Jättestora pistoler

Eftersom jag har gnällt på rosa modebloggar tänkte jag ta och lägga fram något positivt också. Jättestora pistoler är underhållande skit. Gå och läs. Bokmärk om ni gillar. Så kanske bloggar med substans och underhållningsvärde kan resa sig över alla tomma bloggar om läppglans och fjortistuttar.

Tack för tipset, Axling!

Prenumerera på bloggen

Transvestiter och muslimer

Män som bär kvinnokläder kallas transvestiter.
Män som cyklar kvinnocyklar kallas...

Det är dyrt att vara vuxen.
Och muslimska kockar har det svårt under ramadan.

Prenumerera på bloggen

Internet är orättvist

Bloggaren Foki skrev ett inlägg av värde! Herregud! Stoppa pressarna! Hon skrev om en docka som kom med en strippåle. Strippstång? Vad det nu heter. Grattis till ditt första inlägg med substans!

Nej, nu är jag lite orättvis. Jag läser inte hennes blogg, så hon har kanske skrivit andra inlägg med substans. Men nu när jag kikade lite snabbt såg det inte ut som så. Jag såg inlägg som "hej, här sitter jag och väntar på att pizzan i ugnen ska bli klar. Oj, där fick jag 100 000 läsare."

Jag brukar inte skriva om modebloggare och unga tjejer som fotar sina liv. Men ibland känner jag för att påpeka att internet är orättvist. Jag vet flera Bra bloggare med Substans som inte får fler än 100 läsare i veckan. 1000 om de har tur och är riktigt bra. Under tiden får bloggar som Fokis 100 000 träffar i veckan, bara för att hon är en söt tjej som lägger upp bilder av sig själv och sina rosa saker. Folk vill inte läsa om viktiga saker som politik, nyheter och samhällsfrågor. Folk vill se på kläder och söta tjejer.

Jag förstår det inte.
Internet är orättvist.
Och publikens prioriteringar är skeva.

Jag anklagar inte de ytliga bloggarna, jag anklagar läsarna. Och jag skulle inte störa mig om alla visste att det är så. Men det värsta jag vet är när modebloggarna tror de presterat något. Låter bittert? Jag är bitter. Det borde du också vara.Skriv att du väntar på pizza. Lägg upp en bild där

en ung tjej i rosa väntar på pizza. Få +100 000 läsare.Prenumerera på bloggen

Begagnat är den nya piratkopieringen?

Förr i tiden var det självklart med piratkopior av spel. Alla som var med under Commodore 64 vet hur klimatet såg ut. Det hade inte blossat upp till det problem det är i dag. Nu fördöms det av de flesta.

Attityden har förändrats. Vi har blivit mer medvetna. Mer lojala. Även folk som laddar hem nästan all sin musik och all sin film tittar snett på gamers som chippar och flashar sina konsoler och laddar hem spelen i stället för att köpa.

Handeln av begagnade spel är förmodligen inte spelindustrins största problem i dag. Eller är det? Det är förmodligen det problem som det pratas mest om. Det är det problem som man känner att man lättast kan motverka.

Än så länge är handeln med begagnade spel något legitimt. Ingen tittar snett på dig för att du köpt BioShock begagnat i stället för nytt, trots att utvecklarna och utgivarna får lika lite pengar för det köpet som om du skulle ha laddat hem spelet.  

Utgivarna och utvecklarna försöker motverka begagnathandeln. Kommer begagnade spel också bli något tabubelagt och stämplat som illojalitet gentemot industrin? Kommer det vara illegalt om 10 år? Kommer det ens vara möjligt när digital distribution tågat in på allvar? Nu tar Microsoft 349kr för Oblivion genom sin Games on Demand-tjänst. Begagnat kostar det strax över 100-lappen.

Något måste ske. Antingen måste Gamestop dela med sig till utvecklarna så fort de säljer samma skiva igen för bara 100kr billigare, eller så kommer utvecklarna spärra spelen så att skivan binds till en konsol. Jag tycker alternativ 1 låter bäst.

Prenumerera på bloggen

Malin Åkerman förstår inte

Angående det här.

"Malin Åkerman går hem hos nätpiraterna."

Nja, det är väl knappast för henne man laddar hem filmen?

"– Det är inte okej, då kommer det till slut inte att finnas filmer för att vi inte får betalt"

Umm, Watchmen drog in $55 000 000, under de tre första dagarna. Bara i USA. 10 dagar efter filmen öppnade hade den dragit in $140 000 000. Den hade en produktionsbudget på $130 000 000. Då  hade filmen alltså redan tjänat in $10 000 000 i vinst. När filmen slutade visas på bio i maj hade den dragit in över $185 000 000 - alltså tjänat ihop $55 000 000.

Och man kommer tjäna några miljoner på DVD- och Bluray-försäljning också. De är skitbilliga att trycka upp, men säljs ändå för typ 200kr. Sen har vi all merchandise som även den kommer tjäna in några miljoner. Så när allt är klart har filmen förmodligen tjänat in runt $80 000 000, och då gissar jag bara. Och Malin menar att det är så lite pengar att hon inte kan få betalt, och inga fler filmer kan göras? Malin, då är piraterna inte ert problem...

"– Sluta! Köp i stället, det är inte så dyrt. Om man köpt något så värderar man det högre, stöd skådespelarna, säger hon."

För det första använder inte alla nedladdningen som ett substitut för köpandet. För det andra bevisade jag just att det inte borde gå någon nöd på skådespelarna. För det tredje är det företagscheferna man stödjer mest.

Malin, kan du inte berätta för oss hur mycket du fick för Watchmen?


http://www.channel4.com/film/media/images/Channel4/film/W/watchmen_xl_04--film-A.jpg

Prenumerera på bloggen

Abort i USA

I USA kan genomförandet av en abort kosta dig upp mot $10 000.
Många försäkringar kan täcka ingreppet dock.

Prenumerera på bloggen

Du är inte hiphop

Jag har sett killar bära t-shirts med det här motivet på sistone.
Det håller väl på att bli en trend.I går såg jag det när jag handlade på ICA, här i Gävle.
En vit kille i södra norrland kommer med den t-shirten, och baggiga byxor från något hiphop-märke med massa fånig design som ska se "edgy" och hiphop ut. Och jag tänkte... nej, vita norrlandspojke med märkeskläder. Du är inte hiphop. Du är speciellt inte den hiphop du utger dig för att vara. Sorry.

Prenumerera på bloggen

Pissa på Kurt Cobains grav

Kurt Cobain kommer att vara en spelbar karaktär i Guitar Hero 5.
Varför begick han självmord nu igen?Det känns liksom helt fel.

Prenumerera på bloggen

Ateism är inte en tro

Photobucket

Jag blir så trött på att man behandlar ateism som en tro.
Det är inte en tro - det är frånvaron av tro. Att tro något gör det inte till en tro.
Jag tror inte det finns en gud, men det ställningstagandet är inte en tro.

Prenumerera på bloggen

Världens 10 hetaste kvinnor

Jag har länge tänkt skriva en lista över de 10 kända kvinnorna jag tycker är mest attraktiva. Det innebär inte att de är snyggast, hetast, sötast, vackrast eller sexigast. Det innebär att de har mer än bara utseende. Det innebär att de har utseende kombinerat med humor, intelligens, medvetenhet, charm och rätt åsikter om saker och ting. Och här är de, mina 10 favoriter bland världens mest attraktiva kändiskvinnor:#10 - Scarlett Johansson

http://deceiver.com/wp-content/uploads/2008/07/scarlett_johansson.jpg

Intelligent kvinna som varit med i många riktigt bra filmer. När jag först såg henne i Ghost World för länge sedan hade jag ingen aning om vem hon var, och uppmärksammade henne inte. Det var inte förrän hon och hennes trosor var med i Lost in Translation som hennes namn satte sig i mitt huvud. Intelligens och talang i all ära, men ärligt talat handlar det till 75% om ytan när Scarlett Johansson hamnar på den här listan. Läppar är viktigt, och hon har dem.


#09 - Natalie Portman

http://anylife.files.wordpress.com/2009/04/24natalie-portman-snl-outtakes-030615.jpg

Vegetarian. Diplom från Harvard. Duktig skådespelerska i bra filmer. Stenhård rappare? Enda nackdelen är egentligen hennes lite stela nervösa skratt som hon demonstrerade på Actor's Studio med Lipton, och det faktum att hon ibland kan kännas lite pretentiös. Men med hennes utseende kombinerat med talang och intelligens är det oundvikligt att ha med henne på listan.


#08 - Amy Poehler

http://1.bp.blogspot.com/_caVYjUVNlY8/SSSL2NQe1hI/AAAAAAAAAoo/ihMczrcqMXU/s400/amy_poehler_rocksout.jpg

Ren och skär charm. Alla som sett Weekend Update på SNL vet vad jag talar om. Vass och fräck humor, intelligens, självdistans och charm får dig att falla lite för henne oavsett vad du tycker om hennes utseende. Eller rättare sagt, hennes personlighet gör henne snyggare än hon egentligen är. Hon har "det".


#07 - Tuva Novotny

http://ddavid.dk/Billeder/tuvalille.jpg

Jag måste ju ha med minst en svenska på den här listan. Tuva är ju dessutom lite utav Sveriges svar på  just Scarlett och Natalie, och frågan är om hon inte är den sötaste av dem alla. Första gången jag såg hennes var på ZTV, där hon satt med på panelen i programmet "Tryck till". Sedan dess har hon varit med i många bra och intressanta filmer. Hon är inte bara Sveriges kanske sötaste kvinnliga kändis, hon är förmodligen ENDA söta kvinnliga kändis.


#06 - Janeane Garofalo

http://jeremyfreese.blogspot.com/garofalo.jpg

Precis som Scarlett Johansson handlar det mestadels om yta här. Hon ser så jäkla cool ut, och hon är så jäkla cool. När hon inte säger saker som upprör konservativa republikaner, så är hon med i småkonstiga komedier. Jag vet inte riktigt var jag ska placera henne, men hon känns mörk tuff och lite mystisk. Edgy. Smart. Liberal. Rolig. Jag måste helt enkelt ha med henne på listan, och jag önskar man fick se mer av henne.


#05 - Alyx

http://uploads.neowin.net/forum/post-74610-1200168705.jpg

Alyx! Oh, Alyx. Alyx, från Half-Life 2. Som dotter till en vetenskapsman har hon huvudet på skaft. Hon är även en av de mest levande spelkaraktärerna någonsin, och efter att du spelat igenom alla episoder känns det nästan som att du känner henne på riktigt. Alla känslor hennes ansikte och kroppsspråk förmedlar slungas rakt genom skärmen och in i ditt hjärta. Och alla dåliga och lite aviga skämt som hon slänger ur sig i mindre passande situationer gör hennes charm oemotståndlig. Till skillnad från de flesta andra kvinnor i spel behöver hon inte heller visa en massa hud, och lyckas ändå vara hetare än alla storbröstade halvnakna bimbos.


#04 - Felicia Day

http://meta-tainment.com/wp-content/uploads/2008/07/theguild-felicia.png

Ännu en kvinna från världen av tv-spel, men Felicia Day existerar på riktigt. Som författare och huvudrollsinnehavare av The Guild framstår hon som både klyftig, rolig och talangrik. Karaktären hon spelar är så charmigt awkward och flamsig att hon är omöjligt att motstå. Att Felicia dessutom faktiskt spelar på riktigt ger henne massor av bonuspoäng, som om hennes ursöta beteende och utseende inte skulle räcka. Det är nog många gamers som har en crush på henne, och hennes karaktär. Kawaii!


#03 - Tina Fey

http://margagomez.files.wordpress.com/2009/07/tina-fey-01-af-1.jpg

Makt är sexigt, och inom humor-showbiz är det få kvinnor som är mäktigare än Tina Fey. Allt hon rör vid blir framgångsrikt, och riktigt roligt. Hon är kanske den största kvinnan i SNL:s historia, och levande bevis på att kvinnor kan vara roliga. Till och med om de är snygga. Kvinnor som ser bra ut brukar slippa utveckla saker som charm, humor och personlighet. Men Tina Fey har allt, inklusive intelligensen och rätt åsikter.


#02 - Mila Kunis

http://images.eonline.com/eol_images/Profiles/20061007/244.kunis.mila.100606.jpg

Visst gillade jag hennes utseende i That 70's Show, men hon var inget speciellt. Men på sistone har hon verkligen bara blivit bättre och bättre, och när jag såg henne i Forgetting Sarah Marshall var det klart - hon är en ny favorit. Inte nog med att jag är en sucker för mörka tjejer, hon är faktiskt riktigt rolig också. Förutom That 70's Show och diverse filmer så är hon ju faktiskt rösten till Meg i Family Guy också. Och som grädde på moset är hon en gamer också, precis som Felicia Day! Tyvärr spelar hon mestadels World of Warcraft, men det gills! Rolig, nördig, och riktigt riktigt het.


#01 - Sarah Silverman

http://www.topnews.in/usa/files/sarah-silverman-wins-EMMY-Award.jpg

Och där har vi henne, den mest attraktiva kändiskvinnan i hela världen. Enligt mig då. Hon är mörk. Hon är rolig. Hon kan populärkultur. Hon är vass. Hon är liberal. Hon är allt som alla andra kvinnor på listan fått poäng för, och saknar egentligen bara erfarenhet som gamer (såvitt jag vet). Här är det exakt 50/50 mellan hennes riktigt snygga utseende och hennes riktigt roliga och grabbiga personlighet.

Jag gillar tuffa tjejer, och Sarah Silverman är tuff. Hennes humor är så grabbig och vulgär att det nästan blir för mycket ibland, och hon är kanske den enda snygga kvinnan i världen som jag inte har problem att föreställa mig sitta och bajsa. Att hon ändå lyckas vara så attans het och attraktiv gör henne förtjänt av förstaplatsen. Hon ser helt enkelt ut som en söt liten judisk gnagare! Att hon dessutom är/var ihop med Jimmie Kimmel innebär att hon inte är ytlig, och kan ha en degig blekfis till pojkvän. :)

Prenumerera på bloggen

Dömd utan att begått brott

Från SVT text:

"En 40-årig polack dömdes i dag till tio års fängelse i Danmark för att han trodde att han smugglade amfetamin. I lasten fanns dock inget olagligt.
Avgörande för det stränga straffet var att 40-åringen trott att han begick ett brott, även om brottet faktiskt aldrig ägde rum. Fenomenet kallas i dansk juridik "putativ forbrydelse", ungefär för-ment eller förmodat brott. 40-åringen hade visserligen stimulantia i bilen när han körde av färjan i Köpenhamn, men det var inte olagligt
."

Så man kan dömas för något man inte begått, så länge man tror det man gjorde var olagligt. Det här kan man ju hitta på  massa roliga exempel på. Om man är full och inte hittar sin cykel, och bestämmer sig för att stjäla en cykel, men är så full att man stjäl sin egen cykel... Då åker man dit för cykelstöld.

Kalla mig gammeldags, men jag tycker nog man kan vänta med straff tills personen verkligen lyckats begå ett brott på riktigt. Å andra sidan kommer man ju inte undan för mordförsök heller, fast det är ju en dålig jämförelse. Precis som att domaren inte dömer 1-0 så fort det blir skott på mål.

Prenumerera på bloggen

Guppande tuttar i barnprogram

Plötsligt blir jag lite bitter på de svenska barnprogrammen jag tvingades växa upp med. Vem fan vill ha Skurt när man kan få guppande sideboobs?! Ryssland, alltså... Ryssland...


Photobucket

Prenumerera på bloggen

Extremt små snoppar

Fick det här skickat till mig av en på MSN, och det är så fascinerande.
VARNING: Länken leder till en porrsajt (men det är inte ett porrklipp), så om du sitter på skola eller jobb - klicka inte.

Extremt, små, snoppar.

bleunt the douche bag

Visst kan jag vara sån, speciellt här på min egen blogg eller andra meningslösa sajter, som Lunarstorm. Men jag trodde jag skötte mig bra på Loading. Om det är så där jag beter mig där är det ju ett mysterium hur jag fick bli moderator.

Photobucket

Israel Vs. Sverige

Från ett riktigt bra foruminlägg av min fellow moderator Kärleksbarnet.Detta har hänt:

* Aftonbladet skrev en artikel om att palestinier anklagar Israel för att döda palestinier och stjäla deras organ (för att sedan sälja dem på svarta marknaden).

* Israel får nys om artikeln och går i taket. Och kräver att svenska UD ska fördöma Aftonbladet.

* Svenska UD, antagligen med åsikten att demokratiska stater inte anklagar sina fria medier och Israel är bara tillfälligt arga, tiger.

* Israel drar fram antisemitkortet, och lägger därtill lite förintelse: "Inget svar är också ett svar", säger Israels utrikesminister Avigdor Lieberman, och tillägger "Det påminner oss om Sveriges handlande under andra världskriget när det heller inte ingrep".

* Carl Bildt (han är vår utrikesminister) säger i sin blogg (lol) att i demokratiska stater så recenserar inte staten sina medier.

* Daniel Seaman (sic!), chef för israeliska regeringens pressbyrå, säger att Aftonbladets utsända i Israel nu aktivt motarbetas. Det komme ta tre månader att bedöma deras ansökan om att få passera gränsen till Gazaremsan eftersom "Vi kanske måste undersöka deras blodgrupper för att kontrollera om de är lämpliga som organdonatorer".

* Nu går Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt också in och ger legitimitet till debatten. Hans approach är att "förklara hur det svenska samhället fungerar, fri och öppen debatt där anklagelser och påståenden kan bemötas".

Hjärta Mike Tyson

I dag kollade jag på Tyson - dokumentären om Mike Tyson.
Han pratade om sin ansiktstatuering. Ursprungligen tänkte han tatuera in en massa... hjärtan. Ja, hjärtan. Mike Tyson tänkte tatuera hjärtan i sitt ansikte. En rad med hjärtan.

Tyvärr blev han övertalad att tatuera in en tribal i stället. :(


http://www.mouthpiecesports.com/media/images/contacts/8025/image/teeth-mike-tyson-400a071807.jpg

Din första skiva?

Kollade på "De kallar oss artister" igår. Det handlade om Lykke Li.
Tydligen har hon och jag en sak gemensamt - den första skivan vi köpte vad Fugees "The Score". Lite överraskande, med tanke på vad hon gör för musik.

Nu är det inte helt sant att det var min allra första skiva, men om vi inte räknar Absolute Music 9 som kan bad mina föräldrar köpa åt mig, och i stället går efter ett riktigt album köpt för egna pengar, då var "The Score" min första skiva. Och det är kanske det bästa albumet jag någonsin lyssnat på.

Vilken var din första riktigta skiva som du köpte?


http://milk-mag.com/blog/wp-content/uploads/2008/11/fugees_the-score.jpg
Världens bästa skiva, kanske.

Poängen med att boka tid

Vad är det med folk som inte kan respektera bokade tvättider?
Hur fungerar dessa människor? Hur stort hot är de mot vår civiliserade samhällsstruktur? Hur lyckas de infiltrera tvättstugorna trots digitala tidslås?! Det här är helt sjukt!

Tre svåra veckor

Så, The Daily Show med Jon Stewart tar en pause. Under tre veckor.
Och jag kommer därmed dö av tristess.
Kommer Stephen Colbert också försvinna?

http://myapologies.files.wordpress.com/2008/12/050824_john_stewart_hmedhmedium.jpg
Vi ses igen om tre veckor... Jag saknar dig redan.

Aldrig nuddat en neger

I brist på saker att blogga om tänkte jag berätta att jag aldrig nuddat en svart människa. Jag har nuddat asiater och diverse brunhyade personer, men aldrig en svart. Jag hade en svart kompis när jag var liten, Omesh. Men jag minns inte om jag nuddade honom.

Jag får leta rätt på någon somalier och peta på honom/henne. Det finns ju gott om dem där jag bor. För jag kan ju inte gå omkring utan att ha nuddat en viss hudfärg. Det är ju rasistiskt.http://www.formatmag.com/wp-content/uploads/2008/12/wyclef_carnival_cover.jpg
Den här mannen och det här albumet fick mig att önska
jag var svart när jag gick i sjuan.

Jag gråter i en kudde

En av de svåraste banorna i Trials HD. En av de där på EXTREME. Sista hindret. Jag ser mållinjen. Det har tagit mig nästan 100 försök att ta mig hit. Allt som behövs är att trycka på B för att börja om från nästa check point. Det sker automatiskt, man tänker inte ens på det.

 

Men så plötsligt slinter hjärnan, och i stället för B trycker jag på Back. Det är lätt hänt, eftersom man trycker på Back när man försöker slå tider. B gäller bara när man endast försöker klara banan.

 

Så jag trycker på Back, och mina 100 försök suddas ut totalt. Jag tas från sista hindret, tillbaka till första. Börja om. Jag skriker ut min förtvivlan tills halsen gör ont, sedan slänger jag mig på sängen som en orättvist behandlad 13-årig flicka och gråter ut lite i en kudde.


IG i religion

Okej, så jag förklarade för henne att halva bibeln (GT) skrevs långt innan Jesus funnits, och att GT använts av judarna i flera hundratals år innan NT skrevs och blev bibeln. GT skrevs alltså inte 300 år efter Jesus. Och tillbaka fick jag ett underhållande svar.

Photobucket


Till hennes lärare i religion: VAD GÖR DU?! Hon går på gymnasiet! Hon borde kunna Religion A!

Kisspruttar

När man är bajsnödig blir man pruttig. Man blir gasig.
Så när man är kissnödig borde man ju bli ångig.
Fast så är det ju inte.

Hmm.

Ron Perlmans dotter?

En av Sveriges mest lästa fjortisbloggare, Amanda, liknar Ron Perlman som han såg ut i Beauty and the Beast. Fast mindre hårig. Intressant inlägg är intressant. :p Det är kul att se hur alla modebloggande blondiner börjat videoblogga nu också. Så att vi får höra att de verkligen är lika tomma som deras bloggar föreslår.

Photobucket
Med smink.                        Utan smink


Elakt? Äh, jag får vara elak mot henne, för hon är bättre än jag.
Hon har ju 100 000 fler läsare, för hon har mer intressanta saker att skriva.

Djurplågeri och amerikansk fotboll

Michael Vick är en amerikansk footballsspelare. Han blev avstängd från fotboll efter att han sysslat med hundfighter. Eller vad det heter. Hundkamper? Ja, ni fattar vad jag menar. Han lät hundar slåss mot varandra och satsade pengar på vinnaren.

Nu får han komma tillbaka till NFL, och många tycker det är skandal att han inte längre är avstängd. Själv älskar jag hundar, och tycker han är en hemsk människa. Jag tycker inte han ska förlåtas, och tror helt enkelt inte han är en bra person med någon form av egentlig empati alls.

Men jag är inte upprörd över att han får komma tillbaka till NFL, och jag tycker inte han skulle bli avstängd från första början. För vad har plågeri av hundar med football att göra? Varför måste vi blanda ihop personen med spelaren? Varför har vi såna krav på idrottsmän och att de måste vara bra människor bara för att de är bra idrottare? Varför har vi så svårt att skilja på det?

Jag ser hur man kan ställa såna krav på politiker, speciellt om deras ageranden går emot deras påstådda åsikter. Men jag tycker vi borde ta och inse att det är spelar på planen. Spelare som gör sitt jobb, och som är mänskliga precis som vi. Och vilka de är i sitt privatliv har inget att göra med vad de gör på planen, även om vi så gärna vill att våra idoler ska vara bra människor.

Svenska skolor suger pt.2

Förra gången jag lade upp en 100 ord-insändare handlade det om ungdomars dåliga kunskaper i svenska. Nu handlar det om ungdomars dåliga kunskaper i religion. Det ser ut som att svenska skolor får IG i allt.


Photobucket


Vill man vara snäll kan man ju säga att hon bara har halvt fel.

Jag vill ha en lemlästad katt

Kollade på ett program på TV4+. Det handlade om ett djursjukhus. En av de anställda berättade om hur man tar in skadade katter. Tydligen är det många som vill ha en skadad katt. Om en katt saknar ett öga, saknar en svans, saknar öron, saknar ett ben eller är döv så kommer någon ta hem den direkt. Det är vanligt att döva människor vill ha en döv katt, och att amputerade människor vill ha en amputerad katt.

Go figure.
Men sen sa hon att ingen vill ha en skadad hund.
Det är bara kattägare som vill ha lemlästade husdjur.


*Ring ring*

-Hallå?

-Ja, hej! Jag söker en katt.

-Vi har några hemlösa katter här, ja.

-Mm... Har ni... Någon katt som saknar ett ben?

-Umm... Näe. Alla katter har fyra ben här.

-Skulle ni kunna fixa fram en trebent katt?

-Vad... Vad är det du försöker föreslå..?

-Ja. Liksom. Ta bort ett ben. Lite snabbt.

-Nej! Verkligen inte!

-Snälla? Jag är så jävla trött på katter med fyra ben.
http://www.feral-paws-rescue.com/0website/leg_severed.jpg

Allt är pizza

bleunt säger (21:43):
 Hur kan man inte gilla pizza.  
 Det är ju bara att ta vad man gillar och slänga det på pizzan!

- axling säger (21:43):
 Ja men precis!

bleunt säger (21:43):
 Gillar han spagetti? Spagettipizza!

- axling säger (21:45):
 På fina restaurangen: jag skulle vilja ha en plankstek.. i en pizza.

bleunt säger (21:45):
 Sen efterrätt, i en pizza.
 Sen notan, i en pizza.

- axling säger (21:45):
 Mums!


nastygrub3 by chinese_fashion.

Onkel Kånkel - Ett geni?

Photobucket


Oh, really? Really? Verkligen? Ett geni? Är det verkligen ordet du vill använda? Är du säker på att du vet vad ett geni är för något? För när du använder ordet geni för att beskriva någon som skrev texter som...


"blinka blinka blinka lilla stjärtis
titta titta titta upp i skyn
jag vill knulla brorsan min i mun
han har en jätte pung
och den är multitung
för han är så jävla ung
blikna blinka blinka lilla homo
titta titta titta i min röv
jag vill knulla brorsan min i mun
han har en jätte pung
och den är multitung
för han är så jävla ung
"


... då är jag inte helt och hållet övertygad om att du vet innebörden av det ordet.

Strypt yttrandefrihet mot religion

David tipsade mig om det här.
Tänkte kommentera det som hastigast.

"Varför knorrar ateister egentligen?", frågar skribenten.
Jag hoppas det inte bara är ateister som knorrar. Ett förbud mot att uttrycka något som upprör religiösa anhängare är ett stryptag på yttrandefriheten som alla ska knorra över, ateister som religiösa. Den här lagen sprider sig över Europa just nu, och Irland är inte det första landet. Förmodligen inte sista heller.

Det handlar inte om ateister Vs. religiösa. Det handlar om yttrandefrihet. Jag skulle vara precis lika upprörd över en lag som förbjuder yttrandet av en viss religion. Visst, lagen kanske kväver religion som uttrycker förakt mot andra religioner och dess anhängare. Men det är inte vägen jag vill ta mot ett sekulärt och humanistiskt samhälle. 

Usain Bolt

En majoritet av Aftonbladets läsare tycker han är världens störste idrottare någonsin. Har jag missat något? Han har ju inte precis dominerat speciellt länge, menar jag. Är det inte lite tidigt att utnämna honom som bäst någonsin? Michael Jordan? Wayne Gretzky? Pele? Federer? Tiger Woods? Han är större än dem?

Pimpa pulse

Nytt namn. Ny design. Nytt innehåll.
Kika på Pulse, men bara om du gillar spel.

Ni andra kan dra åt helvete.;)

Funderingar om fittor

Blygdläppar.
Behöver ni verkligen TVÅ par? Behöver ni verkligen fyra stycken?
Det är ju fullt av hud där nere. Det ser så stökigt ut. Skrynkligt. Kan vi inte skippa de inre? De kan ju inte vara bra till något. Det skulle se bättre ut. Kom igen, nu tar vi och fengshuiar era fittor. Vi killar klarar oss med bara en förhud. Vi behöver inte en yttre och en inre förhud. Hur skulle det se ut, liksom?

Å andra sidan behöver ju vissa kvinnor typ tio par skor.
Så två par av något är inte så mycket för er.


Här tänkte jag lägga upp en bild på en fitta.
Men vissa kanske läser det här inlägget på jobbet.
Så ni får använda er fantasi. Eller titta på er egen.

Ett boktips - A Citizen's Guide to Democracy Inaction

Jag har just lyssnat på den här, och den är så sjukt bra.
Både rolig och väldigt intressant. Jag rekommenderar den varmt. Det bästa jag "läst" i år. Jag tror också man uppskattar den även om man inte är en total junkie för amerikansk politik som jag är. 

http://contentcafe.btol.com/Jacket/Jacket.aspx?SysID=buymusic&CustID=bt0109&Key=%200446532681&Type=L&Return=1

Jag älskar hur både Jon Stewart och Stephen Colbert inleder sina ljudböcker med en diss mot mig som lyssnar, för att jag inte läser boken i stället. :p Men det är så skönt att kunna göra annat under tiden, eller bara blunda.

Idioter får uppmärksamhet

När idioter som inte kan ett jävla skit ändå lyckas få uppmärksamhet, och får tala sin innehållslösa åsikt som varken är grundad eller rotad i ett jävla skit. Det här är så fel. TA BORT HENNE! Hon är en idiot! Varför lyssnar vi på henne?!

35 år gammal och erkänner att hon aldrig brytt sig om politik.
Hon har inte ens koll på SIN EGEN EKONOMI! Men får yttra sig om landets politik?Lyssna på vad hon säger. Hon gör bort sig själv totalt.
Det är ju pinsamt att se. Han behöver inte ens försöka, hon snackar sönder sig själv.

Meteorskurar

Vi borde nog sluta säga stjärnfall.
Det finns människor som tror att det faktiskt är stjärnor som faller.

2 girls 1up

Kanske det bästa motivet jag någonsin sett på en t-shirt.Den ska finnas att beställa från Ninja-Bot, men jag hittar den inte.
HALP!

EDIT:
Beställ den här.

Hur är man "lite" kristen?

bleunt säger (11:34):
 jesus älskar dig

jjuliaah säger (11:34):
 ?

bleunt säger (11:34):
 av hela sitt hjärta
 du är väl kristen?


jjuliaah säger (11:35):
 lite?Hur funkar det?
Man tror på Jesus, men är inte så imponerad?bleunt säger (11:50):
Varför tror du på Jesus?

jjuliaah säger (11:50):
 vet inteFolk som inte tänker är det värsta jag vet.
Det är inte att hon tror på Jesus som stör mig, det är det att hon inte ens vet varför. Är hon för ung för att tänka? Nej, det finns gamla människor som inte heller vet.

Världens största ironi

Che Guevara användes nyss av spelutvecklarna Lionhead för att promota ett spel. Han har liksom blivit ett varumärke, en symbol som man trycker på t-shirts för att sälja. Och det måste väl ändå vara världens största ironi. Han vänder sig i graven.

 http://www.wpclipart.com/famous/Che_Guevara_01.png

Artister gnäller på Spotify

Eller... Egentligen gnäller de på sina skivbolag. På Sony. För att Sony fick köpa en stor del av Spotify skitbilligt, och Spotify är i dag värt skitmycket. Så Sony rear ut sina artister över Spotify, och tjänar enorma pengar utan att skänka något till artisterna. Det här har fått artister som Magnus Uggla och Petter att lacka, och bete sig som om de just upptäckt att skivbolagen skiter i dem. Petter säger rätt ut att "vi har blivit en vara", som om de någonsin varit något annat för skivbolagen.

Snälla, söta, rara artister. När ska ni inser att er största fiende inte är människorna som älskar er musik. Er största fiende är skivbolagen som vill tjäna pengar på den. Visst, skivbolagen använder er som argument när man stämmer Pirate Bay, men det är uppenbarligen bara för att "ska inte artisterna få betalt för sin musik?" låter bättre i allmänhetens öron än "ska inte vi få betalt för artisternas musik?".

Efter att ha sett hur Magnus Uggla mobbar, örfilar, hånar och förnedrar en ung stackars pojke i sin dokusåpa, har jag rankat honom som en av de mest patetiska små männen i Sverige. Nu cementerar han den uppfattningen.


[Uggla.jpg]
Men tydligen är Sony de egentliga våldtäktsmännen

Nu ska Magnus Uggla ta bort alla sina låtar från Spotify - om Sony låter honom.
Boo freaking hoo!
Cry me a river, build a bridge, and get over it.

Trials HD kastrerar mig

Jag älskar Trials HD.
Det är underbart. Roligt. Svårt på Rätt sätt.

Men oj, så omöjligt det är just nu. Den där kullen.
Jag har aldrig känt mig så kastrerad av ett spel.

Det känns som att jag nästan är nära på slutet, men ändå inte.
EDIT:
Yaaay! Jag klarade det!
Äntligen! :p


Hjärntvättar våra barn med sagor

Monarki framställs nästan alltid som något bra i sagor. Det ifrågasätts aldrig. Kungen är alltid nobel, vis och enväldig härskare. Tronföljaren är alltid stilig, ädel och modig. Idén att man föds in i rollen som ledare glorifieras alltid. Småflickor älskar och vill vara som prinsessor, småpojkar beundrar modiga prinsar och kungar - även om hela "saga om ett kungarike"-grejen lyckligtvis håller på att försvinna. 

Om kungen mot förmodan är en tyrann, brukar det oftast bero på att han inte är den rättmätige konungen (Robin Hood, Lejonkungen). Lyckligtvis handlar filmer sällan om kungar i fjärran länder för längesedan längre. Men attans, så vi blev hjärntvättade av alla Disney-filmer som glorifierade monarki och gjorde det till en accepterad norm. Än i dag kissar vi på oss så fort prinsessan Madeleine förlovar sig, och placerar det på framsidorna av tidningarna och avbryter vanliga sändningar för att rapportera det live på "public service"-kanalerna (HAHA!) SVT1 och 2, som om det är riktiga nyheter.

För egentligen är ju monarki något riktigt hemskt och dåligt, det är därför vi inte har det. Varför fanns det inte fler sagor där folket gör uppror mot kungahuset och skapar ett demokratiskt styre i stället? Kanske för att de här sagorna är gamla klassiker, och man förmodligen skulle hamna i fängelse eller bli avrättad av kungen om man skrev något sånt på den tiden då man hade monarki... -_-   

Point proven.

mad_jonas
OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!!!!11

Sverige blir kapitalistiskt!

PhotobucketJag vågar inte ens föreställa mig vad alla konservativa republikaner tror om Sverige.Äntligen kan Ingvar tjäna lite kosing!

I Sverige avlivar vi gamlingar

Jag tänkte på något jag skulle skriva om.
Men så glömde jag bort vad det var.
Har försökt komma på det i en timma nu, men det är helt borta. :(

Så jag skriver lite om sjukvårdsdebatten i USA i stället.
Jag vet inte om jag skrivit om det förr.

I USA är man rädda för "socialized health care", som man har i läskiga länder som Sverige. Under vår sjukvård får man bara behandling om man är samhällsduglig. Är man över 60 år gammal är det kört, då är det bara att lägga sig ner och vänta på döden. Detsamma gäller förståndshandikappade, vi vill helt enkelt inte slösa resurser på dem eftersom de ändå inte gör någon nytta för samhället. Som tur är slipper vi dem oftast, eftersom vi utför tvångsaborter.

Låter det som en överdrift? Tyvärr är det många i USA som tror det kommer bli så om man inför "socialized health care" som en alternativ till den privata sjukvården. Man tror även att vi från Europa vallfärdar i enorma antal till USA för att få den sjukvård vi inte kan få här i våra egna socialistländer. Jag har aldrig hört om någon som inte får vård här och måste åka till USA. Har ni?

Jag förstår inte varför de är så emot statligt finansierad sjukvård, när saker som polis, skola, fängelser och brandkår fungerar. 


Photobucket

Behöver vi barnvakt?

Det är olagligt att röka på.
Det är olagligt att knarka.
Vi behöver skyddas från oss själva. Vi kan inte hantera frihet. Vi har inget eget ansvar.

Men värst av allt - vi måste använda hjälm. Annars får vi böter. Det är ju löjligt. Behöver vi barnvakt? Ska det bli lag på stödhjul också, för säkerhets skull? Låt folk göra som de vill! Vill man röka på, gör det. Vill man inte använda hjälm, slipp då! Varför ska staten straffa oss för att vi inte tar ansvar för oss själva?

Men bleunt, om du trillar och slår huvudet och behöver sjukvård, då kostar du pengar.

Jaha, jag trodde man redan betalade för sjukvården när man betalade skatt. Men okej, ska vi bötfälla människor som lider av fetma också? Eller människor som röker? Eller människor som utövar idrotter med skaderisk?

Jag önskar att vi var fria att ta eget ansvar för våra egna liv.

Tog Michael Jackson på barn?

Okej, så jag får väl skriva ett inlägg om Michael Jackson, hoppas jag. För nu när han är död har ju alla verkat glömma bort alla anklagelser som förföljde honom. Alla artister, politiker och kändisar som skydde honom som pesten under pedofilanklagelserna hyllar honom plötsligt. Konstigt.

Så tog han på barn?
Nej, det tror jag inte.

Första gången MJ (orkar inte skriva hela namnet hela tiden) blev anlagad gjorde man upp utanför rättsalarna. Föräldrarna till det antastade barnet fick en rejäl summa pengar för att hålla käft och lägga ner åtalet. Låt oss säga att MJ verkligen hade antastat barnet. Eller att föräldranra ens trodde han antastat barnet. Vad är det då för föräldrar som går med på att lägga ner åtalet för en summa pengar? Är pengarna (som ni ändå får när MJ fälls) viktigare än att rättvisa skipas och ert barn får upprättelse? Nej ,tydligen inte.

Därför är jag övertygad om att föräldrarna bara var ute efter pengar, och ingen rättvisa.
Plus att MJ fanimej inte verkar haft någon sexualdrift alls.

http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0906/michael-jackson-pedobear-pedo-michael-jackson-demotivational-poster-1246042961.jpg

Second base cat

Jag såg den här bilden på Lunarstorm.
Kunde inte motstå att göra min allra första LOLCAT.

Photobucket

En fråga

Någon som vet hur länge en liten tjej kan hålla andan?

Politiskt utnyttjade barn

Kan vi inte komma överens om att inte blanda in barn i politik och religion?

Photobucket
Två föräldrar använder sitt barn för att protestera mot
president Obamas fascistiska nazisocialism.


Jag är lat och klistrar in min YouTube-kommentar:
They had the kid holding the sign. I don't think it's correct to have kids representing ANY political views. Just as I don't think children should be baptized until' they know what it's about. Leave the kids out of it, don't paste any opinions on to them. They're children - not billboards for the parents' opinions.

Årets roligaste person

Hon är galen. Och hon heter Orly!

Orly?!
Yarly!! :D


Tavlor med spelmotiv

Gillar du också att ha spel på dina väggar?
Då ska du gå hit, och se på alla ursnygga tavlor av spelkaraktärer. Bilderna är tryckta på sidor ur böcker och tidningar, där texten är relevant för spelet/karaktären/motivet i fråga. Lite som t-post, fast med tavlor och tv-spel.  

Dessutom får du ju en tredje gratis när du köper två!

http://ny-image3.etsy.com/il_fullxfull.83367195.jpghttp://ny-image0.etsy.com/il_fullxfull.83689484.jpg

Folk har blivit osociala

Minns ni när internet var en plats där man träffade nya spännande människor?
Minns ni när Lunarstorm var Sveriges mest populära sajt?

Vad hände?

Chattar som Aftonbladets stängde ner.
Sajter som Lunarstorm dog ut och ersattes av sajter som Facebook, där folk bara pratar med människor de redan känner i verkliga livet. Bloggar tog över med sitt navelskåderi, och Bilddagbokens användare sätter lösenord så att bara deras vänner och bekanta kan se bilderna.

Varför blev internet så kallt och osocialt helt plötsligt?
Ska vi skylla på 15-åriga kåtpojkar som frågar tjejer om de har cam?

Fittor fortsätter förvirra folk

(hihi, allitteration)

Angående det här.


Jaja, håriga kvinnor har mer testosteron, och kan lättare få vaginala orgasmer.
Right.

Men herregud, vad jag stör mig på "forskaren Emmanuele Jannini har tidigare uppmärksammats för sin forskning kring vad han anser vara kvinnans g-punkt i vaginan". Vad han anser? Vadå, är vi oense? Det är ganska  jävla klart vad som är G-punkten. Det är inget subjektivt eller kontroversiellt. Det finns inget generell debatt om saken.

Det där är precis lika dumt som att skriva "vad han anser vara kvinnans klitoris".

http://www.owningpink.com/wp-content/uploads/2009/07/g-spot-440x292.jpg

Min bortglömda gylf

När jag kissar på jobbet glömmer jag mer än hälften av gångerna att dra upp gylfen, och upptäcker det inte förrän jag sätter mig igen och råkar titta ner. Hemma är jag väldigt slapp med sånt, och får egentligen vara glad så länge jag hinner stoppa snoppen innanför byxorna innan jag går ut när jag kissar hos någon annan eller på jobbet, eller om vi har gäster här hemma.

Jag är helt enkelt dålig på att se till att allt är packat och klart innan jag ger mig av. Några tips som kan hjälpa mig att komma ihåg att dra upp gyflen? 

Svenska skolor suger

Lyssna på flickebarnet, ty hon talar sanningens språk.

Photobucket

Gud älskar alla utom några

Vilket av dessa är Guds mirakel?

Photobucket

Jag gissar på "head is a bag".
Way to go, God! Kickass design.

Sverige hjälpte Clinton

I sitt tal i dag tackade Laura Ling bland annat Sveriges ambassadör i Nordkorea, Mats Foyer. Eftersom USA inte har någon ambassadör i Nordkorea var det Mats Foyer och den svenska administrationen som tog på sig ansvaret som förmedlare i början av förhandlingarna. Jag antar att det innebär att det var Mats och hans anställda som övertalade Kimmie att ens träffa Clinton.

http://www.regeringen.se/content/1/c6/02/13/16/155fce36.jpg
En awesome svenskMarilyn Manson borde sluta

Ett säkert tecken på att det är dags att lägga karriären på hyllan är när man börjar likna Boy George. Kom igen, Manson. Det är dags att sluta nu.

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/00989/manson_989128b.jpghttp://s2.buzzfeed.com/static/imagebuzz/web02/2009/6/15/13/marilyn-manson-is-fat-17941-1245086211-18.jpg

OMFG Clint0n PWNZ!!!11

Två journalister hålls fångar i Nordkorea.
Bill Clinton åker dit för att snacka med Kim.
Några timmar senare åker journalisterna hem i Clintons plan.

Hur jävla cool gör inte det där Clinton?!

Folk är rädda för lukt

Vad är det med folk och deras rädsla för att lukta vanligt?
I lördags stod jag och väntade på bussen. Två killar kom, och ställde sig på andra sidan kuren. Det var ungefär fyra meter mellan oss, ändå kände jag en stark lukt av Axe. Det här var inte två nervösa 15-åringar, killarna var i min ålder. De skulle inte ens gå och festa, utan pratade om att de skulle se någon film på bio. Kanske skulle de festa efter filmen, men varför spreja sig så mycket att det luktar starkt inom en radie av fyra meter?

Och det är inte bara killar det gäller, även tjejer överparfymerar. Det händer ofta att jag känner när någon granne precis gått genom trapphuset. Det räcker med att en tjej passerar för att hon ska lämna en doft så stark att jag nästan börjar hosta. Det sätter sig i gommen och halsen. Samma sak när jag sitter i konferenssalen på jobbet, och någon tjej sätter sig bredvid mig. Genast sticker det till i näsan av deras enorma mängder parfym.

Jag använder tvål och deodorant. Det är allt. Jag luktar bleunt. Hittills har ingen gnällt. Jag förstår inte rädslan att lukta naturligt. Att lukta du. Att lukta varmt. Att lukta personligt. Det måste inte lukta illa bara för att det luktar hud. Så länge man inte kommer väldigt nära mig luktar jag nog ingenting alls.

Jag har alltid föredragit tjejer som vanligtvis varken sminkar eller parfymerar.
Naturligt, ska det vara.


Spotify suger

Jag gillar idén med Spotify. Som radio, fast du bestämmer låtarna. Smart!
Synd bara att låtarna och artisterna jag vill lyssna på knappt ens finns med.

Nåja, det är ett steg i rätt riktning i alla fall... -_-

Bilder > Text

Okej, mitt modebloggande funkade inte. Jag fick inte 2000 fler läsare.
Tillbaka till ritbordet.

Jag kollade igenom de mest populära bloggarna på blogg.se i går kväll.
En gemensam nämnare för alla populära bloggar: Bilder!

Massor av bilder. Bilder på skor, kläder, djur, artister, fester, resor, skribenten, skribentens vänner och mat skribenten åt i dag.  Ett inlägg ska gärna innehålla så lite text som möjligt. Bilder ska gärna ta upp 80% av inlägget, medan texten ska beskriva bilden.

Gå och titta på de populäraste bloggarna själv.
Bilder är viktigare än text. Sen kollar ni på mina inlägg. Inte många bilder att hurra för. Jag kan posta fem inlägg utan en enda bild. Jag har missuppfattat hela bloggkonceptet totalt!

Och här trodde jag att min blogg var bra för att jag skrev saker jag tycker är intressanta. Jag måste skära ner på alla jävla ord. Ingen orkar läsa en massa text. Bilder ska det vara! Färgglada bilder på häftiga prylar!

http://www.techgadgets.in/images/nintendo-ds-lite-red-green.jpg
Nu när Gabriella är hemma är även min DS hemma. <3


 

Rymdvarelser är korkade

Jag använder ofta formeln "X är korkat" i mina titlar.
Jag använder ordet korkat lika friskt som Bill O'Reilly slänger omkring "pin head".

När jag satt och filosoferade på jobbet kom jag att tänka på att man oftast gestaltar utomjordiskt liv som hyperintelligent. Förmodligen för att de måste vara just det om de ska ha tagit sig hela vägen hit, så klart. Men ska man se på det realistiskt är de förmodligen inte ett dugg intelligenta. Om vi bortser från att de förmodligen bara är bakterier eller växter, så ska jag förklara varför jag tror rymdvarelser är korkade.

Jag tror inte människor kommer bli speciellt mycket smartare än vi är i dag. Vi kommer så klart göra vetenskapliga framsteg, men inte på grund av att våra hjärnor utvecklas. Framstegen kommer snarare bero på att varje generation har mer information reda att utgå från, som förra generationen lämnat efter sig.
Jag tror vi och våra hjärnor slutade delta i en utvecklande form av evolution någon gång kring tiden då vi började hålla boskap. Vi behövde inte längre vara lika klyftiga för överlevnad. I dag kan även urbota dumma människor försöka sig lika mycket som smarta, och på så vis skänka sina bidrag till genpoolen. Visst kan ett skarpt sinne och målmedvetenhet hjälpa dig framåt i karriären, men ett välbetalt jobb och framgångsrik karriär menar inte att du lämnar fler barn efter dig än en lat, korkad och fattig person.

Det finns med andra ord inte längre något som pressar vårt behov av intelligens framåt. Vi är immuna mot evolution, förutom när det kommer till resistens mot vissa obotliga sjukdomar. Jag ser inte vad som skulle motivera ytterligare utveckling av vårt intellekt. Jag ser inte något som dödar de dumma innan de hinner försöka sig. Det handlar inte längre om liv och död.

Därför tror jag att en art inte blir mycket smartare än vi är nu. Teknologiskt överlägsna, visst. Kanske har rymdvarelser även naturresruser vi inte har tillgång till. Men det  här är nog så smarta som vi blir. Så vida inte något drastiskt förändrar vårt samhällsklimat, så att det börjar handla om invidivens och små gruppers förmåga till innovativa lösningar som avgör vem som får leva längst och försöka sig mest

http://www.bordalierinstitute.com/images/brainEvolution.jpg

Hej då, Scribble Jam

I augusti hålls vanligtvis Scribble Jam - världens förmodligen största hiphop-festival. Scribble Jam har varit platsen där artister tävlar mot varandra inom hiphoppens olika element, och självklart har freestylingen varit huvudfokus. Man kan säga att det var hiphop-OS.

Men nu är det slut, och 2008 var sista året för Scribble Jam.
Det är inte längre relevant. Kanske för att det var ett sätt för oetablerade artister att synas. Ett sätt att få ut sitt namn och skapa lite hype. Det är något som helt enkelt inte längre behövs nu när internet gör det så lätt.

Men innan MySpace, iTunes och Spotify var Scribble Jam en samlingsplats för okända rappare som ville skapa sig ett namn. Freestyling har aldrig legat mig varmt om hjärtat, men jag kan ändå finna det underhållande. Bara man tar det för vad det är - ytliga dissar och småvitsiga skämt.

År 2000 hette vinnaren Sage Francis. Året innan hade han redan vunnit Superbowl Battle. I keps, peruk, solglasögon och Metallica-t-shirt kom den vita, konstiga, okända poeten från Rhode Island och ägde hela undergroundscenen verbalt på deras egen hemmaplan. Sage gillade aldrig freestyleattityden. Han gav inget för alla bögskämt och rimmande mammadissar. Ändå vann han.

Det var början på något stort. Anticon plockade upp Sage Francis och hjälpte honom släppa ett av de mest legendariska indiehiphop-släppen - Personal Journals. Sage Francis, som föredrog spoken word och poetry slams framför barnslig freestyling, slog under en show sönder bucklan han vann på Scribble Jam. Mitt på scenen. Framför publiken.

Och därför uppmärksammar jag att Scribble Jam - ett evengemang som hjälpte en av mina favoriter - nu inte längre existerar. Sorry till alla 95% av läsare som inte kunde bry sig mindre om hiphop. ;)Sage - specialist på att avsluta motståndarens lines.

RSS 2.0