Skitförbannad man på bussen

Satt på bussen mot Komvux.
En bit framför mig satt en man och såg skitförbannad ut. Då och då hade han upp händerna för öronen och knep ihop med ögonen, och satt så ett tag. Sen började han se skitförbannad ut igen, medan han fortsatte hålla för öronen.
Och han var väldigt, väldigt lik Adam Sessler från X-Play.



Jag bara älskar såna vardagsbisarra saker.



Bussen var dessutom sen.
Nästan tio minuter sen, en marginal jag inte har. Jag skyndade mig av den och tog raska steg mot Komvux-byggnaden. Märkte hur en kille gick framför mig, lika raskt. Jag antog att han var påväg till samma lektion, klockan var 18:00 och det kunde ju inte vara många lektioner på G just då, liksom. Jag försökte hålla jämn takt med honom, som en våldtäktsman bakom en ensam berusad blondin påväg hem från nattklubben en sen lördagsnatt.

Jag tittade hastigt på schemat för att se vilket klassrum jag skulle till för Engelska B.

Plan 4, sal A425B. Killen famför mig svänger in till vänster. Jag slänger en blick på skylten bredvid dörren medan jag svänger efter honom, A425A. Klassrummet är proppfullt, vi slår oss ner mitt i smeten där lediga platser hittas.

Läraren kommer in, och hälsar oss välkomna till Matematik C.

Fel klassrum... (Egentligen vet jag inte ens om det var Matematik C, kan ha varit vilket C som helst. Matematik, Engelska, Svenska. Jag hörde bara C, och tänkte "fel". Men jag är ganska säker på att jag såg en väns pojkvän där, och han ska tydligen plugga Matte C har jag fått veta efteråt så det var nog Matte jag hörde... Det var kul, för han hatar mig. Och när han får veta att det var jag som gick fel kommer han tycka det är jättekul.

Nå! Ska jag vänta tills läraren pratat klart och smyga ut ninja-style, eller resa mig direkt och samla ihop mina saker och vandra iväg? Jag valde det senaste, och samtidigt reste sig killen jag följt in. Herr råttfångaren själv, som lett mig i fördärvet med sin pipa. Vi går skamsna ch ursäktande ut därifrån med ansträngda leenden på läpparna.

I klassrummet bredvid har Engelska B just börjat.

Äntligen rätt! Sen fick jag sitta och göra diagnos i typ två timmar tills armen värkte.



"Jag vaknar av att Tito sitter grensle över mig och utövar samlag med mig"

Den där Tito, så han kan.
Hur har man samlag med en kvinna medan man sitter gränsle över henne? Finns många skäl till varför det inte riktigt går ihop i mitt huvud. Eller är det min snopp som helt enkelt inte kan böja sig på något konstigt sätt som alla andras kan? O_o



I morse gav jag min plats på bussen till en äldre man.
Jag är snäll.



"vilken tur att du kan stava varenda ord som finns rätt så du kan klaga på alla andra va ? sluta bry dig om vad jag skriver och hacka på någon annan , tänker inte ändra i vilket fall."

Jag råkade tala om för henne att det inte stavas "avensjuka".
Då tog det hus i helvetet. Synd om människor som inte kan ta konstruktiv kritik utan att flippa sådär. Hur ska dom nånsin kunna utvecklas som personer? Om någon säger att jag stavat något fel tackar jag den personen, och försöker stava rätt nästa gång. Eller så blir man sur och stavar fel med flit bara för att man är en vrång 3-åring, whatever.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0