En efterbliven utter

The Watchmen var bra. 4/5, ger jag den nog. Jag visste att det skulle finnas någon att störa sig på. Den här gången var det en efterbliven utter bakom oss. En kille som satt och skrattade som en lobotomerad säl varenda gång något hände, vare sig det var kul eller inte.

En kille fick armarna avsågade - "HÖHÖHÖHÖ".
En gubbe blev skjuten i huvudet - "HÖHÖHÖHÖ".
Dr.Manhattan jämförde världens smartaste man med världens smartaste myra - "HÖHÖHÖHÖ".

Och så vidare. Ett så jävla korkat skratt från en uppenbarligen extremt lättroad idiot. Jag vågar inte tänka på hur det skulle varit om det faktiskt var en komedi. Men han lyckades inte sabba bioupplevelsen, bara göra den aningen mindre angenäm.
Han var liksom som en liten bieffekt, underhållande i sig. Han skrattade åt allt utom den blåa snoppen, så lite cred ändå.


http://weblogs.variety.com/photos/uncategorized/2008/07/17/watchmen_trailer.jpg

Dr.Manhattan var klart coolast. Rorschach var typ en Seth Green gone badass.

Kommentarer
Postat av: seraph

Folk med jobbiga "höhöhö"-skratt är fan sjukt irriterande! Som jag sa i förra inlägget så slapp jag som tur var det, eller nåt störmoment överhuvudtaget!Och Rorschach, vilken jävla hårding! :D

2009-03-15 @ 01:11:34
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: seraph

Men wtf?http://www.youtube.com/watch?v=RQTALEIMRKY&feature=recommendedOch kolla kommentarerna...

2009-03-15 @ 19:18:13
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph
Postat av: bleunt

Seraph:

VenomFang är underhållande på ett lite tragiskt vis.Och jag kan ju lova att han tar bort alla kritiska kommentarer. Över 100 000 views men bara 300 kommentarer? Knappast.Peka ut att gud måste anpassas efter samma logik som tid och rymd, och din kommentar kommer vara försvunnen om ett par dagar. :)

2009-03-15 @ 20:36:29
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: seraph

Ja klart han tar bort alla kritiska kommentarer, var ju bara en massa "dude this is awesome, I have no doubt about gods existance now"-kommentarer från en massa tokstollar.Och nej nej, gud måste inte anpassas efter nånting tydligen, och medan universum etc måste ha skapats av "någon", så måste inte denna någon ha skapats av nåt eller någon.Det räcker med att säga: gud har alltid funnits, och hur vet man det, om man får fråga?Det står i bibeln!Checkmate, atheists, som Edward Current brukar säga. :DJag får ont i huvudet av deras dumhet...Peace.

2009-03-16 @ 12:26:59
URL: http://www.metrobloggen.se/seraph

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0