle Balik

Jag har inte sett någon av de två filmerna du skriver om. Är någon värd att se?

Och ja, du borde se Requiem For a Dream igen. Den är bra. Inte så bra som många säger, men den är bra.

2010-03-01 @ 17:55:32
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: bleunt

The Wrestler är väldigt mycket bättre än Crazy Heart, så de den. Och bara den.

2010-03-01 @ 18:07:04
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Syveringa

Excellently, interesting and educational work! Your homepage looks really good and gives great information! Greetings from me! greetings

2011-05-10 @ 08:45:21
URL: http://syveringa.blog16.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0