Kristendom på SVT

"Från Pingstkyrkan i Västerås. Wivecka Ljungh inleder gudstjänsten och barnpastor Tommy Log predikar om att växa i tro. Vittnesbörd av Daniel Wahlsten. Församlingens musiker och sångare medverkar."


Och det är delvis därför jag vägrar betala tv-licens.
Public service ska INTE sponsra eller sponsras av någon precis religion!

Kommentarer
Postat av: herzleid

Jag skrev något och insåg sen plötsligt att min åsikt var extremt konservativ, trots att jag inte egentligen är religiös alls. Dock uppskattar inte jag heller att få se pingstkyrkans sammankomster på SVT, men jag tror att jag vänder mig mot det av andra anledningar än du. Men jag har ingen lust att diskutera det, så nu är jag tyst.

2009-05-12 @ 01:27:42
Postat av: WysiWyg

Även om jag också tycker det är absurt vad som sänds på "våra" tv-kanaler, så måste jag säga att jag nog föredrar en "sammankomst" från Pingst- istället för Svenskakyrkan. SK är så träiga och tråkiga. ;-)Andra av mina stötestenar är att de spenderar rätt skapligt stora slantar på sportevenemang.

2009-05-12 @ 08:38:16
URL: http://www.losatankar.se
Postat av: bleunt

Wysi:

Ja, sport är ju en annan sak som inte borde finnas där. Samma sak med program som Svensson Svensson och sånt skit. Sjätte avenyn eller vad det där ungdomsprogrammet heter. Bort med allt sånt. Frågan är om vi ska ha kvar politiska och kulturella program som Kobra och Debatt. Det kan jag personligen stå ut med. Annars tycker jag det bara ska vara nyheter. Tills dess tänker jag inte betala tv-licens.

2009-05-12 @ 10:20:13
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: WysiWyg

Jo, program som dyker lite mer på djupet tror jag onekligen kan vara bra.Må så vara att de kan göras bättre, men om man plockar ut allt som inte faktiskt har med Public Service att göra så borde de kunna få en heldag åt varje debatt. ;-)Gör SVT24 till en ren nyhetskanal, som rapporterar nyheter hela tiden, och ägna ettan och tvåan åt djupare reportage. Då skulle nog faktiskt t.o.m. jag titta. Ibland. ;-)

2009-05-12 @ 11:16:34
URL: http://www.losatankar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0