Comeback

Men inte här, eftersom blogg.se suger. I stället är det dinosaurierobotninja som gäller.

Ebba von Sydow kan inget om killar

Angående det här.


*Var alltid svårfångad, i alla lägen.


För om han inte har anlag att tvinga sig på ovilliga kvinnor är han inget att ha.

 

*Bjuder han dig inte på en drink? Var inte mesig och tjejig, bjud honom på en drink i stället. Reta honom sedan genom att köpa en riktigt brudig, rosa drink med sugrör.

 

För ingenting gör killar mer intresserade av dig än när du signalerar att du tror de är homosexuella. Jag antar att det får dem att vilja bevisa motsatsen för dig. Män som är säkra i sin manlighet är inget att ha.

 

*Var alltid busy och alltid på väg, se alltid till att det är du som lämnar honom kvar när ni pratat en stund och vice versa – bli aldrig den som står kvar, när han går vidare.


Missar jag något, eller är det Ebba som inte vet vad vice versa betyder? Nåja, är det något killar verkligen ogillar så är det när en tjej är lugn och ser honom i ögonen när han pratar med henne. Om han känner att du lyssnar på och är intresserad av vad han säger gör du helt felt.

 

*Låt honom aldrig se dig stå och trängas i en kö.


Det finns inget mer oattraktivt än tjejer som står i kö.

 

*Ha alltid superkul med dina kompisar när han sneglar åt ditt håll.


Ha ALLTID koll på när han så mycket som ens sneglar åt ditt håll! Så fort han gör det måste du genast börja skratta hysteriskt, oavsett vad konversationen handlar om just då.

 

*Lämna aldrig ditt tjejgäng för att rusa fram och hälsa på honom. Vinka glatt och låt honom komma fram och hälsa på dig. Att vara lite dryg har aldrig skadat.


För om han inte är en toffel som bokstavligt talat lyder din minsta vink är han inget att ha. Killar älskar dessutom dryga tjejer över allt annat.

 

*Ta aldrig en killes nummer, ge honom ditt och låt alltid honom ringa först.


Men när han väl ringer ska du inte svara. Se nästa punkt för mer information.

 

*Om ni har sett varandra på samma ställe, skiljts åt och du plöstligt ser på mobilen att han försöker ringa dig, svara aldrig. Blir han sur är det ett gott tecken – då bryr han sig.


För att han ringer dig från första början kan betyda att han inte bryr sig.

 

*Testa honom genom att presentera honom för dina tjejkompisar som du är ute med. Är han inte artig och trevlig mot dem är han en skit.


”Att vara lite dryg har aldrig skadat.”

 

Gå och dö, Ebba. Dina kunskaper om killar matchar dem hos en 13-årig flicka som lärt sig allt hon kan via Twilight och Katy Perry-låtar, vilka förmodligen är listans målgrupp.  Enda anledningen till att du någonsin fått lite kuk är för att vissa män är idioter, och du är tillräckligt ”känd” för att det ska vara aningen coolt och säga att man knullat Ebba von Sydow.  Antingen det, eller så försöker du medvetet eliminera konkurrensen.


RSS 2.0