Ett boktips - A Citizen's Guide to Democracy Inaction

Jag har just lyssnat på den här, och den är så sjukt bra.
Både rolig och väldigt intressant. Jag rekommenderar den varmt. Det bästa jag "läst" i år. Jag tror också man uppskattar den även om man inte är en total junkie för amerikansk politik som jag är. 

http://contentcafe.btol.com/Jacket/Jacket.aspx?SysID=buymusic&CustID=bt0109&Key=%200446532681&Type=L&Return=1

Jag älskar hur både Jon Stewart och Stephen Colbert inleder sina ljudböcker med en diss mot mig som lyssnar, för att jag inte läser boken i stället. :p Men det är så skönt att kunna göra annat under tiden, eller bara blunda.

Kommentarer
Postat av: André

Själv har jag LÄST boken. ;) Håller med dig om att det är en väldigt rolig och intressant bok och nu vill jag också lyssna på den. I den versionen av boken jag har så är det en historieprofessor som har rättat vissa ursprungliga felaktigheter, är det så i ljudboksversionen också? Det är skitkul att se vad han har skrivit och strukit över med sin rödpenna, superseriöst. :)

2009-08-18 @ 22:07:10
Postat av: bleunt

"I den versionen av boken jag har så är det en historieprofessor som har rättat vissa ursprungliga felaktigheter, är det så i ljudboksversionen också?"Oj, nej då är det så gott som två olika böcker. Här är det mer som en instruktionsmanual för en lärare i en amerikansk skola, och så Jon Stewart som helt enkelt tar oss igenom Amerikas historia tillsammans med The Daily Show-folk som Samantha Bee och Stephen Colbert.Låter som att du får ta och lyssna på boken och jag får ta och läsa. För det låter som två olika upplevelser.

2009-08-18 @ 22:12:50
URL: http://bleunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0