Bloggen är snart tillbaka

Är bara lite upptagen nu, med att skriva julkalender åt två spelsajter.
Och att spela och recensera The Legend of Zelda: Spirit Tracks.
Men rätt som det är hittar jag något att störa mig på. Jag lovar. :p

Prenumerera på bloggen

Kommentarer
Postat av: A

Är det bra eller? Håller på med PH och förutom tid-skiten så är det ju riktigt mysigt. Positivt överaskad, har haft roligare med det än jag hade med Twilight Princess.

2009-12-11 @ 14:26:25
Postat av: bleunt

Själv avskydde jag PH, just pga Ocean King's Temple. Sämsta beslutet Nintendo fattat angående gameplay. Tidsbrist + stealth + göra om samma saker igen = fail. Jag gav upp efter femte bossen, ville inte in dit igen. Stor besvikelse.Spirit Tracks å andra sidan, är det bästa bärbara Zelda jag spelat. Bättre än Twilight Princess. Kanske bättre än Windwaker, var så längesen. Kanske det bästa Zelda-spelet sedan Ocarina of Time, faktiskt.Så ja, det är bra. Enda som förstör lite är tågresorna. De är väl utförda och så, men man saknar ändå Epona.

2009-12-11 @ 15:04:13
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: A

Grymt! Och jag tror jag stått ut med Ocean King-templet mest för att jag spelar ganska sällan och i ganska korta sessioner, så upprepningen blir inte alltför jobbig. Men det låter grant. DSen var ett sjukt bra köp, finns fler spel jag är intresserad av till den än till PS3 och 360 tillsammans för tillfället.

2009-12-11 @ 15:14:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0