bleunt bloggtipsar igen

Avgrundsvrål är en kille jag gillar från Loading.se.
Nu har han startat en blogg, och inleder med ett väldigt bra och intressant inlägg om Sverigedemokraterna och hur man bör bemöta deras anhängare i diskussioner. Om du gillar min blogg, fithenke, jättestora pistoler, seraph och liknande, då gillar du förmodligen Avgrundsvrål också. Trots att han än så länge har svart bakgrund och vit text. ;(

Kommentarer
Postat av: seraph

http://www.youtube.com/watch?v=QYLLFpNn4lM&feature=player_embedded

2010-10-07 @ 13:01:18
Postat av: bleunt

Jag kan inte ta något med namnet Zeitgeist på allvar längre. :p De fick inte ens sina påståenden kring religion rätt.

2010-10-07 @ 20:24:06
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: seraph

De behöver inte ha alla rätt heller, och när det gäller religion famlar ju alla i spekulation iaf så. Men det de vill uppnå är värt att stödja rakt av anser jag. Och tydligen anser ganska många det med tanke på att filmen ska släppas samtidigt i 60 länder. :D Jag tycker det är tummen upp som fan.

2010-10-08 @ 12:55:18
Postat av: seraph

Och när det gäller religionsbiten, så har många påståenden inte blivit debunkade, folk har påstått det, men det finns massor med info som tillbakavisar "debunkarnas" attacker.

2010-10-08 @ 13:04:03
Postat av: bleunt

Näe, man behöver inte ha alla rätt. Men när de baserar dokumentärer på spekulationer och felaktiga fakta känns det bara som slöseri med tid. Alla påstående de gjorde i religionsdelen är såklart inte felaktiga, men ungefär en fjärdedel var det. Lite tråkigt att de förstör för sig själva sådär, eftersom man inte behöver faktafel för att attackera religion. Det är lite som Michael Moore, liksom. Det fina budskapet dränks i vinklade fakta och felaktigheter.

2010-10-08 @ 17:49:14
URL: http://bleunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0