När fördomar skapar trubbel

Koll på de första 40 sekunderna i det här klippet. Varför råder det en viss förvirring? Jag hann kolla på nästan hela klippet innan det slog mig - det var fördomar som förvirrade.

Programledaren hade förmodligen ingen aning vem som var vem. Så när han ställde frågan till personen som är FÖR legaliseringen förväntade han sig att den svarta mannen skulle börja prata. När då den vita mannen började prata rådde det förvirring. Programledaren trodde självklart att det var den svarta mannen som skulle vara för legalisering, och den vita gubben skulle vara emot.

Man kan pricka precis var han inser sitt misstag: 35 sekunder.
Han avbryter nämligen Alexander Sharp (gubben), för att säga att han vill börja höra från Alexander Sharp. Sedan inser han att det redan var Alexander Sharp som talade, och att det därmed är gubben som är FÖR legaliseringen.

- Let's start with Alexander Sharp on that. (Oh, shit... it's him)... That's you!
- Yes...

KUL! :DKommentarer
Postat av: Erik

Ah, fördomar, hilarious.

2009-04-30 @ 19:56:31
Postat av: WysiWyg

PRECIS vad jag behövde så här på morgonkvisten. Tack!

2009-05-01 @ 08:16:53
URL: http://www.losatankar.se
Postat av: alla olika alla lika

haha! ganska pinsamt. lyssna in de här två filmklippen på sidan. tydligt vad mycket fördomar det finns i filmvärlden, de förmedlar vem som är vem på ungefär 3 sek!det är en tävling för ungdomar egentligen men vemsomhelst borde göra "testet"....bra blogg!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0