Att ha en sexfånge

Angående det här.

Om du har en sexfånge, då kan du göra dig besväret att hämta pizzan själv. Om du har en sexfånge i ditt hem vill du ha så få besök som möjligt, tro mig. Och om du nu verkligen inte orkar åka till pizzerian för att hämta din egen pizza, visst. Men se då till att möta pizzabudet utanför dörren.

Om du har en stor hög med tvätt som du skäms över, då kan du gömma den bakom soffan. Om du har en massa soppåsar från helgens storstädning, då kan du gömma dem bakom soffan. Du kan till och med gömma en död kropp bakom soffan. Men du kan inte gömma en sexfånge vid medvetande bakom soffan! Speciellt inte om du inte ens har försett henne med munkavel! Det är helt enkelt inte ett bra gömställe för den kategorin av saker man vill dölja. Speciellt inte om soffan är fullt synlig från ytterdörren!

Att tänka på nästa gång: Eskortera din sexfånge till ett annat rum innan du öppnar ytterdörren. En ljudisolerad källare med möjligheter att kedja fast henne till vägg eller tak är att föredra. För att vara på den säkra sidan borde hon även vara lätt eller fullkomligt drogad. Om du sedan vill ha henne kring huset som ett sexuellt husdjur råder jag dig att dra för alla persienner.

Gör om. Gör rätt. Så hoppas vi att slippa liknande missöden i framtiden.

Kommentarer
Postat av: Pjater

Hehe eller bara kidnappa någon och expremitera tortyr och lite annat, fick så skumma fantasier efter sett seed :D

2009-05-30 @ 13:50:43
Postat av: Anonym

Det är nog så att om man har behov av att hålla någon fången för att få lite sex så är man nog inte så.. intelligent.

2009-05-30 @ 15:55:03
Postat av: A-palle

Och dom säger att pizza inte är bra för hälsan!

2009-05-30 @ 17:05:34
URL: http://apalle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0