Turkisk techno Vs. Sverigedemokraterna

Grannen spelar musik. Högt. Turkisk techno, eller något. Det är kanske det sämsta jag någonsin hört.
Jag har aldrig varit så nära att rösta på Sverigedemokraterna som jag är just nu. >_<

Vad är det med folk som gör att de inte kan hålla sin musik för sig själva?

Kommentarer
Postat av: A

Äsch, mitt på dan får du väl stå ut med en del iaf. Du kan ju alltid flytta?

2009-04-27 @ 13:47:50
Postat av: bleunt

Faktiskt så behöver jag ju inte stå ut med det mitt på dagen heller. Och jag kan ju inte på allvar tro att du menar att det är jag som ska FLYTTA så att han ska slippa sänka volymen. Verkligen?Inte för att det spelar någon roll vart man flyttar, för folk är såhär Överallt.

2009-04-27 @ 14:27:35
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: A

Nu vet jag ju inte hur högt han spelade, men mitt på dagen tycker jag definitivt att du som valt att bo i ett hyreshus får stå ut med att vissa vill lyssna på musik. Och kan du inte stå ut med det, så kan du ju alltid be honom sänka eller kontakta hyresvärden eller om du inte vill vara Den Gnälliga Grannen flytta till ett hus med bara pensionärer alternativt ett eget hus.Jag brukade själv spela musik på dagarna när jag bodde i hyreshus. Hade någon bett mig sänka hade jag såklart gjort det. Hade han skrivit en blogg om det hade jag nog höjt :)

2009-04-27 @ 16:43:32
Postat av: A-palle

Äsch, mitt på dagen kan man väl ha överseende med?

2009-04-27 @ 17:42:26
URL: http://apalle.blogg.se/
Postat av: Erik

Techno kan man aldrig ha överseende med. :DJag är dock glad över att jag bor i en välisolerad lägenhet, med mycket gamla grannar.

2009-04-27 @ 18:22:34
Postat av: bine

Jo men techno är ju skit bra:D Men gillar du inte grannens musik så spela något annan fast HÖGRE:D

2009-04-27 @ 18:30:26
Postat av: bleunt

"Nu vet jag ju inte hur högt han spelade"För högt. Fast jag ska inte behöva höra något alls."men mitt på dagen tycker jag definitivt att du som valt att bo i ett hyreshus"Jag har inte råd att köpa hus eller villa. Så nej, det är inget val. Det är campus. Och även om det var ett val finns det inget som säger att det är tillåtet att störa sin omgivning. Tvärtom, det är faktiskt Inte tillåtet."får stå ut med att vissa vill lyssna på musik"Du inser att det där är ett klassiskt stråmansargument, va? Såna nybörjarmisstag får du se upp med när du diskuterar med mig. Kör du med sån taktik förlorar du debatten by default.Jag behöver förmodligen inte påpeka att jag inte alls vill hindra honom från att lyssna på musik, eller hur?"Och kan du inte stå ut med det, så kan du ju alltid be honom sänka"Och när jag är hungrig kan jag ju äta. Och när jag är trött kan jag ju sova. Och behöver jag pengar kan jag ju jobba. ;) Självklart har jag bankat på hans dörr X antal gånger. Och han är inte ensam om att få känna min vrede, det har båda mina grannar fått. Och båda har även fått väktare på sig, skickade av mig. Detsamma gällde min förra granne, vars postlåda jag sparkade sönder när han inte öppnade. Inte med flit, såklart."flytta till ett hus med bara pensionärer"Det vore en dröm. En underbar dröm. Men tills vidare fortsätter kampen, och striden mot alla som spelar för hög musik. Och lämnar sopor i trappuppgången. Och slänger fimpar från balkongen. Och som röker vid busshållplatsen. Är man en vuxen människa ska man bete sig som en. Annars får man med mig att göra! L_L

2009-04-27 @ 19:29:26
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Henrik Petersson

"Men gillar du inte grannens musik så spela något annan fast HÖGRE:D"Ja, för DÅ får han ju lugn och ro...

2009-04-27 @ 20:05:29
Postat av: WysiWyg

Min hjälte! :-DJag har ibland ett liknande problem, framförallt under sommaren, med att en (flera?) av mina grannar har fester till långt in på natten. Det ironiska är att jag inte lider av det så länge det inte är någon på balkongen. När dörren till balkongen är öppen så låter det som om de pluggar in mina öron direkt till deras förstärkare, och det låter som om personerna på balkongen är på min balkong. Och luktar så också (av rökningen).Skillnaden är att jag inte vågat säga ifrån, så jag får skylla mig själv.Så, därför: "min hjälte!".

2009-04-27 @ 21:10:23
URL: http://www.losatankar.se
Postat av: A

ok. Tycker det faktum att han inte sänker trots att du bett honom (eller han kanske inte ens öppnar när du bankar?) är mycket värre än att han spelar musik så det hörs till andra lägenheter. i en del hus kan man höra grannarna prata ffs. Men visst ska man ha respekt för sina grannar no doubt, men musik kl 13 är icke ett bevis för att personen i fråga är en shitfuck.Och hur ser lagarna ut egentligen? Har hört att det bara är mellan 22 och 7 man inte får störa, men orkar inte leta källa. och om det nu inte är tillåtet att väsnas nån gång, så skulle det ju vara jävligt knepigt att t.ex. renovera.Törs man fråga hur du lyckades sparka sönder en brevlåda utan att det var med flit?

2009-04-27 @ 21:10:37
Postat av: bleunt

"han inte sänker trots att du bett honom"Jodå. Han sänker. På det viset är han bättre än mina grannar i Kilafors. Och bättre än min andra granne här, som jag senast var tvungen att skicka väktarna på. Han sänker, men har glömt bort mig några dagar senare."men musik kl 13 är icke ett bevis för att personen i fråga är en shitfuck."Nej då. Om det är mitt på dagen och bara håller på i en timma eller två kan jag stå ut. Fast nu har han ju spelat högt under nätter också. Då sänks min toleransnivå för dagen med. Men idag varade det nog bara en timma."Och hur ser lagarna ut egentligen?"Man får inte störa. Oavsett tid. Iof har jag inte sett lagen i sig. Kanske borde man ta reda på det."Törs man fråga hur du lyckades sparka sönder en brevlåda utan att det var med flit?"Ptja, dålig på att sikta när jag är arg. Och jag är kort. :p"Skillnaden är att jag inte vågat säga ifrån, så jag får skylla mig själv."Typ samma sak här. Jag är lite feg. Men jag är mer grinig än feg. Jag funderar på att starta business, typ Securitas light. Så får man ringa mig som en varning innan man ringer Securitas, om man inte vågar knacka på själv. :p

2009-04-27 @ 22:12:37
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: herzleid

Å, men jag instämmer. Helt och fullt. Jjag går också och knackar på hos folk och ber dem sänka ljudvolymen och liknande. Jag jobbar stenhårt på att bli surkärring.För någon som jag, som jobbar hemifrån varje dag, är störningar på dan precis lika jobbiga, om inte mer, som störningar på natten.Allra värst i mitt hus är någon, jag har inte lyckats ta reda på vem, som regelbundet, varje dag nån gång mellan 15 och 17 i ungefär en timme.... gör något. Jag vet inte vad, men det dunsar. Lågfrekvent, regelbundet, duns duns duns duns duns. Fullständigt enerverande. Men iom att det är så lågt är det helt omöjligt att lokalisera varifrån ljudet kommer. Grrr, Tommy, kom och sparka på dörrarna i mitt hus också! ;D

2009-04-28 @ 03:07:03
Postat av: Erik

herzleid: Det du kan göra är ju att sätta upp en lapp i trapphuset annars. ;)

2009-04-28 @ 11:49:45
Postat av: A

"Nej då. Om det är mitt på dagen och bara håller på i en timma eller två kan jag stå ut. Fast nu har han ju spelat högt under nätter också. Då sänks min toleransnivå för dagen med. Men idag varade det nog bara en timma."

aiiight. Men då köper jag det. Nätterna är fet no-no.

2009-04-28 @ 13:53:26
Postat av: Henrik Petersson

"Jag vet inte vad, men det dunsar. Lågfrekvent, regelbundet, duns duns duns duns duns."De knullar. Om några av dina grannar är ett par är de troligen skyldiga.

2009-04-28 @ 19:35:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0