Telefonnummer som får dig att dö

Jag har stora problem med vidskepligt folk och människor som tror på "övernaturliga" saker. Jag blir lite extra upprörd när media, offentliga personer eller företag hjälper sån skit att spridas.

Det är ett telefonbolag i Bulgarien, som tror att telefonnumret 0888 888 888 har en förbannelse som vilar över det. Man har därför stängt av det numret, eftersom alla som haft det har dött. Oooh, läskig skit! Så vilka är det som har dött av att ha det där numret?

Död #1:
En cancersjuk man, Vladimir Grashnov, som även var chef för telebolaget. 2001 dog Grashnov mystiskt nog av cancer. Mycket konstigt. En cancersjuk man får telefonnumret, och sedan dör han av cancer. Måste vara något skumt med det telefonnumret.

Död #2:
En maffiaboss. En maffiaboss som år 2003 var i Holland på besök för att se över sitt narkotikaimperium. Där blev han ihjälskjuten på en restaurang av den ryska maffian. Mycket skumt! En maffiaboss som befinner sig i ett knarkkrig mot den ryska maffian blir ihjälskjuten. Och vet ni vad? Han hade sin telefon på sig när det hände! Måste vara något skumt med det numret.

Död #3:
En kriminellt inblandad affärsman som höll på med diverse fiffel, som till exempel kokainsmuggling. Även han blev ihjälskjuten på en restaurang. Jag undrar om Bulgarien vill lägga ner alla restauranger. De borde nog.   

Död #4:
Rutkin Pavaslov, en 45-årig man som jobbade med administration och inventering för ett företag som tillverkar glasspinnar. På fritiden gillade han att bowla, samt att umgås med sina två barn och sin fru sedan 21 år tillbaka. Pavaslov blev ihjälskjuten när han firade sin ena sons 10-årsdag på en barnrestaurang.

En av dessa fyra dödsfall är påhittat av mig. Gissa vilket. -_-

Prenumerera på bloggen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0