Vinn en mössa!

Efter att en gång ha varit Sveriges största och mest populära sajt har Lunarstorm verkligen gått ner sig rejält. Nu kan man tydligen vinna en mössa. Vad är det för skittävling egentligen? Till och med jag skulle ha ett bättre pris än så om jag fixade en tävling i min lilla skitblogg som inte har många läsare alls. Jösses, alltså. En mössa?

Photobucket

Kommentarer
Postat av: WysiWyg

garvar



Tack för uppdateringen. Hade faktiskt funderingar på att titta tillbaka på gamla Lunarstorm, men nu vet jag att det inte behövs då.



Kunde de inte iaf haft en Lunarstorm-mössa? Eller har de insett att ingen skulle vilja skylta med att de fortfarande är kvar där? ;-)



Vad SKULLE du ha för vinst om du hade en tävling? Vad skulle det vara för en tväling? nyfiken

2009-01-13 @ 15:11:30
URL: http://www.losatankar.se
Postat av: max

HAHAHA! vilken OTROLIGT LAM grej

fy fan

2009-01-13 @ 18:04:47
Postat av: bleunt

Hmm, det skulle nog bli ett spel i så fall. Jag får ju en hel del spel gratis eftersom jag recenserar. Iof förlorar jag pengar ändå när jag inte säljer dem, men vem vet. Kanske gör jag en tävling där man vinner Gears of War 2 eller något. Vad tävlingen skulle handla om vet jag faktiskt inte. Svara på frågor, kanske. Eller en bildtävling, där alla som vill vara med måste fota något. Klä ut sig, kanske. Får se, i framtiden. ;)



Men tv-spelsrelaterat blir det nog allt!

2009-01-13 @ 18:08:38
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: sabrin

men alltså, det är ju en COOL mössa

det blir ju en annan sak än om den vore ocool

2009-01-15 @ 08:53:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0